Ga naar inhoud

JD81

Lid
 • Aantal items

  357
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door JD81

 1. Er moet een flinke bunker gebouwd worden wil je zo klap door staan. https://www.youtube.com/watch?v=OsS_TGFjAXA
 2. Ik zal niet zeggen dat ik alles voor elkaar heb, maar ik denk dat ik wel een paar nachtjes buiten in de kou zou kunnen uit houden als dat gevraagd zou worden. Zelf heb ik voor dit soort dingen een Goretex pak een uitstekende slaapzak en voldoende thermische kleding voor warmte.
 3. Zonder al te ver in detail te treden en over hoe of wat, weet ik dat je echt goed de l:mad:L bent als je hier mee te maken krijgt. En je van het werk niks leert je woord bezig gehouden wat houdt het werk eigenlijk in ? Nou zo sta je van 8 tot half 5 aan een lopende band de hele dag door, iets anders is er niet of je staat bloempotten te stickkeren of wat nu gebeurd kerstboompjes te versieren voor groot winkels bedrijven. Wie hoopt in ander werk of iets hoop te leren daaro komt bedrogen uit, ondanks zulke trajecten de namen krijgen leerwerkbedrijven of werkervaringsplaatsen heb ik het idee dat het als een sluier werkt voor idiote werk wat eigenlijk geen werk is. Foto's maken is VERBODEN ! is mijn verteld en ja als een groot International en Koninklijk bedrijf, wil je niet hebben dat zulke dingen op straat komen en dat mensen aan de wereld laten zien dat je als uitschot behandeld wordt. En dat mensen als soort van dwang arbeiders behandeld worden. In dit bedrijf werkt de sociale werkplaats samen met dit bedrijf en de gemeente, je hebt 2 maanden proeftijd en dan kom je in dienst voor 6 maanden en dan kom je weer voor 3 maanden bij de UWV in de hoop nooit meer terug te komen daar ! Hier werken mensen die vele jaren hebben gewerkt als machine bankwerker, iemand die 25 jaar een bouwbedrijf had gerund en een elektricien 35 jaar dienst ervaring had maar er uit werd gewerkt ongelofelijke verhalen van bereid willende mensen die geen kans meer krijgen. Ze worden verzocht om te solliciteren en maar op de welbekende vacature sites te gaan kijken naar werk uit angst voor boetes om iemand vind dat jij onvoldoende solliciteert er is angst voor de bepaalde personen die mensen intimideren met sancties. Solliciteren ja is leuk hoor maar vele 30+ en mensen daar boven worden veel al afgewezen dit zakt hun in de schoenen soms na jaren solliciteren sinds de crisis.
 4. Wat was het ook al weer NBC wapens toch.
 5. JD81

  De dienstplicht

  Juist door dit soort reclame spotjes uit de jaren 90 heb altijd erg graag gewild hoor, ik heb het altijd jammer gevonden dat ik niet meer op hoefde te komen voor de dienstplicht en zo denk ik nu nog steeds over. Ik heb wel ooit zo brief gehad, dat het opgeschort was maar niet afgeschaft en als de veiligheids situatie veranderde ik als nog opgeroepen kon worden maar die oproep is er nooit meer gekomen vond het zeer jammer Nu in hoge werkeloosheid geef mensen een kans leg ze het voor en ik geloof dat ze verbaast zijn hoeveel mensen gaan. Ik krijg het idee dat de overheid het werkloosheids probleem niet wil oplossen en mensen graag in de bijstand en in nutteloze werk trajecten wel goed vinden.
 6. JD81

  De dienstplicht

  Een kennis van mij zit in de NATRES hij is ook eigen ondernemer, hij deed dit als aanvullen en dat hij wat meer centjes kon verdienen als hij dit er bij zou nemen. Hij melde zich aan en moest wat papieren in vullen zo status onderzoek ofzo dus na een tijdje krijg hij een oproep voor een medische keuring in Amsterdam bij de marine werf. Toen ging die machine een beetje lopen ging naar Soesterberg of Zeist naar distributie centrum voor militaire goederen deze haal haalde hij op. Toen werd hij opgeroepen om naar zo kazerne te gaan in Den haag waar hij ze AMO moest gaan doen dit deed hij vooral in de weekenden en moest daar blijven. Tussen de aan melding tot aan de AMO zat een half jaar tussen minimaal heeft met beschikbare plaatsen te maken voor de nationale reserve in regio's. Je moet wel een bepaald uren als zelfstandige werken voor je dit kan aanvragen je kan NIET van uit de bijstand je hier aanmelden. En misschien laat het leger bij dit laatste wel een grote gemiste kans liggen
 7. JD81

