Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Pathfinder

Lid
 • Aantal items

  1058
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Pathfinder won de laatste dag op 22 april 2014

Pathfinder had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1268 Uitstekend

4 Volgers

Over Pathfinder

 • Titel
  Diehard Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Third Rock From The Sun

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Verstandige keus, @Mrsjones. Met dit soort ziektes wil je gewoon geen risico's lopen. Ik ben nog altijd dankbaar dat ik in mijn jeugd alle inentingen heb gehad. En doe je het niet voor jezelf, doe het dan voor je medemens. Ook dit jaar heb ik van mijn werkgever de griepprik gekregen. Gewoon, omdat ik per week meerdere instellingen voor gezondheidszorg bezoek en ik niet een griep wil verspreiden.
 2. Geweldig dat het vertrouwde forum weer online is. Laat het vonken & inspireren!
 3. Zet mij er ajb ook op: r.c.j.hofstee@planet.nl
 4. Jammer, jammer, jammer. En toch begrijp ik het ook wel. Niets is voor eeuwig, dit forum had een begin en heeft nu ook een eind. Dank @Mr. Gold en @Dr.Prepper voor het faciliteren van deze ontmoetingsplek, dank ook de generaties van moderators die de zaak draaiende hielden.
 5. Natuurlijk ga ik er ook uit @homerun, gewoon voor de lol net als @MyronPrps, omdat die sneeuw prachtig is. En zeker als na een EMP (bijna) al het gemotoriseerde vervoer stil staat. Ik denk dat ik genoeg heb aan een wandelstok, een winddichte jas, mijn stevige wandelschoenen en gamaschen.
 6. Veel wandelplezier, @homerun. Ik blijf lekker thuis met mijn olielampen en open haard
 7. Lieve schat, je hebt grote kwaliteiten maar als orakel deug je niet @Johnny BravoNL spreekt je kort maar goed onderbouwd aan op een stel woeste voorspellingen en aannames. Dat verdient een echt antwoord. En ja, ik heb V for Vendetta gezien en dat was een slechte serie en ja, ik heb 1984 meerdere malen gelezen en dat is een geweldig boek. Heeft niks te maken met wat je hier schrijft.
 8. We weten slechts dat er een Syrisch paspoort is gevonden bij de resten van een zelfmoord-terrorist. Dat paspoort is eerder dit jaar geregistreerd in Griekenland (Leros) bij de binnenkomst van een vluchteling. Punt is dat we niet weten wat er nadien met dat paspoort is gebeurd. Het kan zijn dat een IS-strijder als vluchteling Europa is binnengekomen maar er is ook een levendige handel in Syrische paspoorten. De IS-terrorist bij wie dit paspoort is gevonden kan het gebruikt hebben om zich voor te doen als vluchteling. Of, en dat vind ik een mooie theorie, hij heeft het bewust bij zich gestoken om de verdenking te richten op vluchtelingen & asielzoekers. Want dat is het doel van deze terroristen; niet alleen angst maar ook verdeeldheid zaaien. Als wij onze boosheid richten op asielzoekers en als wij bang worden voor vluchtelingen dan is hun doel bereikt. Die lol moeten we hen niet gunnen, vind ik.
 9. Prachtig, iets uit een fantasy-film - en dat bedoel ik als compliment!
 10. Klinkt interessant, die bestelwagen van jou. Als prepper wil ik niet opvallen maar wel kunnen doen wat nodig is.Wil je het merk, type en bouwjaar van je auto met ons delen?
 11. Mooi verslag, dank daarvoor. Zelf heb ik afgelopen zaterdag met een stel oude vrienden een wandeling gemaakt van zo'n 35 kilometer door bossen en landbouwgebieden. Doen we ieder jaar bij het begin van de herfst. Het voelt goed om de wisseling van de seizoenen bewust mee te maken.
 12. Maar wat bedoel je dan precies? Wie is het kaf en wie is het koren? Je schrijft: "Ik wens niemand zijn dood.". Dat is aardig van je, Geert. Maar wat wens je dan wel?
 13. Jij misschien wel maar ik niet. Wat is het kaf en wat is het koren? Wie bepaald dat? Is het kaf de zieke, oude en afhankelijke medemens die die bij een ramp vrij snel zal sterven? De mensen die zonder dat ze daar om gevraagd hebben een ernstige ziekte of handicap hebben waardoor ze afhankelijk zijn van medicijnen of medische apparatuur? Zomaar wat vragen naar aanleiding van zomaar een opmerking ...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...