Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

JohnVonSchutz

Lid
 • Aantal items

  2264
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

JohnVonSchutz won de laatste dag op 20 januari

JohnVonSchutz had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1231 Uitstekend

Over JohnVonSchutz

 • Titel
  Last (wo)man standing

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  In de parel van Gelderland
 • Interesses
  Survival, Preppen, Koken, Games, DIY

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik ben inderdaad benieuwd. ๐Ÿ˜ƒ En welkom๐Ÿ˜€
 2. Kennis Skills . . . Fuiken Klemmen Voedelvoorraad
 3. Herkenbare opmerking. Ik heb zo een paar mensen die het weten en inderdaad die hebben gezegd dat ze naar mij toekomen. Nu heb ik wel wat eten maar door mijn eerdere prepplan heb ik ingezet op het vinden en vangen van voedsel. Nu ben ik verhuisd dus ik zou het eigenlijk opnieuw moeten bekijken. Maar als er mensen hierheen zouden komen dan is het geen luilekkerland maar werken en meedoen als je wat wilt eten.
 4. Nee nee, geen opbouw!! Gewoon zo laten ๐Ÿ˜€. Nee ff serieus, ik niet. Eerst overleven en dan zie ik wel. Ik hou best van een beetje plannen maar dat gaat me te ver. We zullen het moeten doen met wat ik dan weet en heb. Dst zal mijn bijdrage zijn aan de wederopbouw.
 5. En natuurlijk op youtube https://youtu.be/nOHFTvDmsbE
 6. Op netflix staat wat mij betreft een interessante serie meat eater. Het gaat over jagen en eigenlijk hoe dat gaat en de wetgeving daar om. Het laat ook zien wat er daarna met het geschoten vlees gedaan kan worden door middel van recepten en kooktechnieken.
 7. Een oud klasgenoot van me heeft het leven van een andere klasgenoot gered door middel van zijn broekriem. Jongen had een motorongeluk gehad waarbij zijn been in een hek was blijven hangen terwijl hij door ging. Hij was als eerste ter plaatse en heeft zijn riem afgedaan en om zijn stomp gedaan. Goed hard aangetrokken en gewacht op de ambulance. Arts heeft gezegd dat hij hiermee idd het leven heeft gered. Met dat in gedachte kijk ik sindsdien anders naar mijn broekriem.
 8. Mooi om te zien, dat was toch begonnen met een weiland?
 9. Eerste wat ik dacht toen ik dit draadje zag; "daar gaan we weer". Sla de krant maar open, dan zie je dat er nog niks veranderd is. Of is dit ........... Zit me net af te vragen hoe de nieuwe admins met dergelijke draadjes om gaan. Ik wens ze in ieder geval veel wijsheid.
 10. Aah bedankt voor de duidelijke uitleg. Ik denk dat ik wel aan wat accus kan komen.
 11. Wat zou een goede budget accu zijn? Iets van een vrachtauto of hoeveel kwh is minimaal?
 12. Ooh dat ziet er mooi uit. Ik heb zo iets nog op mn verlanglijstje staan. Eet smakelijk!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...