Ga naar inhoud

Marc67NL

Lid niveau 2
 • Items

  2179
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  13

Marc67NL won de laatste dag op 8 augustus 2020

Marc67NL had de meest gelikete inhoud!

5 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Een woestijn.
 • Interesses
  Wildkamperen, overlevings technieken.
 • Beroep
  Vrij beroep, Adviseur.

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Marc67NL's prestaties

Last (wo)man standing

Last (wo)man standing (9/11)

2.7k

Reputatie

 1. @Mrsjones Op jullie overwinning. En op jullie toekomst. Gefeliciteerd ook met jullie gezinsuitbreiding. Wat een machtig mooi intens verhaal! Die twee zullen heel wat meegemaakt hebben. Maar ik ben ervan overtuigd dat ze nergens beter terecht hadden kunnen komen. Ik wacht met spanning af op meer van je verhalen over de afgelopen periode. Na jullie welverdiende vakantie uiteraard. Geniet ervan!!!
 2. Kleding herstel set. Kun je ook leuk mee bijklussen.
 3. Ik denk dat we er best over kunnen discuteren. En het is een legitieme vraag. Zolang we het niet gaan hebben over mogelijke methodes. Waarover trouwens op andere sites genoeg te vinden is. Ik kan me zeker wel een punt voorstellen waarop mensen zeggen: "Het is genoeg". Zelf hoop ik het voorbeeld van mijn moeder te kunnen volgen: Doorgaan tot en met de laatste snik.
 4. Wheeeeh. Heerlijk. Zo hier vanuit de woestijn mis ik dat toch echt heel heel erg.
 5. Schoeisel. Als er een ding is dat je 123 niet zelf kunt maken. Ach, en brillen.
 6. Marc67NL

  Urine drinkbaar maken?

  Nog een methode om dmv. condensatie water te vergaren. Evt. ook uit urine. Water zuiveren mbv. een T-shirt.
 7. Het laatste. Kan ff duren. Dit mannetje gaat geld verdienen. En wel verdiend. Massaproductie. Patent verhuren. Wordt nog wel betaalbaar. Kan ff duren.
 8. Mjam! Broodje kweekvlees! En als toetje een . Dus na alle stress van het opkweken, het vervoer, het uitladen, en het opstellen, zullen we ze de stress van de dood besparen. Wel ja. Wij, die de bio industrie hebben uitgevonden. Hoe nobel. Schouderklopjes alom. Oh ja, dat verdovende middel is uiteraard niet schadelijk voor onze gezondheid, toch? (Cannabis injectie of zo).
 9. Weet wat je stookt, en zorg voor ventilatie. Zo hé, dat was een moeilijke.
 10. Het is een feit: Bron: Sceince Alert. (Met goede uitleg over wat het nu precies betekent voor je voorliefde voor vlees). Overigens: Bron: Sceince Alert. Bron: Anti Media.
 11. Of het waren 'leden' met een professionele interesse. @Simurgh, Ongetwijfeld dit prachtige forum vermeld.
 12. Mooi. Ik heb het gemist. In @Simurgh heb ik het volste vertrouwen. Maar vind het natuurlijk wel interessant om te zien. Hoop dat de vragen intelligent genoeg waren.
 13. Mooi. Weer een kans om 1 van mijn beste topics omhoog te halen: 7 Stress factoren bij het overleven. Overigens, ik weet dat er ergens al een topic over mentale vaardigheden tijdens noodsituaties hier op het forum bestaat. Ik kan het alleen niet vinden. Wat ik zelf twee hele belangrijke vind: -"Bij het overleven kun je niet zonder humor ". -Mijn Moeder: "Heb je je verstand bij je?" Maw. relativeer en denk na.
 14. Leent zich voor een verschrikkelijk flauwe grap. @Maritimesurvival Vraagje, beheers je het Duits? Een beetje? Pocket woordenboek mee. Kost geen dr.l. Same here.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...