Ga naar inhoud

JD81

Lid
 • Items

  357
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

JD81 won de laatste dag op 27 oktober 2015

JD81 had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Ergens
 • Interesses
  Prepperen
 • Nieuwsbrief
  Ja

JD81's prestaties

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

224

Reputatie

 1. Er moet een flinke bunker gebouwd worden wil je zo klap door staan. https://www.youtube.com/watch?v=OsS_TGFjAXA
 2. Ik zal niet zeggen dat ik alles voor elkaar heb, maar ik denk dat ik wel een paar nachtjes buiten in de kou zou kunnen uit houden als dat gevraagd zou worden. Zelf heb ik voor dit soort dingen een Goretex pak een uitstekende slaapzak en voldoende thermische kleding voor warmte.
 3. Ja een verbod zou ook nog goed kunnen nou leven we niet een politie staat dan. Geen plaats meer voor gezelligheid voor in je huis met zo kacheltje
 4. Allemaal bullshit ! ze willen het niet meer daarom gaan ze zeggen dat het gevaarlijk is. Nou ze kunnen de boom in ik steek gewoon een lekkere fik Vroeger had je al dat gezeik niet het is echt niets van de laatste tijd
 5. Het is elke keer wat anders en ik begin het een beetje beu te worden dat gezeik Vandaag is het vlees morgen zijn het de aardappelen en het groente uit blik.
 6. ja zeker mooi spul, van dat filmpje maar of dat er gaat komen ik weet het niet wel heb ik gehoord dat ze er schijnen er al mee bezig te zijn BAE systems dacht ik.
 7. Nu we toch hebben over camouflages wat dacht je van dit
 8. Het nieuwe Nederlandse stippeltjes pak vind ik erg lijken op iets waar ze al jaren geleden mee bezig zijn geweest en dat is het Duitse flacktarn. Nieuwe Nederlandse test flacktarn jaren 80
 9. Klopt helemaal Vietnam tijd, al zijn nu nog steeds special forces die dit gebruiken zo als in de Filipijnen.
 10. Mijn lijstje camouflages zo als ik ze heb uitgetest op basis van mijn eigen ervaringen hier mee. 1 - Tiger stripe ( zo wel dicht bij als veraf erg moeilijk te zien ) 2 - Mulicam ( klasse spul ) 3 - Woodland US werkt goed in de schaduw 4 - DPM Nederlands 5 - Woestijn Nederlands ( werkt goed in bosachtige omgeving zomers ) Tiger stripe of Multicam kan ik iedereen aanbevelen.
 11. 1 Compacte Waterfilters ( Prioriteit ) aangezien ik nu maar 1 militaire webtex rietje heb. 2 Haix Tibet gevechtslaarzen of een vergelijkbaar soort 3 Slaapmatje leger 4 Meer kennis en skills verder ontwikkelen 5 Een stukje grond waar ik nog een beetje kan rommelen zou wel erg mooi zijn
 12. Ik hou dit soort dingen strikt voor mezelf, bijna niemand weet dat ik hier mee bezig ben en vertel er zo weinig mogelijk over. Zo ie zo respect voor de mensen die hier wel over willen vertellen.
 13. Een blik soep, knakworstjes gehaktballetjes in saus, ei koken of bakken in een mess tin, zelfs noodrantsoen bakjes heb ik er op opgewarmd. @Pepper19 laat je ouders maar doom denken eigenlijk ze zouden een voorbeeld aan jou moeten nemen.
 14. Ik had altijd een beetje moeite met dit systeem tijdens dagtochten ging het toch zeer doen of zat niet lekker. Je komt ze niet echt meer tegen en loop vaak bij dumps binnen een tas als dit is een zeldzame verschijning geworden.
 15. Zeer mooie tas en kwaliteit ook, maar gaat het frame geen zeer doen met lopen ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...