Ga naar inhoud

White Eagle

Lid niveau 2
 • Items

  483
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

4 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Een blauw met groene planeet die steeds bruiner wordt
 • Interesses
  Bushcraft, zelfvoorzienend zijn, survival, venus project, steady state economy, koken, krav maga
 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

White Eagle's prestaties

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

575

Reputatie

 1. Ik nam ook even een kijkje na jaren en het lijkt alsof dit het enige levende draadje is ...
 2. @lewieke kunstmatige zoetstoffen en lightproducten gebruik ik al jaren niet meer. Inderdaad vergif. Wel goede informatie voor mensen die dit niet weten. Ik heb inderdaad jaren onmacht gevoeld maar heb de klachten inmiddels geaccepteerd. Sporten helpt heel goed. En op een gegeven moment is het beter om te accepteren dat er niets ernstigs gevonden is en ermee te leren leven. Dat gaat behoorlijk goed. Ik doe zelfs een vrij pittige vechtsport. Er is inmiddels ook meer over bekend maar helaas geen goede oplossing voor medisch gezien. Maar elke keer als je wat nieuws leest dan is er toch altijd hoop dat je een oorzaak kan vinden waarmee je je klachten kan verminderen. Nikkel zou bij mij geeneens zo raar zijn. Maar er is weinig onderzoek naar gedaan.
 3. @walrus Ik kwakkel al jaren met vage klachten. Ontstekingsgevoel in spieren, gewrichten en rare darmproblemen. Artsen kunnen niets vinden dus het zou fibromyalgie zijn. Maar nu lees ik jouw bericht. Ik heb een enorme nikkelallergie maar ik dacht altijd dat dat alleen in sieraden en knopen zat. Ook in eten? Heb je hier meer informatie over? Ik ga ook zeker Googelen. Zou het dat dit al die tijd de oorzaak is?
 4. @martino Ik heb ruim 3 weken op een onbewoond eiland geslapen onder een klamboe in de Nicobar Andaman eilanden. Dat was nog voor de tsunami en ik weet niet hoe het er nu is maar het was de ervaring van mijn leven. Vlieg naar Chennai en dan de boot naar Port Blair. Van daaruit naar een bewoond eiland en een visser zoeken die je naar een van de onbewoonde eilanden brengt. Kijk ook de Lonely Planet in. Had ik toen veel aan. Toevoeging: ik kookte in een gevonden schelp, haalde water uit een boom en bakte broodjes op een steen. Lach me rot om Expeditie Robinson. Dat gaat meer om politieke spelletjes dan survival ?? Ik had wel een beetje rijst en meel bij me en wat andere houdbare dingetjes van een lokaal marktje in het vissersdorpje waar ik mijn visser gevonden had, maar niet veel.
 5. Bedankt voor de review. Klinkt heel leuk en leerzaam.
 6. Heel goed artikel inderdaad. Bedankt voor het delen. Sluit goed aan bij een aantal punten waar we het in ons groepje nu over hebben.
 7. @nitrogenix Heel interessant die kaarten. Helaas doen de downloadlinks het niet meer omdat de dienst niet meer bestaat. Heb je een mogelijkheid deze bijvoorbeeld op Google Drive te zetten o.i.d?
 8. @Noah Wij hebben het vooral over survival en zo. We vertellen ook waarom het verstandig is een voorraad te hebben en waarom het niet handig is dat iedereen te vertellen. Geen enge verhalen en zo. Soms hebben ze zelf vragen nav het nieuws maar we proberen ervoor te zorgen dat ze daar niet al teveel over in zitten. We geven wel altijd eerlijk en helder antwoord op hun vragen. Kinderen zijn slim en horen veel op school. Die van ons zijn 8 en 10.
 9. @Range Ik weet niet of je hier wat aan hebt maar wellicht toch het uitzoeken waard. Ik heb jaren gelopen met migraines vanuit mijn schedelbasis naar achter mijn oog. Meerdere keren per dag. Uiteindelijk merkte ik dat er een kies waar ik een wortelkanaalbehandeling in gehad had, ook meeklopte. Foto's gehad, mri, bloed afgetapt enzovoort enz. Jarenlang. Het kon niet. Ik zou het te druk hebben (dat was wel zo) maar zelf minder druk zijn hielp niet. Na 7 jaar inmiddels naar kaakchirurg verwezen. Wat blijkt? Een ontsteking die langzaam mijn kaak aanvroot en een wortelpunt die verkeerd zat. Kies eruit. Nu 3 mnd later ben ik bijna migraine vrij. Kan een half jaar duren nog maar het verschil is aanzienlijk. Nek blijft een zwak punt door auto ongeluk en dat zal zo blijven maar die kloppende pijn achter mij oog heb ik nog maar zelden. Al die zenuwen liggen zo dicht bij elkaar dat een kies dus al voor veel ellende kan zorgen. Verder heb ik veel baat bij dryneedling.
 10. Mijn schoonvader vertelde dat ze vroeger, in en na de oorlog, "limonade" maakten met azijn, suiker en water. Lijkt daar ook een beetje op.
 11. @keysersuze Er zijn perslijsten waar je een abonnement op kan nemen zodat je een x-aantal persberichten kan versturen. Soort strippenkaart. Je kan ook zelf een lijst met publicaties en redacteuren maken om aan te schrijven. Sommige media gaan bij voorkeur af op de persberichtsites (dus met strippenkaart) maar met direct anschrijven kan je ook wel aandacht trekken mits pakkende titel enz. Social media kan ook krachtig ingezet worden. Weet je daar een enorme hit op te scoren dan krijg je de pers ook weer mee.
 12. Ik heb ook interesse als het nog kan. Waarom zou je een tulpglas boven een stortglas kiezen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...