Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

JohnVonSchutz

Lid
 • Aantal items

  2241
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

JohnVonSchutz won de laatste dag op 9 november 2014

JohnVonSchutz had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1212 Uitstekend

Over JohnVonSchutz

 • Titel
  Last (wo)man standing

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Tussen Amsterdam en Utrecht
 • Interesses
  Survival, Preppen, Koken, Games, DIY
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hmm dat klinkt idd wel logisch. Misschien heeft het te maken dat alcohol het hele lichaan beinvloed en de brandnetel alleen lokaal waardoor de bloeddruk niet wordt aangetast. Opzich wel grappig dat alle geraadpleegde bronnen het over Romeinen hebben als vroeger gebruik. Misschien is het wel zo een fout in de geschiedenis die maar terug blijft komen, misschien zijn het echt rare jongens die Romeinen of misschien werkt het echt. Ik weet het niet. Maar als ik me nog een keer geroepen voel wil ik het wel eens proberen.
 2. Ik heb er zelf geen ervaring mee maar het schijnt dat als je koude ledematen hebt dat als je er brandnetel over de huid heen haalt dat de ledematen weer warm worden. Dot zou komen omdat dan de bloedvaten wijder worden.
 3. Probeer het eens met Search in de rechterbovenhoek. Google en youtube
 4. Volgens mij heeft het te maken met de kosten van zo een boek en dat ze niet met een schuld blijven zitten als er te weinig van verkocht worden. Maar het was wel hun wens om eens een boek te maken dus dan maar op deze manier.
 5. Ik heb hem al besteld en het is een beperkte uitgave dus wees er snel bij.
 6. @Twan ik zie niet waarom dat een probleem zou zijn maar goed om het even te vragen.
 7. JohnVonSchutz

  Water protocol

  Ik vind het best een mogelijkheid en daarbij heb je dus altijd een watervoorraad van 60 liter als je jerrycans gebruikt van 20 liter. Of het de meest praktische en gebruiksvriendelijk is laat ik even buiten beschouwing.
 8. De enige rede waarom wij op deze planeet kunnen leven is omdat het allemaal in balans is. Als het uit balans raakt dan wordt het toch weer in balans gebracht. En of het nou honger, God, Pest, Aids, Griep, SARS, uitgeputte aarde of wat dan ook heet vroeg of laat dan wordt het allemaal weer gebalanceerd en aangezien wij op dit moment inderdaad met teveel mensen onze aarde zijn en uitputten zullen wij wel eens aan de beurt kunnen zijn.
 9. Persoonlijk zie ik niet zo het probleem, behalve dat het niet mag. Maar als je een stuk bosgrond hebt en je erin gaat met een graafmachine. Als ik in het bos loop en zie een graafmachine rijden dan stel ik ook geen vragen. Hij zal er wel moeten zijn voor een rede. Kuiltje graven en een kant en klare betonnen prefab erin laten takelen. Doen ze wel vaker als een kelder alleen nu is het in het bos. Alsof hij gaat vragen of het wel mag. En klaar ben je.
 10. Gefeliciteerd en heel erg bedankt voor de nieuwe mods en onze oude mod.
 11. O oke, ik geloof dat je gelijk hebt want bij mij smeulde het eigenlijk ook meer dan dat het echt in de fik vloog
 12. Wel eens lisdodde geprobeerd? Vat volgens mij ook makkelijk vlam.
 13. Goed bezig!! Misschien moet ik het ook maar eens gaan proberen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...