Ga naar inhoud

Floshtf

Lid
 • Aantal items

  824
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Randstad

Recente bezoekers van dit profiel

1039 profielweergaven

Floshtf's Achievements

Specialist

Specialist (6/11)

758

Community reputatie

 1. Vandaag 7 april 2021, maakte het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) bekend dat er een mogelijke links is tussen een zeldzame combinatie van trombose en een verlaagd aantal bloedplaatjes & het AstraZeneca-vaccin. (Nieuwe naam van dit vaccin wordt: Vaxzevria ) Of te wel...zeer kleine kans op trombose, vooral bij mensen onder de 60 jaar. De voordelen van het vaccin zouden moeten opwegen tegen de nadelen aangezien de kans zeer klein is dat deze ontwikkelen bij een gevaccineerd persoon. Stel je neemt het vaccin, en je krijgt binnen twee weken last van de volgende symptonen.......hup naar een arts. kortademig pijn op de borst opzwellen van een been constante buik pijn neurologische aandoeningen (hersenen)- erge en constante hoofdpijn of problemen met je zicht kleine bloed stipjes onder je huid rond de plek van injectie Link: NOS Link: EMA (Engels)
 2. Zie je dat oog van die vogel...daar kun je op klikken...

 3. @Cynica bij de Coox is evt. ook een uitbreiding te koop. Deze maakt er een 2 pitter van. (Wist je vast wel) Heb hem zelf en bevalt. Wel een aanrader om een pan met deksel te gebruiken op de extra ontstane ‘kookplaat’. Deze is iets minder warm dan de pan die direct boven het vuur staat. Veel kook / stook plezier!
 4. @Tullie en wat heb je afgelopen maand gedaan qua voorraad. ? Nog honger geleden of ondertussen 5kg aangekomen ??
 5. Net als een aantal jaren geleden woeden er weer branden rond de reactor. De stijging van radioactieve deeltjes is duidelijk te meten. Hopelijk loopt dit met een sisser af. linkje naar artikel: https://www.scientias.nl/grote-branden-nabij-tsjernobyl-zelfs-vanuit-de-ruimte-zichtbaar/
 6. Bij deze nog een website die het verschil in ffp en nog wat meer uitlegt. https://www.rajapack.nl/blog-nl/ffp-klasse-stofmasker/ Je rechter mondkapje is ffp2 en zal beter werken dan de linker. (Nou, ik ga mn handen maar weer eens wassen ?)
 7. Voor dit artikel wil de journalist ook een mooie foto van je maken ?. Anonimiteit is hier dus niet een optie. Wens hem veel succes.....
 8. Ik gebruik meestal de broodbakmachine. (Silvercrest van de Lidl van al wat jaren oud, echt prima ding) Wat ik meestal doe is: 500gr volkoren meel van de molen. 100gr bloem 360gr water (60% van je meel gewicht) 8 gr instant gist 30gr roomboter 7 gr zout 25 gr suiker extra: broodverbeteraar ong 18 gr. (Zout doe ik er later bij, al maakt het niet heel erg veel uit, maar toch wel iets) Ik gebruikte soms een pilletje vitamine c maar sinds ik ‘echte’ broodverbeteraar heb vind ik het toch wel fijn spul. Brood komt er nu uit zoals van de bakker. tip is om ook een klein precisie weegschaaltje aan te schaffen voor je gist, zout etc. Iedergeval alles afwegen te met een weegschaal. Af en toe bestel ik ook meel bij...de-zuidmolen. Hier kun je bijv. ook broodverbeteraar kopen (en extra als prepper...bijv. heel ei poeder!) de kant en klare broodmixen van de Lidl vind ik trouwens erg zout. meel van het merk Soubry, te koop bij de Jumbo of Sligro geef bij mij ook mooie resultaten (hier zit al ascorbinezuur in). Die website die @JohnVonSchutz hierboven noemde is een idd leuke om te lezen. Er staat ook een kaartje van alle molens ( zijn niet meer allemaal open tijdens Corona) succes met bakken!
 9. Als oud mod, van dit mooie forum wens ik je succes @Info_junky met de trollen jacht.
 10. Zelf wel eens wat gemaakt via een YouTube kanaal met de naam tijgerkop. Oosterse dame die gerechten van de Chinees maakt. Lekker Saté ? https://www.youtube.com/channel/UCxPDzlts1ESakG0kz0p4aCQ
 11. Hi Luke. Top ben benieuwd. Leuk dat je zo snel reageerde ?. Succes met het afstoffen en opstarten.
 12. He das apart, preppers.nl weer online. Als ?oud? Preppers.nl Moderator ben ik wel benieuwd.... @Luke hoe is dit zo gekomen / ontstaan deze doorstart? Oude beheerders nieuwe namen? Overgenomen Inc. De prepshop etc? Mr. Gold weer actief? Hoe wat etc. Vragen vragen ?. Succes iedergeval.
 13. He Floris, waar hang je uit, we missen je.

 14. He Floris, waar hang je uit, we missen je.

 15. In dit draadje ben ik als mod en forumlid wel klaar met gebekvecht en de discussie van de laatste posts. Een van de redenen dat het forum stopt is dat gebekvecht. Was het niet die maatschappelijke kwesties die hard tegen hard gingen zonder of soms met weinig respect naar elkaar en met net gekozen woorden, dan was het wel weer iets anders. Een hoop mensen zoeken nu op andere manieren contact met als blijk dat de kern, van elkaar op prijs stellen, er wel is. Gebekvecht in de laatste dagen van het forum...nee. Klaar nu graag. Beetje meer liefde en respect.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...