Ga naar inhoud

Pathfinder

Lid niveau 2
 • Items

  1080
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Pathfinder won de laatste dag op 22 april 2014

Pathfinder had de meest gelikete inhoud!

4 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Third Rock From The Sun

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Pathfinder's prestaties

Diehard Prepper

Diehard Prepper (7/11)

1.3k

Reputatie

 1. In mijn jaren op dit en andere forums heb ik voorgevoelens/oproepen/waarschuwingen zoals deze vaker gelezen. Tot nu toe zijn alle rampen echter beheersbaar gebleken en het lijkt er niet op dat de rek er uit is. Wat maakt dat je deze 'last call' nu plaatst, @OBL-Rien? Klimaatverandering? Ongetwijfeld maar dat gaat met horten en stoten en de versteviging van de Afsluitdijk is aardig op schema 😁. Het wereldwijde financiële systeem dat meer en meer op een Ponzi-scheme begint te lijken? Zeker, maar zo lang iedereen blijft geloven in de waarde van het geld hobbelen we lekker door. Nieuwe, besmettelijkere en dodelijkere corona-varianten? Zou kunnen, maar met die nieuwe mRNA-techniek kunnen we daar nog lang strijd tegen voeren. Het is waarschijnlijk op de lange termijn allemaal niet vol te houden maar mijn indruk is dat we zo nog wel een tijdje door kunnen hobbelen. Wat hoor en zie jij? Je maakt me nieuwsgierig.
 2. Verstandige keus, @Mrsjones. Met dit soort ziektes wil je gewoon geen risico's lopen. Ik ben nog altijd dankbaar dat ik in mijn jeugd alle inentingen heb gehad. En doe je het niet voor jezelf, doe het dan voor je medemens. Ook dit jaar heb ik van mijn werkgever de griepprik gekregen. Gewoon, omdat ik per week meerdere instellingen voor gezondheidszorg bezoek en ik niet een griep wil verspreiden.
 3. Natuurlijk ga ik er ook uit @homerun, gewoon voor de lol net als @MyronPrps, omdat die sneeuw prachtig is. En zeker als na een EMP (bijna) al het gemotoriseerde vervoer stil staat. Ik denk dat ik genoeg heb aan een wandelstok, een winddichte jas, mijn stevige wandelschoenen en gamaschen.
 4. Veel wandelplezier, @homerun. Ik blijf lekker thuis met mijn olielampen en open haard
 5. Prachtig, iets uit een fantasy-film - en dat bedoel ik als compliment!
 6. Klinkt interessant, die bestelwagen van jou. Als prepper wil ik niet opvallen maar wel kunnen doen wat nodig is.Wil je het merk, type en bouwjaar van je auto met ons delen?
 7. Mooi verslag, dank daarvoor. Zelf heb ik afgelopen zaterdag met een stel oude vrienden een wandeling gemaakt van zo'n 35 kilometer door bossen en landbouwgebieden. Doen we ieder jaar bij het begin van de herfst. Het voelt goed om de wisseling van de seizoenen bewust mee te maken.
 8. 3700? Op een werkdag rond 9 uur? Dat lijkt me een vergissing van het telmechaniekje.
 9. Hoi @Vempain, weet je ook hoe laat en hoe het programma heet? En ja, hieruit mag blijken dat ik niet zo vaak naar Veronica luister .... Eigenlijk nooit ... Ouwe l*l dat ik ben ...
 10. Grappig, ik heb een jaar of twee geleden precies dezelfde radio op een rommelmarkt gekocht. Voor €5,- ! De fm-zenders doen het prima, ik gebruik hem regelmatig om naar het nieuws te luisteren als ik thuis werk.
 11. Ik heb dezelfde ervaringen. Doe het niet @White Eagle want je krijgt er geheid spijt van. Volg het advies van @Greener!
 12. Effe zeuren: Natuurlijk was alles in orde. De baas van dat spul heeft de discussie op dit forum waarschijnlijk met grote belangstelling gevolgd en alle Mountain House-bestellingen in deze periode extra snel en zorgvuldig afgehandeld & overal zo'n mooi waterfiltertje ingestopt. Zou ik ook doen.
 13. Ik dacht dat dit topic ging over het preppen van wc-papier
 14. Ken ik niet. Ze bloeien momenteel welig, de prepwinkeltjs. Ik ken wel de prepshop https://prepshop.nl/, betrouwbaar & betaalbaar én je steunt dit mooie forum met je aankopen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...