Ga naar inhoud

White Eagle

Lid
 • Aantal items

  481
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Een blauw met groene planeet die steeds bruiner wordt
 • Interesses
  Bushcraft, zelfvoorzienend zijn, survival, venus project, steady state economy, koken, krav maga
 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

White Eagle's Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

572

Community reputatie

 1. Jemig, ik vind dit wel erg jammer. Zonde dat dit verloren gaat maar ik begrijp dat het veel tijd en energie kost om dit op gang te houden. Veel succes in ieder geval en bedankt voor het geboden platform waar ik toch veel geleerd heb.
 2. Of beter nog: afschaffing van het recht op vuurwapens. Nu kan iedere idioot een Walmart binnenlopen en er een kopen.
 3. Bullet proof blanket: na de zoveelste beschieting op een school is er nu een bedrijf dat kogelwerende dekens maakt voor kinderen op school. Te bizar. Ik wist eigenlijk niet of ik dit nu als survival gear moest plaatsen of gestoorde ontwikkeling in Amerika. Het is het laatste geworden want je hebt meer aan een kogelwerend vest. Erg dat het zover gekomen is daar. http://www.businessinsider.com/bodyguard-bulletproof-blanket-for-kids-2014-6?IR=T
 4. Ik weet niet zeker of het onder oude ambachten geschaard moet worden, maar ik overweeg een stap van marketing/pr naar uitvaartondernemer ? Waarom? Altijd klanten, in het vak is er vooral vraag naar 40 plussers en dat terwijl in marketing steeds meer bezuinigd wordt, gebruik wordt gemaakt van stagiaires en de jonge lichting goedkoper is en meer weet van de nieuwste technologieën (en natuurlijk vind ik het interessant). Natuurlijk is senioriteit en ervaring een belangrijk goed waar ik mijn voordeel mee doe maar ik zie de tendensen om me heen en vind dit voor mij een serieuze plan B. Koken en verschillende creatieve bezigheden vallen ook onder mijn skills om op terug te vallen.
 5. Dat is geen gek idee @sunnysuzanna. In de woonkamer alleen geen ruimte voor een stapel matrassen dus dat wordt dan wel rennen. Wel goed om over na te denken.
 6. En tegen de tijd dat je klaar bent met opbouwen heb je al veel straling over je heen gekregen. Je bent gewoon de sjaak.
 7. Ik hoop het ook @Keyser Suze. Het is in ieder geval een begin. Naar ons (het Westen) zullen ze niet luisteren, zoals het artikel ook aangeeft.
 8. Vond ik ook @Marc76NL Ik kreeh het artikel van mijn hartsvriendin uit Indonesie die moslima is.
 9. Een tegengeluid vanuit de Islamitische wereld. http://mobile.nytimes.com/2015/11/27/world/asia/indonesia-islam-nahdlatul-ulama.html?
 10. Dat klopt inderdaad @FincaInSpanje. Ik weet niet of het er miljoenen zijn maar zeker een hoop. Echter, alle Europese landen ontvangen ook migranten en vluchtelingen maar nemen alsnóg al die extra aantallen die nu vanwege Syrië komen. Ik vind dat Amerika best wat meer van die last op zich zou kunnen nemen.
 11. Europa kan de last niet dragen. Amerika zou met hun giga oppervlakte veel meer kunnen opvangen..zeker gezien hun aanzienlijke aandeel in de totstandkoming van deze ellende. Maar ik zie de Amerikanen op mijn Facebook tijdlijn vooral klagen over de 10.000 die ze moeten opvangen. Niet allemaal maar teveel. Bah http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/dijsselbloem-uitkeringen-vluchtelingen-blazen-ons-systeem-op http://edition.cnn.com/2015/11/16/world/paris-attacks-syrian-refugees-backlash/ "employment and other factors, not politics.Trump, Ben Carson and Carly Fiorina repeatedly have claimed that the Obama administration plans to accept anywhere from 100,000 to 250,000 Syrian refugees. That’s false. By law, the administration can admit slightly more than 10,000 in fiscal year 2016, and no refugee commitments can be made beyond that." http://www.factcheck.org/2015/11/facts-about-the-syrian-refugees/ http://www.theguardian.com/us-news/2015/nov/19/syrian-refugees-in-america-fact-from-fiction-congress
