Ga naar inhoud

Kciroj

Lid
 • Aantal items

  356
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Preptown
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

468 profielweergaven

Kciroj's Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

274

Community reputatie

 1. Wilde je in de stad zitten na een SHTF?
 2. https://hollandstadt.nl/property/groot-stuk-grond-1-ha-midden-in-bos-2/ Alleen 'mag' je er niks op bouwen dan wat er is. Wie gaat met me mee? Als ik Duitsland in mag zonder vaccinatie
 3. Ik heb deze burger gevoerd gekregen van topicstarter, en moet zeggen dat het zeker prima smaakt, ik vind het een stuk beter smaken dan die unox vega meuk. Greetz
 4. Maar je moet toch 1,5 m afstand houden? Dat is ook RIVM. Kappers mogen toch ook niet werken?
 5. Iemand anders ook gemerkt dat het meel / bloem op begint te raken in de winkel? Iedereen genoeg geprept?
 6. Ik stel overgewicht ter discussie, net zoals ik leeftijd ter discussie stel. Veel virologen vinden het helemaal niet zo 'gewoon' dat iemand die ouder is dan maar meteen zieker moet worden van een virus. Ouderen hebben doorgaans meer weerstand opgebouwd dan kinderen en kunnen vergeleken bij hen tegen een stoot. Vandaar dat er ook zoveel (dodelijke) kinderziektes zijn die we uit willen bannen. Ik stel als hypothese dat niet leeftijd of overgewicht, maar een andere 'factor' veel bepalender is voor ernstig ziek of overlijden. Blijkbaar hebben ouderen eerder een matige conditie (of de andere onbekende factor), maar sterven ze dus niet slechts 'omdat ze ouder zijn'. Dat heet confounding. Dus ja ik blijf dat ter discussie stellen. Ja oudere mensen sterven eerder aan dit virus, maar niet OMDAT ze ouder zijn.
 7. Lijkt me vooralsnog iets kortzichtig, een beetje vet op de botten is an sich niet problematisch. Echter hebben deze mensen vaker een slechte conditie (omdat ze minder bewegen en/of andere voedingsstoffen tot zich nemen), en bijvoorbeeld diabetes hebben of diabetes aan het ontwikkelen zijn. Vooral deze slechte conditie zorgt ervoor dat je langzaam herstelt, en dat het virus dus beter slaagt en een aanslag op je lichaam doet. Voorlopig kan je beter zeggen; 80% v/d mensen op IC hebben een matige conditie, daarbij hebben ze overgewicht etc. Maar een titel als bijvoorbeel ‘dikke mensen gaan eerder dood’ is misschien wat pakkender voor in de media?
 8. Britse premier Johnson besmet met coronavirus https://www.nu.nl/coronavirus/6040715/britse-premier-johnson-besmet-met-coronavirus.html (via @NUnl)
 9. Onee, was het even 'in het moment' van typen vergeten. Dan maakt de waterkoker maar overuren Thnx & greetz,
 10. Als je dit van jezelf niet 'herkend' van een influenza griep van vroeger, kan het zomaar corona infectie zijn. Succes en beterschap!
 11. En het virus volledig in water gaat neem ik aan ook kapot? Of moeten we de lifestraw erbij gaan pakken?
 12. Huh, in ziekenhuis moeten wij mondmaskers op, aanklagen die handel?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...