Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Aalawok

Lid
 • Aantal items

  177
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

154 Uitstekend

1 Volger

Over Aalawok

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bedankt voor deze duidelijke uitleg.
 2. May 17. Waarschijnlijk omdat ik kinderen om me heen heb. Maar stiekem verschilt mijn leven nu niet zo heel veel van mijn leven voorheen (ik heb hooguit meer lichaamsbeweging) dus ik denk dat het nog wel wat langer kan duren.
 3. Graag doorgaan. Enerzijds vanwege mijn eigen gemakzucht, anderzijds omdat ik wel benieuwd ben hoe het er volgende weken uit gaat zien als er versoepeld zou gaan worden.
 4. Ik heb mij ook ongelukkig gezocht naar appelmoes in blik. Mijn (voorlopige) oplossing is kiezen voor ander fruit in blik en daar even met de staafmixer doorheen te gaan.
 5. Er wordt nog steeds gevaccineerd tegen polio en de bof. Tegen waterpokken wordt in de VS gevaccineerd, en daarvan ontgaat mij het nut totaal.
 6. Goed, ik ben nu ruim drie en een halve dag verder na het aanzetten van het gistwater. Gisteren zag ik duidelijk bubbeltjes, vandaag niet meer. Omdat alle bronnen iets anders zeiden over de tijd dat de gist moet rijpen, heb ik vandaag een deegje gemaakt met een deel van het water en het op de rijsstand in de oven gezet. Als het niet rijst, kan ik er nog altijd flatbreads van maken.
 7. Ik heb iets meer context nodig bij dat filmfragment maar aangaande een vaccin, nee. Ik zou dat het eerst minstens een jaar getest was voor ik het aan mij of mijn kinderen toegediend wil hebben. En een jaar is echt het absolute minimum. Ik heb daarbij de bijwerkingen van het vaccin tegen baarmoederhalskanker in mijn achterhoofd. Al die meisjes die er levenslang door getekend zijn...
 8. Ik zag dit langskomen op Facebook, maar ben even te druk om de genoemde bronnen na te gaan. Heeft iemand hier al meer over gelezen? Ik word er toch wel kriebelig van dat er ├╝berhaupt bronnen circuleren waaruit deze conclusie (correct of niet) getrokken zou kunnen worden.
 9. Na wat YouTube onderzoek, denk ik dat dat inderdaad zou moeten kunnen. Ik heb gisteren een pot aangezet met appel- en perenschillen, ben benieuwd hoe het gaat lukken.
 10. Jaa geweldig! Weet jij toevallig of elke appelschil goed is, of dat het bio appelen (onbespoten/ongewaxt) moeten zijn?
 11. Ik kon het niet laten en moest nog een kleine verbetering aanbrengen.
 12. We zijn toch met zijn allen niet zo achterlijk dat we zelf onze contacten niet kunnen nagaan? Ik heb een smartphone, maar ruil deze zonder twijfel weer in voor een stupidphone als apps verplicht worden. Zelf denk ik niet dat het om een app op de telefoon zal gaan, aangezien het te makkelijk is om een telefoon (bewust) te vergeten. De stap naar een implantaat (bij voorkeur als toevoeging van het vaccin) zal snel nodig blijken. Ik ben onze emigratie al voorzichtig aan het plannen ?
 13. Meel en bloem zijn hier ook al een tijd op. Brood zoals we dat gewend zijn zal over een tijdje niet meer op het menu staan, maar gelukkig heb ik in een glutenvrije periode ervaring opgebouwd met andere soorten melen en het bakken daarmee. Stiekem hoop ik dat niet teveel mensen dingen als havermout en maismeel als alternatief gaan ontdekken, want dan moet ik met bonen gaan knoeien en dat heb ik alleen nog maar in mijn hoofd uitgeprobeerd.
 14. (Sorry, ik krijg op mijn telefoon de plaatjes niet weg) De trendlijn zal voorlopig niet naar beneden afbuigen, want er is nog geen herd immunity ook al nadert de R0 1. We komen elkaar niet meer tegen. Daardoor zijn er nog heel veel mensen besmetbaar en ik verwacht dat die druppelsgewijs toch besmet zullen raken.
 15. Aalawok

  Zevenblad

  Je komt er noooooit meer van af als je het eenmaal in je tuin hebt, dus als je er aan wil beginnen, zou ik je zeker aanraden dat in een pot of bak te doen. Maar ik durf niet te garanderen dat dat het uit de rest van je grond houdt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...