Ga naar inhoud

Mr. Gold

Lid niveau 3
 • Aantal items

  4668
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  19

Mr. Gold won de laatste dag op 14 februari 2020

Mr. Gold had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Op een mooie plek
 • Interesses
  Filosofie, reizen, mensen en bingo :-)
 • Beroep
  planner

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Mr. Gold's Achievements

Mankinds only hope

Mankinds only hope (10/11)

5.3k

Community reputatie

 1. Van onze vriend Dick Berts. Gratis het boek (Hoe overleef ik een crisis) online te downloaden bij zijn uitgeverij Papieren Tijger.
 2. In mijn leven stellen mensen zich zelf eerst netjes voor en bewijzen de community een dienst. Verbinden dat is wat ze hier bij Preppers doen. Feedback: Je had ook eerst een bericht of mail kunnen sturen naar een van de moderators of de forum regels kunnen doornemen die je geaccepteerd hebt.
 3. Ik vind het prima maar ik heb er niks meer over te zeggen ? @Luke en @Paraatpaal runnen dit prachtige forum. Ik kijk en bewonder
 4. Het advies wat ik altijd onthouden heb van Dick Berts, Pleepapier en genoeg eten in huis halen voor je huisdieren dat zijn de 2 items die heel snel opraken bij hamsteren en (pre) SHTF.
 5. Klopt, reis wordt nu uitgesteld als alles weer beetje rustig is. Het was ook mijn eerste reis naar China en wel heel toevallig dat dit nu er speelt.
 6. De kogel is door de kerk, geen Hong Kong en Macau voor ons deze maand. Netjes via Expedia het geld terug gekregen voor zowel de vlucht als hotels (terwijl we geen annuleringsverzekering hadden en pre paid alles betaald hadden zonder recht op terug gave (is goedkoper) Mondkapjes en brillen (uit de shop) kunnen weer op de plank [emoji40]
 7. https://www.nu.nl/buitenland/6026511/dodental-door-coronavirus-stijgt-naar-80-wereldwijd-bijna-3000-besmet.html
 8. Het is zeker wel een ding dit. 12 feb vlieg ik, het is zowel zakelijk als een prive reis. Nog nooit daar geweest en trip al maanden geleden al geboekt. Mochten we gaan hou ik jullie zeker op de hoogte met fotos en al. Mondkapjes heb ik nog dozen van, ooit had de prepshop die gare super actie, misschien ook een paar Conibear klemmen meenemen ;-)
 9. Mooi al deze info, ik volg het op de voet en mede omdat ik over ruim 2 weken naar Macau ga (via Hong Kong) erg benieuwd hoe zich dit verder ontwikkeld.
 10. Bevestigd. Het zat er aan te komen, blij dat in ieder geval het forum weer open en actief is, zal wel een lang draadje gaan worden. Heftig hoor.
 11. Bij incidenten in de wereld de afgelopen jaren dacht ik altijd, wat zou er nu gepost worden op het forum van Preppers. Het Iran vraagstuk is nu extra actueel en volg het zijdelings en vind het op een of andere manier erg interessant. Het lijkt een poker en schaakspel in een en met Trump is het een garantie tot spektakel. (in de zin dat er wat zou kunnen gebeuren) Op Geenstijl lees ik altijd de comments graag omdat daar best rake zaken staan: https://www.geenstijl.nl/5151301/feynman-en-of-feiten-de-derde-golfoorlog/ . Nu kan ik hier ook weer lekker lezen en eventueel reageren.
 12. Haha, ik vind netwerken en mensen het mooiste wat er is en met een BOB alleen, ga je het niet redden, met interessante mensen om je heen wel ?
 13. Oh Yeah. Nieuwe ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat het kindje van mij en @Dr.Prepper een nieuw leven gaat krijgen. @Simurgh heeft een aantal jaar geleden de Prepshop van ons overgenomen en geprobeerd om er in zijn eentje een succes van te maken. Door privé omstandigheden is dit niet gelukt en heeft een oude bekende Prepper @Luke de Prepshop overgenomen van Jeroen. Daarnaast hebben @Dr.Prepper en @Mr. Gold ook alle prep domeinnamen die wij hadden overgedragen aan Luke, zodat wij ook dit zakelijk op een goede manier konden afsluiten. @Dr.Prepper heeft bij het sluiten van het forum alle e-mail adressen en privé berichten gewist en posts achter de schermen zodat alleen de Google content en de gebruikersnamen nog te zien waren. In de afgelopen jaren heb ik nog wel contact gehouden met een aantal van jullie en zijn de levens van vele verandert. Ik ben nog steeds een Prepper maar op een andere manier zoals de meeste van jullie zijn en/of waren. Ik ben ook erg benieuwd wat er met vele oude bekenden is geworden en hoe jullie in het leven staan. Persoonlijk en zakelijk hebben Dr. Prepper en ik geen invloed meer op het forum/shop en ben ik gewoon een forum gebruiker waar ik mij best prettig bij voel ? We kennen @Luke als een fijn persoon en hij zal samen met het team het Preppers.nl forum nieuw leven in blazen. We hebben ook de volste vertrouwen in Luke en uiteraard zal ik zo nu en dan eens opduiken om te kijken hoe de volgende fase zich gaat ontwikkelen. Ik wens jullie enorm veel (leer) plezier op het forum maar vooral verbondenheid met een grote glimlach. Mr. Gold & Dr. Prepper
×
×
 • Nieuwe aanmaken...