Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Simurgh

Admin
 • Aantal items

  2396
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  17

Simurgh won de laatste dag op 21 oktober 2015

Simurgh had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3491 Uitstekend

Over Simurgh

 • Titel
  Last (wo)man standing

Recente bezoekers van dit profiel

1377 profielweergaven
 1. Mooi filter, maar 250 liter filteren en dan 25 dollar voor een nieuwe cartridge. Dat zijn dat is 10 cent per liter... Das best duur. De houdbaarheid van 10 jaar in vacuüm verpakking suggereert iets van een reagerende component. Toch zie ik ook dat een open cartridge mits droog 3 jaar houdbaar is. Voor zware metalen kan het handig zijn inderdaad, maar de vraag is of alles er uit gaat. Je ziet deze claim vaak terug: dit filter x, filtert ook zware metalen en chemicaliën! Maar er wordt gezwegen over of dat alles is of maar een deel, of het blijkt dat het enkel goed werkt als je een langzame doorloop tijd gebruikt dan het maximale wat de feitelijke gebruiksmodes is. Er zitten best wat haken en ogen aan. Maar mits hij echt alles filtert dan is het interessant. Probleem is de onafhankelijke testen vinden ...
 2. We eten giga veel rottende dingen. Met liefde en lekker ;biertje? Ik heb een boek van meneer wateetons, over rot, mega leuk (vind ik dan) heel praktisch en een aanvulling voor je prepper bieb!
 3. Dat is zeker mindere kwaliteit, al moet ik eerlijk zijn dat ik al jaren dezelfde rugzak heb van mil-tec die al een verschillende andere tassen overleefd heeft waaronder een nordface. En dat is het met mil-tec, de kwaliteit is wisselend helaas.
 4. Om onze overheid raad aan om een noodpakket te hebben. Als iedereen zo braaf burgerlijk zou zijn, dan zijn we zou miljarden preppers rijker in de wereld. Gelukkig worden mensen steeds kritischer op wat we voorgeschoteld krijgen. Jammer dat dat ook geldt voor de goede boodschappen [emoji6] Wel leuk inderdaad om de inhoud te vergelijken!
 5. Tja toch echt globe dreiging nummer 1 een pandemie. Waarschuwde @Keyser Suze ook altijd voor.... Waar blijft die gast eigenlijk... Kom terug joh!
 6. Simurgh

  EU incorporated

  https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/4978866/eu-sponsoring-voorzitterschap-europese-unie-multinationals In 1 woord walgelijk! Het is toch te bizar dat dit in de ogen van de mensen die onze wereld leiden namens hun bevolking dit normaal is en aangepakt moet worden. Dit had nooit mogen gebeuren!
 7. Simurgh

  Kippen

  Ah wat balen zeg, maar lijkt op een marter ofzo die drinken het bloed alleen als ik het me goed herinner, die gaan niet met het vlees aan de haal. Soms wel de kop opgegeten. Het vervelende is dat die door hele kleine openingen kunnen
 8. Dat is het ook niet, maar het gebeurd toch. Dit is wat ik zo erg vind. Het meteen met twee maten
 9. Dan komt toch gewoon de volgende, een maatschappij kan enkel zelf veranderen niet door buitenaf.
 10. Een gebied zo groot als heel Nederland, dat is echt wel groot. Het leedt is ook enorm, ze zijn daar echt wel wat gewend, ben zelfs wel eens door een brandend bos gereden toen ik daar was, maar dit is niet niets. Als prepper, je auto vol en naar vrienden die wel veilig zitten, denk dat de respons niet veel anders is dan dat wij hier een overstroming hebben. Blijven is geen optie, dus moet je weg!
 11. Wat ik niet begrijp is het volgende. Dat deze Iraanse generaal dood is kan misschien in onze ogen goed zijn of niet. Wat geeft Amerika (of wie dan ook) het recht om aan de andere kant voor de wereld zich met alles en iedereen te bemoeien. Nu heeft Irak aan dat ze alle buitenlandse troepen weg wil hebben, een zeer legitieme wens voor een autonoom land lijkt me. En ook zij worden nu bedreigd met sancties. Overigens alles en iedereen, kijk naar het Nederlands Zwitsers bedrijf dat de Duitse gasleiding zou gaan aanleggen. Ik zal ook nooit vergeten dat Amerika dreigde Nederland binnen te vallen om Amerikaanse oorlogsmisdadigers te bevrijden mocht het internationaal gerechtshof deze willen berechten. In mijn ogen is het de Amerikaanse manier of je hebt een probleem, daar is niets democratisch of in vrijheid aan. De twee dingen die ze zelf prediken te willen brengen in de wereld. Begrijp me goed ik denk dat er veel landen, gebieden, mensen dingen doen die in mijn ogen verkeerd zijn. Maar het geeft mij niet het recht om ze daarop te veroordelen laat staan te straffen.
 12. Foxxxieeeeeee!!!!!
 13. Je houdt jezelf wel lekker bezig, ben benieuwd hoor en ja belachelijk zo'n baas [emoji85]
 14. Voor alleen de vrijdag, je bent toch ook een harde werker... Deel je foto's?
 15. Simurgh

  NEXIT

  We lijken te zijn vergeten dat we gewoon handel dreven voor de eu... De eu heeft niets te maken met het wel of niet kunnen handelen. Voor handel is geen monetaire unie nodig, laat staan een overheid die zich opdringt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...