Ga naar inhoud

Aalawok

Lid niveau 2
 • Aantal items

  220
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Aalawok won de laatste dag op 5 april

Aalawok had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Aalawok's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

213

Community reputatie

 1. Ik moet mijn vragen nog even vormgeven. Ik weet zo hard nergens van af dat ik me bijna schaam om te beginnen te vragen
 2. Ik zocht je laatst, want ik heb tips nodig en met wat ik kan vinden hier en daar, kom ik er niet uit. Mag ik je een pb met noobvragen sturen?
 3. Hee, streekgenoot. Ik was eerlijk gezegd erg verbaasd over code rood, ik had toch eigenlijk wel verwacht dat met code rood de auto's door de straten zouden vliegen. Nu stond hooguit de schutting een beetje te wapperen.
 4. Duss, Frankrijk nu, Nederland over een paar maanden. Waar zullen we een enclave starten?
 5. In een situatie dat je 2-3 jaar vooruit bent gekomen, is het je vast wel gelukt om vuur te maken om je water en ander eten aan de kook te brengen. Dus voor de korte termijn een campingkookstel en dan op de langere termijn vuurskills? En anders geeft vlees uit blik vaak relatief veel calorieën.
 6. Vertel anders even over je ervaring met het bereiden van de gehaktmix
 7. Als ik een kilo gehakt koop, kan ik deze niet anderhalf jaar bij kamertemperatuur bewaren Ja het is buitensporig duur. Dat zijn startups vaak, tot ze zo mainstream worden dat het rendabel voor ze is om de prijs te verlagen. Een ander voordeel vind ik dat ik zelf kan bepalen hoe groot ik mijn porties wil, zonder dat ik het restant hoef weg te gooien.
 8. Wij hebben vanavond 'gehaktballen' gegeten van het merk greenforce. Ik kan ze van harte aanraden. Je maakt ze door aan een poedermix koud water toe te voegen, het te mixen en een half uur te laten rusten. Daarna vorm je ballen die je net als echte vleesballen bereidt. Iedereen aan tafel was enthousiast. Later deze week proberen we een van de andere varianten (burgers, gehakt of schnitzel) Bijkomend voordeel van de mix is dat deze lang houdbaar is, tot zeker 18 maanden na productiedatum, maar we weten allemaal dat daar best wat rek in zit Ik zie het wel zitten om hier een klein voorraadje van in huis te hebben.
 9. Misschien zeer naïef, maar ik denk dat je met jezelf, een goed paar schoenen en een mes toch wel the bare basics gecoverd hebt. De rest is totaal afhankelijk van de situatie, maar met deze items kan je je meestal een eind verplaatsen en andere werktuigen vinden/maken/loskrijgen
 10. Het moet wel gek lopen willen ze je geen tijd geven om even schoenen aan te doen en je baby uit z'n bed te plukken (ik zeg maar wat) maar zou het zo zijn, dan heb ik ook een probleem, want mijn tas staat boven....
 11. Ik kan helaas de teksten niet lezen, kun je kort voor mij samenvatten wat er staat?
 12. Bedankt voor deze duidelijke uitleg.
 13. May 17. Waarschijnlijk omdat ik kinderen om me heen heb. Maar stiekem verschilt mijn leven nu niet zo heel veel van mijn leven voorheen (ik heb hooguit meer lichaamsbeweging) dus ik denk dat het nog wel wat langer kan duren.
 14. Graag doorgaan. Enerzijds vanwege mijn eigen gemakzucht, anderzijds omdat ik wel benieuwd ben hoe het er volgende weken uit gaat zien als er versoepeld zou gaan worden.
 15. Ik heb mij ook ongelukkig gezocht naar appelmoes in blik. Mijn (voorlopige) oplossing is kiezen voor ander fruit in blik en daar even met de staafmixer doorheen te gaan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...