 12. Ik had hem nog niet gelezen @InfernoSis. 4 minuten waarschuwing, als je die al krijgt. Ik moet meteen aan mijn kinderen denken, mochten zij op school zitten en ik op mijn werk. Dan lees je over rantsoenen en water... Dat hebben ze daar waarschijnlijk niet. Op mijn werk ook niet overigens maar daar kan ik wel voor mezelf zorgen. Zou het heel raar overkomen als ik ze op school vraag of ze hier ooit over hebben nagedacht? ? Heeft iemand dat al eens gedaan?
 13. @nu even niet Het hangt denk ik ook af van je definitie van propaganda. Ze zullen verschillende soorten propaganda gebruiken maar hun marketingmachine is behoorlijk gelikt. De genoemde executiefilmpjes heb ik zelf niet gezien omdat ik dat niet wil maar ik weet van anderen dat ze er wel degelijk zijn en ook gepaard gaan met propaganda voor IS. De glossy heb ik ooit gedownload. Weet niet of ik hem nog heb en of hij dan überhaupt geupload mag worden. Daar staat tussen alle mooie verhalen absoluut een onthoofding in. Onlangs werd via de chat van Anonymous Parijs ook een filmpje gedeeld. Heb ik wederom niet bekeken ivm "very graphic content". Goed om vraagtekens te zetten maar ze pakken hun propaganda zeer professioneel aan. Zoals elke marketeer zullen ze dat doelgroepgericht doen. Tieners en zo moet je met heldenfilmpjes binnen zien te halen en niet met bomgordels. En gezien de kwaliteit van sommige materialen zitten ze dat zitten niet ergens in een Syrische grot te maken. [EDIT: De glossy heb ik niet meer. Vond hem destijds waarschijnlijk te walgelijk om te bewaren. Het was Dabiq. Ik ga ze niet allemaal bekijken om precies dat ene stukje te zoeken waar ik het over had, maar even nr 8 geopend en dan ga je al vrij snel over je nek. Die beelden heb ik liever niet op mijn netvlies. De inhoud van de magazines die via deze link te downloaden zijn zijn zeer expliciet en ik raad gevoelige kijkers af deze te openen! http://m.clarionproject.org/news/islamic-state-isis-isil-propaganda-magazine-dabiq)
 14. Soms wel ja. Ze hebben ook een digitale "glossy" waar ook nogal een wat smerigs in staat. 1x voorbij zien komen. Walgelijk. Toevoeging, uit de link van KS: "By now, it’s probably safe to say that pretty much anyone who follows current events has seen at least one ISIS propaganda video. What began with clips of “Jihadi John” beheading Western journalists quickly escalated to footage of obscenely graphic executions. " http://www.zerohedge.com/news/2015-11-25/isis-releases-greatest-piece-terrorist-video-propaganda-history-tells-us-russia-brin
 15. @lewieke kunstmatige zoetstoffen en lightproducten gebruik ik al jaren niet meer. Inderdaad vergif. Wel goede informatie voor mensen die dit niet weten. Ik heb inderdaad jaren onmacht gevoeld maar heb de klachten inmiddels geaccepteerd. Sporten helpt heel goed. En op een gegeven moment is het beter om te accepteren dat er niets ernstigs gevonden is en ermee te leren leven. Dat gaat behoorlijk goed. Ik doe zelfs een vrij pittige vechtsport. Er is inmiddels ook meer over bekend maar helaas geen goede oplossing voor medisch gezien. Maar elke keer als je wat nieuws leest dan is er toch altijd hoop dat je een oorzaak kan vinden waarmee je je klachten kan verminderen. Nikkel zou bij mij geeneens zo raar zijn. Maar er is weinig onderzoek naar gedaan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...