  De dienstplicht

  Ik denk niet dat we ooit nog een leger gaan nodig hebben, of misschien nog wel kunne onderhouden laat staan betalen. Na alles wat de politiek en dan heb ik het over de laatste partijen onder Balkende en deze zittende regering heeft gedaan. De militaire klagen over onvoldoende kogels De Politie klaagt over loon De burgers klagen over dat er onvoldoende / helemaal geen banen zijn De burgers sparen liever dan ze geld willen uitgeven en nemen geen risico Den haag geloven ze in risico's wel nemen dus kopen zeer dure Straaljagers / treinen / bouwen dure tunnels voor de HSL die lek zijn! Zou me niks verbazen als die paar soldaten gewoon op de fiets komen strakjes
 8. Ja een verbod zou ook nog goed kunnen nou leven we niet een politie staat dan. Geen plaats meer voor gezelligheid voor in je huis met zo kacheltje
 9. Allemaal bullshit ! ze willen het niet meer daarom gaan ze zeggen dat het gevaarlijk is. Nou ze kunnen de boom in ik steek gewoon een lekkere fik Vroeger had je al dat gezeik niet het is echt niets van de laatste tijd
 10. JD81

  De Draak ontwaakt

  In 2001 was er ook een incident met een P3 orion toestel die onderschept werd door een Chinese straaljager ( Hainan Island Incident )
 11. Het is elke keer wat anders en ik begin het een beetje beu te worden dat gezeik Vandaag is het vlees morgen zijn het de aardappelen en het groente uit blik.
 12. ja zeker mooi spul, van dat filmpje maar of dat er gaat komen ik weet het niet wel heb ik gehoord dat ze er schijnen er al mee bezig te zijn BAE systems dacht ik.
 13. Nu we toch hebben over camouflages wat dacht je van dit
 14. Het nieuwe Nederlandse stippeltjes pak vind ik erg lijken op iets waar ze al jaren geleden mee bezig zijn geweest en dat is het Duitse flacktarn. Nieuwe Nederlandse test flacktarn jaren 80
 15. Klopt helemaal Vietnam tijd, al zijn nu nog steeds special forces die dit gebruiken zo als in de Filipijnen.
 16. Mijn lijstje camouflages zo als ik ze heb uitgetest op basis van mijn eigen ervaringen hier mee. 1 - Tiger stripe ( zo wel dicht bij als veraf erg moeilijk te zien ) 2 - Mulicam ( klasse spul ) 3 - Woodland US werkt goed in de schaduw 4 - DPM Nederlands 5 - Woestijn Nederlands ( werkt goed in bosachtige omgeving zomers ) Tiger stripe of Multicam kan ik iedereen aanbevelen.
 17. 1 Compacte Waterfilters ( Prioriteit ) aangezien ik nu maar 1 militaire webtex rietje heb. 2 Haix Tibet gevechtslaarzen of een vergelijkbaar soort 3 Slaapmatje leger 4 Meer kennis en skills verder ontwikkelen 5 Een stukje grond waar ik nog een beetje kan rommelen zou wel erg mooi zijn
 18. Ik hou dit soort dingen strikt voor mezelf, bijna niemand weet dat ik hier mee bezig ben en vertel er zo weinig mogelijk over. Zo ie zo respect voor de mensen die hier wel over willen vertellen.
 19. Een blik soep, knakworstjes gehaktballetjes in saus, ei koken of bakken in een mess tin, zelfs noodrantsoen bakjes heb ik er op opgewarmd. @Pepper19 laat je ouders maar doom denken eigenlijk ze zouden een voorbeeld aan jou moeten nemen.
 20. Gek genoeg hou ik wel rekening met een oorlog, dat heeft te maken met de ontwikkelingen in de wereld de afgelopen 20 jaar. Het is nooit echt lang rustig geweest of het volgende stond al weer voor deur. Misschien naderen we wel een climax in de wereld en kan het niet meer veder zo.
 21. Als kiev een toestel de lucht uitschiet kennen ze Rusland zwart maken met steun van Europa en de VS. Het lijkt iets uit een horror film maar zulke dingen gebeuren wel degelijk in de wereld. Ik zie het als een smerig plannetje om de Ukraine op de nemen in de EU door middel van een valse vlag operatie.
 22. Dan hebben we dit nog [video=youtube;_7sAxA-JEVA] [video=youtube;dhxuIc-YVi8]
 23. Wat dacht je van de L96 van Poetin een vergissing is zo gemaakt Ik geloof niet dat een stelletje boerenkinkels met AK47's instaat zijn om een dergelijk systeem af te vuren en laat staan alle codes die in zo scherm worden weergegeven worden uit te lezen. Je hebt jaren lang training nodig om een dergelijk geleid wapensysteem af te vuren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...