Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

JohnVonSchutz

Lid
 • Aantal items

  2314
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

JohnVonSchutz won de laatste dag op 3 september

JohnVonSchutz had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1263 Uitstekend

Over JohnVonSchutz

 • Titel
  Last (wo)man standing

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  In de parel van Gelderland
 • Interesses
  Survival, Preppen, Koken, Games, DIY

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Uhhh idd goed mes maar gooi hem niet heel stoer in een boom want dan breekt echt af.
 2. Ik zie het er wel van komen dat een of andere mafkees/terroist dan eerst doodleuk langs zoveel mogelijk mens gaat lopen om dan vervolgens positief getest te worden op corona. Hippie iedereen thuis, ook waar terreur.
 3. Ja een weinig populair gedachtengoed maar als je er over nadenkt niet heel vreemd verzonnen. Als de beurzen niet in elkaar zouden klappen eigenlijk wel ideaal. Ja ik weet het je mag het niet zeggen maar wil niet zeggen dat het misschien wel de waarheid is.
 4. Gevonden!! https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1191284/mezze-met-zelfgemaakt-platbrood Alleen ik kon toen geen sumac alleen vinden dus gebruik ik za'atar. Daar zit het ook in en te koop bij de AH. Ik heb ze een paar keer gemaakt met mijn jongens gewoon zo in een pan op een open vuur. Echt lekker en een groot avontuur. Kwam deze ook tegen maar nog niet geprobeerd, misschien zijn hier preppers die hem wel tegen komen in hun keuken en er iets over kunnen zeggen. https://thetortillachannel.com/nl/marokkaans-platbrood/
 5. Maak ik idd geregeld zelf. Ik voeg er zelf wat kruiden aan toe om het wat meer smaak te geven. Ik zal zo ff kijken waar dat recept is. Kwam er bij tieval een keer achter dat toen ik een keer het brood in een pan deed met teveel olijfolie dat het heel knapperig wordt. Ook lekker?
 6. Ik zou graag wat groots willen slachten of een keer gaan jagen maar tot nu toe niet verder gekomen dan het slachten van roadkills.
 7. Jaren geleden alles klaar gemaakt, gekocht, bedacht en geprept. Dan door omstandigheden alles een beetje laten liggen, totdat........... Corona. Heerlijk om al mn preps te zien, hoe ik toch nog alles heb, hier een daar een aanvulling of vernieuwing omdat je dan ineens weet waarvoor je het doet. Heerlijk aan het opschakelen terwijl je andere nog ziet aanmodderen. Its nice to be a prepper. ?
 8. Ik heb begrepen dat ze er bij het waterleidingsbedrijf alles aan doen om iedereen van water te blijven voorzien, ook begrepen dat ze op dit moment zelfs mensen met een betalingsachterstand niet afsluiten omdat ierdereen zijn of haar handen moet kunnen wassen.
 9. Goed bezig, ziet er nu al stukken beter uit. Ik ben blij dat jullie het gaan opknappen in plaats van plat gooien en iets nieuws neerzetten.
 10. Al heeft Corona Bier helemaal niks met een virus te maken kan je toch zien wat dat doet met een bedrijf als het met iets negatiefs wordt verbonden. https://markets.businessinsider.com/stocks/corona_1-stock
 11. Mooi tooltje. Ik moest even kijken hoe dat dan werkt. Eigenlijk heel simpel en zonder de comverter goed om te weten wat die code betekend. De 9 vooraan geeft het jaar aan dat het gemaakt is. De 3 cijfers daarna is het dagnummer van dat jaar. Dus bv 9001 is 1 januari 2019 en 9365 31 december 2019. Hoe het werkt met paketten van voor 2010 weet ik niet.
 12. Goede vraag. Ik wist het ook niet maar er is redelijk veel over te vinden. Ik plaats maar even de link. https://broodsmakelijk.nl/verschil-bloem-patentbloem Wat is het verschil tussen bloem en patentbloem? In dit artikel behandelen we het verschil tussen bloem en patentbloem. Het belangrijkste verschil is dat patentbloem betere glutenvormende eiwitten heeft dan normaal tarwebloem. Dit is eigenlijk alleen van belang voor het bakken van brood en broodproducten zoals bijvoorbeeld rozijnenbrood. Een brood of broodproduct gemaakt van patentbloem zal doorgaans
 13. JohnVonSchutz

  Buiten wc.

  Netjes gemaakt. Blij dat je alles geschuurd hebt?. Zijn van die klusjes waar je tegen opziet maar als het klaar is ben je blij.
 14. Een bal suiker, hoeveel is dat ongeveer?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...