Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Simurgh

Admin
 • Aantal items

  2446
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  19

Simurgh won de laatste dag op 17 september 2020

Simurgh had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3634 Uitstekend

Over Simurgh

 • Titel
  Last (wo)man standing

Recente bezoekers van dit profiel

1915 profielweergaven
 1. Ach het is maar een labeltje... Maar klinkt alsof hij er goed over heeft nagedacht, is dat niet het belangrijkste?
 2. Zou dat ook een reden kunnen zijn voor de plotselinge terugval die zo vaak gesignaleerd wordt? En ben je dan toch niet meer besmettelijk? En nogmaals, hoe veilig is nou toch het advies om na 24u klachtenvrij weer tussen de mensen te komen? Maar aanleiding daarvan: @Simurgh hoe gaat het ondertussen met jou??? Na al deze tijd elke dag buiten adem te zijn geweest, moe van een trap op lopen en balen van de vier muren nu nog enkel een kuchje. Dus hopelijk er bijna overheen.
 3. UMCG op de vingers getikt. Moet in het gareel... Bron: NOS liveblog Vanmorgen ook al uitgebreid artikel in VK dat er echt heus wel een tekort aan tests is. Door Maarten Keulemans die vorige week ook het RIVM beleid mocht toelichten, in de krant direct na afloop vd speech van Rutte. Belachelijk dit, hier kan ik me echt boos kan maken!
 4. Ik ben blij eigenlijk. Het is ontwikkeld in de periode dat ik even niet onder de mensen moest zijn, ik had mijn twijfels gedeeld met mijn werkgever over vandaag werken dus was thuis gebleven om aan te kijken. Kortom, zeker omdat ik niet zo overtuigd ben dat je niet besmettelijk bent zolang je asymptomatisch bent, blij dat ik niet allemaal mensen potentieel besmet heb. Ik zie zo'n honderd a tweehonderd mensen per dag, dat had ik heel erg gevonden. Voor mijzelf, de benauwdheid maakt dat ik me oud voel, alles kost zoveel energie, maar verder opgewekt. Ondanks de hoofdpijn nog grapjes en scherp,
 5. Vanochtend met mijn huisarts vastgesteld dat ik hoogstwaarschijnlijk corona heb. In vrijwillige /niet gecontroleerde quarantaine en na 24 uur symptoom vrij mag ik weer onder de mensen. Maar er wordt niet getest, dus wat zeggen de cijfers nou helemaal. De dokter zegt van wel, maar rivm/overheid van niet dus ik tel niet mee in de cijfers. Pas als mijn klachten zo erg worden dat ik opgenomen moet worden zal ik getest worden....en ik ben echt niet de enige op dit moment. Kortom wat zeggen de cijfers nu echt mensen, echt niets!!! Het is net als alle andere cijfers, groei, werkloosheid etc het w
 6. Ik zie de headline al : Prepperz massaal besmet met corona! Na een grote bijeenkomst blijkt nu dat het virus flink heeft huisgehouden onder de best voorbereide mede mens. Blah blah blah... Zo zie je maar, hamsteren slaat nergens op, volg je overheid.
 7. Als je nog iets kunt kopen, er is inmiddels een verschil onstaan tussen de vraag en het aanbod dat nog niet in de prijs zit. Je kunt namelijk nauwelijks nog iets kopen (online in elk geval) Succes met zoeken en deel graag als het ergens nog kan [emoji6]
 8. Dit lijkt me echt een heel dom plan... Ik zie mijn buurman nog niet mijn strot door snijden om mij te redden [emoji85]
 9. Dat zou wel transparant en een eerlijke keuze zijn dan. (nog even los van inkomensongelijheid etc, al een stap voorwaarts in transparantie).
 10. Geen haast, succes met alles. De voorraden gaan ook nergens heen voor als nog [emoji6]
 11. Bp is erg geïnformeerd gebleken nu en in het verleden, dus ik ben nog altijd benieuwd of hij hier meer licht op kan schijnen.
 12. Wauw, het raakt me enorm, dacht echt dat niemand het ├╝berhaupt gelezen had! Toevallig had ik vandaag weer wat van de prepshop ontvangen om af te geven. De situatie aan de frontlinie is dramatisch! Als mensen het kunnen missen breng het langs aub. @Bunkerprepper wanneer gaat de overheid die grote voorraden eindelijk aanspreken? Wat is daarvoor nodig?
 13. Echt heel privacygevoelloos dat je dit nu aan iedereen laat weten... Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
×
×
 • Nieuwe aanmaken...