Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Mr. Gold

Admin
 • Aantal items

  4654
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  18

Mr. Gold won de laatste dag op 10 september 2015

Mr. Gold had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

5207 Uitstekend

Over Mr. Gold

 • Titel
  Oud-Admin

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Op een mooie plek
 • Interesses
  Filosofie, reizen, mensen en bingo :-)
 • Beroep
  planner

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bevestigd. Het zat er aan te komen, blij dat in ieder geval het forum weer open en actief is, zal wel een lang draadje gaan worden. Heftig hoor.
 2. Bij incidenten in de wereld de afgelopen jaren dacht ik altijd, wat zou er nu gepost worden op het forum van Preppers. Het Iran vraagstuk is nu extra actueel en volg het zijdelings en vind het op een of andere manier erg interessant. Het lijkt een poker en schaakspel in een en met Trump is het een garantie tot spektakel. (in de zin dat er wat zou kunnen gebeuren) Op Geenstijl lees ik altijd de comments graag omdat daar best rake zaken staan: https://www.geenstijl.nl/5151301/feynman-en-of-feiten-de-derde-golfoorlog/ . Nu kan ik hier ook weer lekker lezen en eventueel reageren.
 3. Haha, ik vind netwerken en mensen het mooiste wat er is en met een BOB alleen, ga je het niet redden, met interessante mensen om je heen wel 🙂
 4. Oh Yeah. Nieuwe ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat het kindje van mij en @Dr.Prepper een nieuw leven gaat krijgen. @Simurgh heeft een aantal jaar geleden de Prepshop van ons overgenomen en geprobeerd om er in zijn eentje een succes van te maken. Door privé omstandigheden is dit niet gelukt en heeft een oude bekende Prepper @Luke de Prepshop overgenomen van Jeroen. Daarnaast hebben @Dr.Prepper en @Mr. Gold ook alle prep domeinnamen die wij hadden overgedragen aan Luke, zodat wij ook dit zakelijk op een goede manier konden afsluiten. @Dr.Prepper heeft bij het sluiten van het forum alle e-mail adressen en privé berichten gewist en posts achter de schermen zodat alleen de Google content en de gebruikersnamen nog te zien waren. In de afgelopen jaren heb ik nog wel contact gehouden met een aantal van jullie en zijn de levens van vele verandert. Ik ben nog steeds een Prepper maar op een andere manier zoals de meeste van jullie zijn en/of waren. Ik ben ook erg benieuwd wat er met vele oude bekenden is geworden en hoe jullie in het leven staan. Persoonlijk en zakelijk hebben Dr. Prepper en ik geen invloed meer op het forum/shop en ben ik gewoon een forum gebruiker waar ik mij best prettig bij voel 🙂 We kennen @Luke als een fijn persoon en hij zal samen met het team het Preppers.nl forum nieuw leven in blazen. We hebben ook de volste vertrouwen in Luke en uiteraard zal ik zo nu en dan eens opduiken om te kijken hoe de volgende fase zich gaat ontwikkelen. Ik wens jullie enorm veel (leer) plezier op het forum maar vooral verbondenheid met een grote glimlach. Mr. Gold & Dr. Prepper
 5. Mr. Gold,

   

  Nu het forum stopt, hoe gaat het verder met de prijsvraag voor de zilveren munt??

 6. Beste Preppers, Ik heb mij de laatste maanden zeer afzijdig gehouden van de Preppers community vanwege diverse incidenten die hebben plaatsgevonden zowel in mijn privé leven als in de community De rode draad in mijn leven is dat ik dingen wil doen die goed voelen en met passie gedaan mogen worden. Dr. Prepper, Ecoprepper en ik zijn samen gestart met een prachtig avontuur om Nederland in beweging te krijgen en met de kracht van een community dit in werking te zetten. Voor ons is de tijd daar om te stoppen met het forum Preppers.nl en de mensen die dat willen eigen initiatieven te laten ontplooien om een vervolg te geven aan „zelfredzaamheid”. In de afgelopen 4 jaar heb ik een mooie reis met jullie mogen meemaken, veel geleerd en ook gezien dat ieder mens uniek is. Het forum is een spiegel van de maatschappij en we kunnen constateren dat de wereld nog veel te leren heeft om alle problemen die er nu zijn constructief aan te pakken. Wat ik heb geleerd vanuit de community is dat een netwerk cruciaal is in het dagelijkse leven en bij eventuele ontwrichtingen in de maatschappij. Als we met respect en empathie omgaan met elkaar is dat in mijn ogen de grootste winst voor de mensheid. Er staat nog een mooi bedrag open van 739€ die jullie bij elkaar gebracht hebben voor de community pot en deze zou ik graag willen overdragen aan de beheerders van deze pot zodat zij kunnen beslissen wat er mee gedaan kan worden. Ik wil iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze community en mij op persoonlijk vlak geholpen heeft. Till we meet again. Mr. Gold out
 7. We hebben ze afgepoeierd, dus vanuit ons geen input maar wie weet vinden ze iemand anders buiten ons om?
 8. De media oa Man Bijt hond had ons ook alweer gevonden hier over.
 9. Prachtig om te zien en te lezen. Dank Monique, had ooit een meisje in mijn klas op wie ik verliefd was die zo hete :-)
 10. We hebben besloten om 2 forum topics http://preppers.nl/forum/threads/13629-Vluchtelingen-(Links-Only) samen te voegen in dit topic zodat we beter als moderators alles kunnen managen. Linkjes neerzetten mag hier ook, discussie opinies e.d. Nogmaals het vriendelijk verzoek om te proberen om niet op de man te spelen en de juiste toon te zoeken hoe moeilijk dat soms ook is. De emoties spatten er van af en dat is niet alleen in deze virtuele wereld maar daarbuiten ook. En ook ik zie het met leden ogen aan en denk dat we nog niks gezien hebben. Dat het een hele grote uitdaging voor ons gaat worden is mij wel helder en daar kunnen we met de mensen op een constructieve manier mee om gaan i.p.v. met modder gaan gooien. Juist luisteren en beseffen dat ieder mens er weer anders instaat en denk ik ook een cadeautje :-)
 11. Gisteren avond bij @MyronPrps geweest in zijn bos perceel. Wat een gezellige avond (samen met @Simurgh) Als ik een persoon op de nominatie zet van Prepper van het jaar is het deze koning. Wat een menselijk inzicht, kennis en motivatie heeft dit prachtige mens. Respect en dan te bedenken dat hij "19" is. Dank voor het warme welkom en heerlijke vuur!
 12. Back on topic please. Kan ik nu niet meer naar het http://www.duinrell.nl/tikibad met Kerst?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...