Ga naar inhoud

RobbyP

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Nieuwsbrief
    Ja

RobbyP's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

  1. @Heksenboot dank voor de samenvatting. Ik vindt het leuk dat mijn onderwerp al zoveel gesprekstof oplevert. Ben net deze week lid geworden van het forum en vermaak me prima!
  2. vanaf zaterdag 7 september oplaadbare batterijen bij de ALDI Direct te gebruiken oplaadbare batterijen (Ni-MH) in blisterverpakking. 8x AAA of 4x AA. 3.99 euro Altijd handig toch (zelfs als ze het minder doen dan de 6 euro per stuk kostende!!
  3. wat ik vaak doe is website artikelen met het programmaatje Clearly van Evernote ontdoen van reclame en andere ballast en dan met een plugin van dotEPUB.com omzetten naar een mobi e-book. als ik dan mijn e-book reader aan de praat houd dan heb ik alle nuttige informatie bij de hand (is dus alleen nuttig bij een langere crisis, in echte panieksituatie heb je niet veel aan boekenwijsheid
  4. ik lees aardig wat berichten dat in een SHTF situatie geld niet veel meer waard zal zijn (of in ieder geval minder dan je zou wensen). Ruilen zal dan weer een manier zijn om aan diensten en goederen te komen. Zijn er preppers die een voorraadje rookwaar, pakken koffie of suiker om deze reden hebben opgeslagen? Lijkt mij een goed idee, was in WW2 ook altijd een goed ruilmiddel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...