Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

contact combat

Lid
 • Aantal items

  118
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

contact combat won de laatste dag op 26 juni 2015

contact combat had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

196 Uitstekend

Over contact combat

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Interesses
  self defense specialist krav maga outdoor fitness conditioning molosserdogs
 • Beroep
  owner/head instructor CONTACT COMBAT
 • Nieuwsbrief
  Nee
 • Homepage
  http://www.contactcombat.nl

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. In onze lessen leer je zeker een tegenstander zo snel mogelijk uitschakelen. Maar proportionaliteit is erg belangrijk. Hier nog een voorbeeldje van een van onze lessen.
 2. Klopt. Aanval is niet voluit. Verdediging ook niet. Dit is een training en geen ''pressure test'' van de technieken. Mes is van rubber. Aanvaller is een vriend. Zaal is goed verlicht. Geen obstakels. enz enz enz.... Het snel en veel snijden houden we rekening mee hoor. Hopelijk krijgt de aanvallende partij hier geen of nauwelijks ruimte voor als je de technieken en tactieken goed uitvoerd. En ja. In het echt is alles moeilijker. We vertellen de studenten dan ook altijd dat je er vanuit kunt gaan bij een confrontatie met een mes dat je nooit 100% ongeschonden weg zal komen.
 3. Een training van mij met een van mijn instructeurs in opleiding. Een aantal verdedigingen tegen aanvallen met mes, stoten, trappen, wurgingen en headlocks, zowel staand als liggend op de grond.
 4. Ja de prijs is niet mis. Met een zakelijk abbo is het te doen.
 5. Heb sinds een paar weken de sonim xp7 . nadat mijn experia z3 al een paar keer gebarsten was en niet waterdicht bleek te zijn was ik het zat. Tot nu toe erg tevreden met het ding. Zwaar en lomp, maar lekker robuust.
 6. Eensgelijks Ronin! En thanks.
 7. @Lekker. Over het algemeen heb je helemaal gelijk hoor. Power in de punches krijg je alleen door je hele lijf te gebruiken. Moet bij veel beginnende (en meer gevorderde) studenten nog flink aan gewerkt worden. Dit was op de soesterduinen in Soest, dichtbij Amersfoort.
 8. Voor de geïnteresseerden. Een buiten training Krav Maga laatst. Video doet het vanwege de muziek mogelijk niet op mobiele apparaten. Enjoy.
 9. Zolang het rauw is kan het meeste bot geen kwaad. Gaan hele kippen en kipkarkassen in hier. Hard gewricht van rund bijvoorbeeld kan wel splinteren.
 10. De liters water die we bij ons hadden gingen er rap doorheen. Mede door de platgeslagen E-nummers met zout die we hadden gegeten. Op naar de dichtstbij zijnde waterbron dus om wat te filteren. [ATTACH=CONFIG]19281[/ATTACH] Tijdens schemer tijd om de ogen te gaan sluiten. Ik in de hangmat setup en jan in zn eentje de 5 persoons tent van binnen bekijken. Mijn jungle slaapzak van snugpack bleek precies warm genoeg. Mijn hangmat had ik er door het voeteneind doorheen bevestigd zodat je er in ligt als een erwtje in een boon. De onderkant van de hangmat is op die manier niet ijskoud maa
 11. Eindelijk weer een keer tijd om een nachtje t bos in te duiken. De afspraak met jan001 stond al een jaartje maar nu kwam het er toch eindelijk van. Ik kon het minitripje mooi combineren met het ophalen van een arctic army tent van het Amerikaanse leger, type m-1950, die we dan uiteraard meteen even konden opzetten en uittesten. Eerst Jan opgepikt en toen door naar de verkoper van de tent. Na een snelle check leek de tent er redelijk uit te zien dus besloot ik over te gaan tot de koop. De tent bestaat uit een canvas buitentent met een binnentent, een telescopische middenpaal van allumi
 12. @jan001 "wat in de tas zit zit er in en anders zoeken naar een andere oplossing ". Moest ineens denken aan winterkamperen (een jaar of 20 of langer geleden) ergens in de Belgische ardennen samen. Iets met "jij had toch een tent, nee jij toch? Dus vervolgens een behangers zeiltje en bevroren tenen. Mooie herinneringen.
 13. Welke website? Vergeten te plakken?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...