Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Kciroj

Lid
 • Aantal items

  352
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

268 Uitstekend

Over Kciroj

 • Titel
  Senior Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Preptown
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

380 profielweergaven
 1. Maar je moet toch 1,5 m afstand houden? Dat is ook RIVM. Kappers mogen toch ook niet werken?
 2. Iemand anders ook gemerkt dat het meel / bloem op begint te raken in de winkel? Iedereen genoeg geprept?
 3. Ik stel overgewicht ter discussie, net zoals ik leeftijd ter discussie stel. Veel virologen vinden het helemaal niet zo 'gewoon' dat iemand die ouder is dan maar meteen zieker moet worden van een virus. Ouderen hebben doorgaans meer weerstand opgebouwd dan kinderen en kunnen vergeleken bij hen tegen een stoot. Vandaar dat er ook zoveel (dodelijke) kinderziektes zijn die we uit willen bannen. Ik stel als hypothese dat niet leeftijd of overgewicht, maar een andere 'factor' veel bepalender is voor ernstig ziek of overlijden. Blijkbaar hebben ouderen eerder een matige conditie (of de a
 4. Lijkt me vooralsnog iets kortzichtig, een beetje vet op de botten is an sich niet problematisch. Echter hebben deze mensen vaker een slechte conditie (omdat ze minder bewegen en/of andere voedingsstoffen tot zich nemen), en bijvoorbeeld diabetes hebben of diabetes aan het ontwikkelen zijn. Vooral deze slechte conditie zorgt ervoor dat je langzaam herstelt, en dat het virus dus beter slaagt en een aanslag op je lichaam doet. Voorlopig kan je beter zeggen; 80% v/d mensen op IC hebben een matige conditie, daarbij hebben ze overgewicht etc. Maar een titel als bijvoorbeel ‘
 5. Britse premier Johnson besmet met coronavirus https://www.nu.nl/coronavirus/6040715/britse-premier-johnson-besmet-met-coronavirus.html (via @NUnl)
 6. Onee, was het even 'in het moment' van typen vergeten. Dan maakt de waterkoker maar overuren Thnx & greetz,
 7. Als je dit van jezelf niet 'herkend' van een influenza griep van vroeger, kan het zomaar corona infectie zijn. Succes en beterschap!
 8. En het virus volledig in water gaat neem ik aan ook kapot? Of moeten we de lifestraw erbij gaan pakken?
 9. Huh, in ziekenhuis moeten wij mondmaskers op, aanklagen die handel?
 10. Wat dacht je van de Rijksoverheid / WHO https://lci.rivm.nl/richtlijnen/covid-19 Gelukkig is alles wat geschreven staat waar, en kunnen zorgmedewerkers niet voor zichzelf denken. ?
 11. Sorry hoor, maar ik vertik het bij een patiënt te verkeren met slechts chirurgisch masker. FFP 1 minimaal zoals altijd geroepen werd, net zoals bij influenza of andere druppel isolatie. Sluit me aan bij @hennepje zeg dan gewoon eerlijk de maskers raken op; "wie vind het niet erg om besmet te raken?" Die mogen dan aan de frontlinie. Er zouden serieus gegadigden zijn want veel van de jonkies zijn niet zo onder de indruk van corona...
 12. De zorg wordt voor de malle gehouden, chirurgisch mondmasker hielp toch niet tegen corona, alleen om geen anderen te besmetten? ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...