Ga naar inhoud

bot mes

Lid
 • Items

  75
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  West Frieland
 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

bot mes's prestaties

Adventurer

Adventurer (3/11)

20

Reputatie

 1. Waarom deze vraag, vroeg men...nou... Een agent is ook maar een mens met zijn/haar emoties. Ik weet ook drommels goed dat je uit de buurt moet blijven van narigheid maar soms word je meegesleept in een situatie waar je niks mee van doen hebt. Als je het overleeft kun je teminste de rechter vertellen wat er gebeurt is en laat die dan maar bepalen of het terecht was of niet...
 2. Niet dat ik ooit gearresteerd wil worden maar je weet maar nooit... Hoe overleef ik een nekklem van een gestreste slechtgetrainde onderbetaalde politieagent?
 3. Denk ook aan schokbelasting, bind een zwaar blok aan je touwtje en gooi het van een hoogte. Meestal is dat 1/3e van de trekbelasting.
 4. Wie heeft er wel eens een stralingsdetector of zo iets gebouwd en wilt dit met me delen? Waarom? Een maatje van me vertrekt naar Japan en ik wil hem graag iets meegeven voor tijdens zijn aanwezigheid daar...
 5. Hoe gevaarlijk zijn verbandmiddelen die over datum zijn? Of is dat een marketingmethode?
 6. bot mes

  Touwje

  Mijn beste prestatie tot nu toe is een met de hand gedraaid touw van stoffen poetsdoeken, het ziet er niet uit maar het kan mijn lompe gewicht hebben (95kg) Nadeel is dat ik het touw niet overal even dik heb kunnen krijgen dus er zitten wel zwakke plekken in. Helaas had ik te weinig materiaal voor een 3 strengs maar met een 2 ben ik ook best tevreden.
 7. Nondeju da's geen mes, da's een kort zwaard... Mooi werk, ziet er top uit...
 8. Onder de grond leven lijkt me niet erg gezond, hoe kom je aan je vitamine D3?
 9. Is het niet beter dat we elkaar beschermen? of moet ik even rap met mijn benen op de grond komen?
 10. Dank u allen voor uw bijdrages...
 11. bot mes

  Energiezunig koken

  Beste gebruikers van het forum... In mijn poging om de wereld te redden dit jaar wil ik graag mijn energieverbruik verminderen. Ik heb al wat leuke ideeen opgedaan over verwarming/koeling op dit forum en ik vroeg me af of dit ook kon met koken. Wie heeft hier ervaring mee? Je mag het zo breed mogelijk benaderen, van goedkope klimaat neutrale brandstoffen tot groentes die maar heel kort hoeven te koken... MvG. nog steeds Bot Mes
 12. Ik weet niet of dit het juiste forum onderdeel is maar ik probeer het toch... Ik las op nu.nl dat een 15 jarige is neergeschoten toen hij/zij er vandoor ging na een inbraak en de agent schoot de inbreker in zijn been. Of dit juist is of niet laat ik in het midden maar wanneer mag een agent eigenlijk schieten als het niet om zelfverdediging gaat?
 13. Ik smeer me al jaren in met kokusvet als ik toch naar buiten moet, advies wat ik ooit eens kreeg van een expat uit Thailand.
 14. bot mes

  Smartphone

  Beste gebruikers van dit forum, Ik heb even wat advies nodig voor een smartphone, bij voorkeur robust, ik hoef er niet mee te bellen alleen maar snel info opzoeken. Wie heeft hier een mening over?
 15. bot mes

  Bijl gezocht

  Die van mij komt bij het oud ijzer vandaan en met hulp van het forum begint het wel een aardig dingetje te worden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...