Ga naar inhoud

Maritimesurvival

Lid niveau 2
 • Items

  721
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  In het bos aan het water
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Maritimesurvival's prestaties

Specialist

Specialist (6/11)

297

Reputatie

 1. Kijk anders hier eens. http://shop.wolfswinkel.nl/home
 2. F*ck Petten dat is vlakbij mijn eerste BOL. En dit is niet heel accuraat maar is wel handig. http://www.carloslabs.com/node/16
 3. Mijn eerste BOL is maar 10 km van mijn huis vandaan en in de buurt en om de hoek een skiwinkel dus voor mij zou een bug out in de winter geen probleem zijn. Elke week maak ik een wandeltocht en test ik mijn survival skills, van mijn mag die berg met sneeuw komen tijdens een SHTF.
 4. Ik kom wel erg vaak in Duitsland. Heb via een uitwisseling met een Duitse school een nieuwe kameraad ontmoet, wat tot me verbazing eigenlijk ook een prepper was. Ze hadden een redelijk grote voedselvoorraad, de ouders en hij jagen en ze hadden Mora´s ,kom je gewoon bij een random Duits gezin kom je Mora´s tegen. En inmiddels hebben we samen een plan bedacht in geval van een TEOTWAWKI. Hij helpt me zeker met de kennis over Duitsland, dus als iemand vragen heeft stel die en dan vraag ik die aan de Duitsers.
 5. Vandaag een Stormlamp van Feuerhand gekocht ,prachtig
 6. Gewoon survival hebbedingen ,neem gewoon een kwalitatieve ,en veel zwaardere bij.
 7. Hier misschien een aantal tips. http://www.wikihow.com/Survive-a-Nuclear-Attack En als je het SAS survival boek heb zou je deze ook kunnen lezen ,er zitten namelijk waardevolle tips bij.(Als je deze niet heb ,zeker een aanrader om te kopen)
 8. Is deze Wildo houtkachel een goed idee voor 95 Euro. http://www.marktplaats.nl/a/verzamelen/militaria-algemeen/m965991158-wildo-houtkachel-houtkacheltje-sfeerkachel-tuin-outdoor.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr
 9. Om het gewicht van de kibbeling te verhogen ,gewoon veel paneermeel en vet erop.
 10. Prachtig mes ,maar ze kosten veel meer dan Mora´s en waarom hebben mensen er zoveel geld voor over?
 11. Heb de Berghaus gaitor voor een tientje kunnen scoren bij de dump. Ze zitten heerlijk en zijn prima waterdicht na wat gore tex herstel spul erop te spuiten.
 12. Je hebt de wereld van het preppen op een goede manier naar buiten gebracht ,zonder angstige doomsday shit ,goed gedaan.
 13. Bedankt ,ik heb zeker veel zin in de reis en ben nergens bang voor ,maar voorbereid zijn wij altijd vandaar de naam preppers toch. En dat het toevallig op dat moment gebeurd is zeer klein ,het kan op ieder moment gebeuren.
 14. Ik kan wel quad ,tractor en boot besturen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...