Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Mr. Gold

Admin
 • Aantal items

  4661
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  19

Mr. Gold won de laatste dag op 14 februari

Mr. Gold had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

5229 Uitstekend

Over Mr. Gold

 • Titel
  Oud-Admin

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Op een mooie plek
 • Interesses
  Filosofie, reizen, mensen en bingo :-)
 • Beroep
  planner

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Klopt, reis wordt nu uitgesteld als alles weer beetje rustig is. Het was ook mijn eerste reis naar China en wel heel toevallig dat dit nu er speelt.
 2. De kogel is door de kerk, geen Hong Kong en Macau voor ons deze maand. Netjes via Expedia het geld terug gekregen voor zowel de vlucht als hotels (terwijl we geen annuleringsverzekering hadden en pre paid alles betaald hadden zonder recht op terug gave (is goedkoper) Mondkapjes en brillen (uit de shop) kunnen weer op de plank [emoji40]
 3. https://www.nu.nl/buitenland/6026511/dodental-door-coronavirus-stijgt-naar-80-wereldwijd-bijna-3000-besmet.html
 4. Het is zeker wel een ding dit. 12 feb vlieg ik, het is zowel zakelijk als een prive reis. Nog nooit daar geweest en trip al maanden geleden al geboekt. Mochten we gaan hou ik jullie zeker op de hoogte met fotos en al. Mondkapjes heb ik nog dozen van, ooit had de prepshop die gare super actie, misschien ook een paar Conibear klemmen meenemen ;-)
 5. Mooi al deze info, ik volg het op de voet en mede omdat ik over ruim 2 weken naar Macau ga (via Hong Kong) erg benieuwd hoe zich dit verder ontwikkeld.
 6. Bevestigd. Het zat er aan te komen, blij dat in ieder geval het forum weer open en actief is, zal wel een lang draadje gaan worden. Heftig hoor.
 7. Bij incidenten in de wereld de afgelopen jaren dacht ik altijd, wat zou er nu gepost worden op het forum van Preppers. Het Iran vraagstuk is nu extra actueel en volg het zijdelings en vind het op een of andere manier erg interessant. Het lijkt een poker en schaakspel in een en met Trump is het een garantie tot spektakel. (in de zin dat er wat zou kunnen gebeuren) Op Geenstijl lees ik altijd de comments graag omdat daar best rake zaken staan: https://www.geenstijl.nl/5151301/feynman-en-of-feiten-de-derde-golfoorlog/ . Nu kan ik hier ook weer lekker lezen en eventueel reageren.
 8. Haha, ik vind netwerken en mensen het mooiste wat er is en met een BOB alleen, ga je het niet redden, met interessante mensen om je heen wel 🙂
 9. Oh Yeah. Nieuwe ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat het kindje van mij en @Dr.Prepper een nieuw leven gaat krijgen. @Simurgh heeft een aantal jaar geleden de Prepshop van ons overgenomen en geprobeerd om er in zijn eentje een succes van te maken. Door privé omstandigheden is dit niet gelukt en heeft een oude bekende Prepper @Luke de Prepshop overgenomen van Jeroen. Daarnaast hebben @Dr.Prepper en @Mr. Gold ook alle prep domeinnamen die wij hadden overgedragen aan Luke, zodat wij ook dit zakelijk op een goede manier konden afsluiten. @Dr.Prepper heeft bij het sluiten van het forum alle e-mail adressen en privé berichten gewist en posts achter de schermen zodat alleen de Google content en de gebruikersnamen nog te zien waren. In de afgelopen jaren heb ik nog wel contact gehouden met een aantal van jullie en zijn de levens van vele verandert. Ik ben nog steeds een Prepper maar op een andere manier zoals de meeste van jullie zijn en/of waren. Ik ben ook erg benieuwd wat er met vele oude bekenden is geworden en hoe jullie in het leven staan. Persoonlijk en zakelijk hebben Dr. Prepper en ik geen invloed meer op het forum/shop en ben ik gewoon een forum gebruiker waar ik mij best prettig bij voel 🙂 We kennen @Luke als een fijn persoon en hij zal samen met het team het Preppers.nl forum nieuw leven in blazen. We hebben ook de volste vertrouwen in Luke en uiteraard zal ik zo nu en dan eens opduiken om te kijken hoe de volgende fase zich gaat ontwikkelen. Ik wens jullie enorm veel (leer) plezier op het forum maar vooral verbondenheid met een grote glimlach. Mr. Gold & Dr. Prepper
 10. Mr. Gold,

   

  Nu het forum stopt, hoe gaat het verder met de prijsvraag voor de zilveren munt??

 11. Beste Preppers, Ik heb mij de laatste maanden zeer afzijdig gehouden van de Preppers community vanwege diverse incidenten die hebben plaatsgevonden zowel in mijn privé leven als in de community De rode draad in mijn leven is dat ik dingen wil doen die goed voelen en met passie gedaan mogen worden. Dr. Prepper, Ecoprepper en ik zijn samen gestart met een prachtig avontuur om Nederland in beweging te krijgen en met de kracht van een community dit in werking te zetten. Voor ons is de tijd daar om te stoppen met het forum Preppers.nl en de mensen die dat willen eigen initiatieven te laten ontplooien om een vervolg te geven aan „zelfredzaamheid”. In de afgelopen 4 jaar heb ik een mooie reis met jullie mogen meemaken, veel geleerd en ook gezien dat ieder mens uniek is. Het forum is een spiegel van de maatschappij en we kunnen constateren dat de wereld nog veel te leren heeft om alle problemen die er nu zijn constructief aan te pakken. Wat ik heb geleerd vanuit de community is dat een netwerk cruciaal is in het dagelijkse leven en bij eventuele ontwrichtingen in de maatschappij. Als we met respect en empathie omgaan met elkaar is dat in mijn ogen de grootste winst voor de mensheid. Er staat nog een mooi bedrag open van 739€ die jullie bij elkaar gebracht hebben voor de community pot en deze zou ik graag willen overdragen aan de beheerders van deze pot zodat zij kunnen beslissen wat er mee gedaan kan worden. Ik wil iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze community en mij op persoonlijk vlak geholpen heeft. Till we meet again. Mr. Gold out
 12. We hebben ze afgepoeierd, dus vanuit ons geen input maar wie weet vinden ze iemand anders buiten ons om?
 13. De media oa Man Bijt hond had ons ook alweer gevonden hier over.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...