Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Aalawok

Lid
 • Aantal items

  196
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

178 Uitstekend

1 Volger

Over Aalawok

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Nu zeg je iets moois, de wet moet ook aangepast worden om de avondklok in te kunnen stellen. Hoe gaan ze dat aanpakken denk je?
 2. Aww ja natuurlijk, als het te duidelijk wordt dat het 'maar' een advies is, moeten ze er echt een regel van gaan maken (veel gedoe) én gaan handhaven (bijna onhaalbaar)
 3. Ik kan helaas de teksten niet lezen, kun je kort voor mij samenvatten wat er staat?
 4. Bedankt voor deze duidelijke uitleg.
 5. May 17. Waarschijnlijk omdat ik kinderen om me heen heb. Maar stiekem verschilt mijn leven nu niet zo heel veel van mijn leven voorheen (ik heb hooguit meer lichaamsbeweging) dus ik denk dat het nog wel wat langer kan duren.
 6. Graag doorgaan. Enerzijds vanwege mijn eigen gemakzucht, anderzijds omdat ik wel benieuwd ben hoe het er volgende weken uit gaat zien als er versoepeld zou gaan worden.
 7. Ik heb mij ook ongelukkig gezocht naar appelmoes in blik. Mijn (voorlopige) oplossing is kiezen voor ander fruit in blik en daar even met de staafmixer doorheen te gaan.
 8. Er wordt nog steeds gevaccineerd tegen polio en de bof. Tegen waterpokken wordt in de VS gevaccineerd, en daarvan ontgaat mij het nut totaal.
 9. Goed, ik ben nu ruim drie en een halve dag verder na het aanzetten van het gistwater. Gisteren zag ik duidelijk bubbeltjes, vandaag niet meer. Omdat alle bronnen iets anders zeiden over de tijd dat de gist moet rijpen, heb ik vandaag een deegje gemaakt met een deel van het water en het op de rijsstand in de oven gezet. Als het niet rijst, kan ik er nog altijd flatbreads van maken.
 10. Ik heb iets meer context nodig bij dat filmfragment maar aangaande een vaccin, nee. Ik zou dat het eerst minstens een jaar getest was voor ik het aan mij of mijn kinderen toegediend wil hebben. En een jaar is echt het absolute minimum. Ik heb daarbij de bijwerkingen van het vaccin tegen baarmoederhalskanker in mijn achterhoofd. Al die meisjes die er levenslang door getekend zijn...
 11. Ik zag dit langskomen op Facebook, maar ben even te druk om de genoemde bronnen na te gaan. Heeft iemand hier al meer over gelezen? Ik word er toch wel kriebelig van dat er überhaupt bronnen circuleren waaruit deze conclusie (correct of niet) getrokken zou kunnen worden.
 12. Na wat YouTube onderzoek, denk ik dat dat inderdaad zou moeten kunnen. Ik heb gisteren een pot aangezet met appel- en perenschillen, ben benieuwd hoe het gaat lukken.
 13. Jaa geweldig! Weet jij toevallig of elke appelschil goed is, of dat het bio appelen (onbespoten/ongewaxt) moeten zijn?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...