Ga naar inhoud

Maritimesurvival

Lid
 • Aantal items

  721
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  In het bos aan het water
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Maritimesurvival's Achievements

Specialist

Specialist (6/11)

297

Community reputatie

 1. Bedankt voor bijna een jaar lang informatie en plezier. Ik zal dit forum echt missen ondanks ik geen SC bij heb kunnen wonen. Een preppers forum 2.0 zou een prachtig idee zijn, een reïncarnatie van Preppers.nl/forum. Ik hoop echt dat al deze informatie op dit forum niet verloren gaat.
 2. Kijk anders hier eens. http://shop.wolfswinkel.nl/home
 3. F*ck Petten dat is vlakbij mijn eerste BOL. En dit is niet heel accuraat maar is wel handig. http://www.carloslabs.com/node/16
 4. Mijn eerste BOL is maar 10 km van mijn huis vandaan en in de buurt en om de hoek een skiwinkel dus voor mij zou een bug out in de winter geen probleem zijn. Elke week maak ik een wandeltocht en test ik mijn survival skills, van mijn mag die berg met sneeuw komen tijdens een SHTF.
 5. Ik kom wel erg vaak in Duitsland. Heb via een uitwisseling met een Duitse school een nieuwe kameraad ontmoet, wat tot me verbazing eigenlijk ook een prepper was. Ze hadden een redelijk grote voedselvoorraad, de ouders en hij jagen en ze hadden Mora´s ,kom je gewoon bij een random Duits gezin kom je Mora´s tegen. En inmiddels hebben we samen een plan bedacht in geval van een TEOTWAWKI. Hij helpt me zeker met de kennis over Duitsland, dus als iemand vragen heeft stel die en dan vraag ik die aan de Duitsers.
 6. Of pik anders de vriendin van me neef in ,kan je ook naar Mother Russia Op RT zijn ze niet bepaald zacht tegen de NAVO en gaan ze een flink ander verhaal vertellen dan op de MSM. https://www.rt.com/
 7. Nog meer gezeik ,als dit terroristen zijn dan zijn we echt in oorlog
 8. IS en NATO ze zijn elkaars grote vrienden. Ja wel riskant zo´n proxy oorlog.
 9. Zal mij benieuwen hoe het hier uitziet op 1 januari 2016 in Nederland Oorlog komt van alle kanten NAVO vs Rusland ,Jihadstrijders die Europa terroriseren ,verdere escalatie Oekraine. Maar de aanslag in Parijs en wat er vandaag gebeurd is in Syrie met de Jet en helikopter zal de wereld hoogstwaarschijnlijk veranderen ,ik wist wel dat dit zou gebeuren.
 10. Oliesector gaat ook niet best. http://www.nu.nl/economie/4169308/oliesector-schrapte-al-250000-banen.html
 11. Vandaag een Stormlamp van Feuerhand gekocht ,prachtig
 12. Laat de schapen van hun kerst genieten ,in die tussentijd kan elke prepper weer een beetje extra bijvullen. En ik denk dat het wel een tijdje uitgesteld wordt ,maar het kan op ieder moment gebeuren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...