Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Kciroj

Lid
 • Aantal items

  212
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

154 Uitstekend

Over Kciroj

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Preptown
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Met Whatsapp kan je ook makkelijk(er) berichten sturen? Of wil je gewoon je artikelen blijven creeëren en ronddelen? Greetz
 2. Kciroj

  Kippen

  Leuk, welke soort kippen neem je? Wij hebben sinds kort 4 stuks Wyandotte.
 3. Dat afschermen met matrassen van eten en drinken en medicijnen lijkt mij wat overdreven. γ-straling (en volgens mij ook α + β) 'besmetten' op zich niets, de straling gaat er doorheen en geeft z'n energie af, en reist door of wordt geabsorbeerd. Je moet wel zeker opassen dat je het niet 'besmet' door er radioactief materiaal dat dus lange tijd blijft stralen (komend van je handen) erop te smeren. Dan creëer je een bronnetje die je niet ziet maar wel straalt en dat is gemeen. Veel disposable handschoenen gebruiken en hygiënisch te werk gaan is belangrijk. Veel handen wassen. Met water afspoelen dus en niet met desinfectant gel of iets dergelijks. Greetz,
 4. Een journalist spreekt op een andere manier over Parijs, neo kolonisatie van de US.
 5. IS claimt dat, de Russen willen er niet zoveel over kwijt. Nieuws is ook overschaduwd door de recente gebeurtenissen.
 6. Belangrijk om niet groepen te gaan stigmatiseren of uit te sluiten willen we onze democratie waarborgen. Uitspraken zoals 'grensen dicht', of 'alle moslims het land uit'; is juist wat extremisten willen om het contrast tussen het Westen te vergroten... http://www.knack.be/nieuws/wereld/het-is-bang-duimen-voor-redelijkheid-nu/article-opinion-625731.html
 7. Of 22 dagen met 2,5 liter vocht per dag (voor 1 persoon)
 8. Of 1 avond als je je bad ermee vol laat lopen?
 9. De koers is trouwens omhoog aan het schieten, iemand enig idee waardoor dat komt? Zou dit alleen te wijten zijn aan de vrijstelling van BTW?
 10. Het geld wat op jouw bank geparkeerd staat is ook virtueel. Ik dat dat het belangrijkste vertrouwen is, voor welke valuta dan ook. Geld is gebaseerd op vertrouwen, geloven dat het doet wat het moet doen.
 11. Kciroj

  Mijn BOV is thuis

  Ge-wel-dige wagen man! Proficiat!
 12. Ah ik was bijna verleidt tot de shogun deal maar dat is geen snelspanner Ik kom steeds uit bij kruisboogkopen. com
×
×
 • Nieuwe aanmaken...