Ga naar inhoud

Marc67NL

Lid
 • Aantal items

  2179
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  13

Marc67NL won de laatste dag op 8 augustus 2020

Marc67NL had de meest gelikete inhoud!

5 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Een woestijn.
 • Interesses
  Wildkamperen, overlevings technieken.
 • Beroep
  Vrij beroep, Adviseur.

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Marc67NL's Achievements

Last (wo)man standing

Last (wo)man standing (9/11)

2.7k

Community reputatie

 1. Zo op het laatst toch nog de negeer optie hanteren. Is de enige manier om de laatste uurtjes nog leuk te houden.
 2. Beste @Dr.Prepper en @Mr. Gold, Ik speel al lang met het internet. Ik kan me het BBS nog herinneren. Toch heeft het me nooit aangetrokken om lid te zijn van een forum. Tot ik op zoek naar een serieus bushcraft forum preppers.nl tegenkwam. Wat een sfeer, kwaliteit, en kennis! Dus ben ik lid geworden. En het is nog steeds het enige forum waarop ik actief ben. Ik heb heel veel aan dit forum gehad. Ik ben heel veel wijzer geworden. Het heeft veel voor mijn persoonlijke groei gedaan. Vele geweldige contacten heb ik er opgedaan. En het heeft mij op heel bijzondere plekken gebracht, waar ik anders nooit gekomen zou zijn. Jullie initiatief is meer dan de moeite waard geweest. Voor heel veel mensen heeft het heel veel waarde gehad. Het was, en is, geen verspilde tijd, en geen verspilde energie. Ik geloof wel degelijk dat jullie je doel bereikt hebben. Het was mij een eer en een waar genoegen.
 3. @Mrsjones Op jullie overwinning. En op jullie toekomst. Gefeliciteerd ook met jullie gezinsuitbreiding. Wat een machtig mooi intens verhaal! Die twee zullen heel wat meegemaakt hebben. Maar ik ben ervan overtuigd dat ze nergens beter terecht hadden kunnen komen. Ik wacht met spanning af op meer van je verhalen over de afgelopen periode. Na jullie welverdiende vakantie uiteraard. Geniet ervan!!!
 4. Uit het boven gelinkte artikel: Bron: The New York Times. Prachtig.
 5. Marc67NL

  Afrika

  Nog een interessant weetje over Afrika: Bron: The Nation. Vooral dat: "........ transforming the continent, experts say, into a laboratory for a new kind of war".
 6. Kleding herstel set. Kun je ook leuk mee bijklussen.
 7. Ik denk dat we er best over kunnen discuteren. En het is een legitieme vraag. Zolang we het niet gaan hebben over mogelijke methodes. Waarover trouwens op andere sites genoeg te vinden is. Ik kan me zeker wel een punt voorstellen waarop mensen zeggen: "Het is genoeg". Zelf hoop ik het voorbeeld van mijn moeder te kunnen volgen: Doorgaan tot en met de laatste snik.
 8. In het scenario van een terroristische aanslag in een drukke stad, is die paar uur meer dan voldoende.
 9. Wellicht @vheeswijk Bestaat er zoiets, een universeel middel tegen zenuwgas? Atropine ken ik wel.
 10. Marc67NL

  Afrika

  Op deze wijze tracht IS de economie te ontwrichten. Negatief reisadvies betekent verlies aan inkomsten. En in een slechte economie is het makkelijker ronselen. Ik geloof niet dat ze de NL economie op een dergelijke manier onderuit kunnen halen. Maar zo maar eens wat aanslagen voor de schrik, en de angst, dat kan ook in NL.
 11. Vol is vol? Dat ligt eraan. Er is ruimte zat. Zeker met behulp van techniek en wetenschap. Denk aan de zee. En hoe zit het dan met de resources? Op de manier waarop we er nu mee omgaan, is 5 miljard al teveel. Vol is vol is in mijn ogen eerder een gevoel, dan een realiteit. En dan krijg je al snel het gevoel: Vol is vol. Ik vind dat offgrid leven meer aandacht verdiend.
 12. Het kon ook niet anders. Ik hoop dat genoeg mensen open staan voor samenwerking met ze. Ga! Laat dit forum maar even het schompes krijgen. Ik denk dat ik niet de enige ben die heel benieuwd is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...