Ga naar inhoud

Simurgh

Admin
 • Items

  2446
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  20

Simurgh won de laatste dag op 20 maart 2022

Simurgh had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

3202 profielweergaven

Simurgh's prestaties

Last (wo)man standing

Last (wo)man standing (9/11)

3.6k

Reputatie

 1. Dan moeten we het nu hebben uiteraard over pandemic, aan jou en je medespelers de taak om de pandemie in de wereld te stoppen! Moeilijk, uitdagend, lijkt soms te gaan lukken om hopeloos te verliezen! Echt leuk en uitdagend en toepasselijk nu [emoji6] Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
 2. Dat is jammer, dat is geen optie dan inderdaad. Heb je een kruip kelder? Daar bewaren in afgesloten doos. Soort mega vershouddoos in een geïmproviseerde koelkast. Dan houd je de kaas koel en vrij van vocht en ongedierte.
 3. Ik heb ooit een hele jonge kaas gekocht. Hier hebben we een punt uit gesneden en daarna om en om een punt vanaf gesneden. Toen ik hem kocht was hij komt, na 3 maanden was hij op en was oud. Gelukkig liefhebbers in huis elke variant. Weet bewaarde hem in de meterkast, dus donker, frisser van in de huiskamer maar niet mega koud.
 4. Simurgh

  Meelwormen

  Ja, ik hou van deze diy posts, dankjewel. Ik heb het eerder ook gedaan, maar in een enkele bak, dat was zoveel werk met uitzoeken omdat ze kannibalistisch zijn. Ik ga dit ook weer doen, kinderen vinden ze lekker, de kippen, ik wel aardig,maar zit meer tussen de oren.
 5. Simurgh

  Buiten wc.

  Ziet er mooi uit, maar hoe maak je dat?
 6. Dit zijn leuke dingen in eens te maken, maar zie het als kennis opdoen om in te zetten als last resort. Dit filtert nooit zo goed als de filters vandaag de dag. Desondanks leerzaam en leuk! Veel plezier!
 7. Net toevallig de laatste stammetjes neergezet, die zijn geënt met shi take. De rest met oesterzwammen, daar heb ik al een oogst van gehad van ruim twee kilo en had nog niet alles geplukt toen. Die stammen waren deze zomer geent.
 8. Mooi filter, maar 250 liter filteren en dan 25 dollar voor een nieuwe cartridge. Dat zijn dat is 10 cent per liter... Das best duur. De houdbaarheid van 10 jaar in vacuüm verpakking suggereert iets van een reagerende component. Toch zie ik ook dat een open cartridge mits droog 3 jaar houdbaar is. Voor zware metalen kan het handig zijn inderdaad, maar de vraag is of alles er uit gaat. Je ziet deze claim vaak terug: dit filter x, filtert ook zware metalen en chemicaliën! Maar er wordt gezwegen over of dat alles is of maar een deel, of het blijkt dat het enkel goed werkt als je een langzame doorloop tijd gebruikt dan het maximale wat de feitelijke gebruiksmodes is. Er zitten best wat haken en ogen aan. Maar mits hij echt alles filtert dan is het interessant. Probleem is de onafhankelijke testen vinden ...
 9. We eten giga veel rottende dingen. Met liefde en lekker ;biertje? Ik heb een boek van meneer wateetons, over rot, mega leuk (vind ik dan) heel praktisch en een aanvulling voor je prepper bieb!
 10. Dat is zeker mindere kwaliteit, al moet ik eerlijk zijn dat ik al jaren dezelfde rugzak heb van mil-tec die al een verschillende andere tassen overleefd heeft waaronder een nordface. En dat is het met mil-tec, de kwaliteit is wisselend helaas.
 11. Om onze overheid raad aan om een noodpakket te hebben. Als iedereen zo braaf burgerlijk zou zijn, dan zijn we zou miljarden preppers rijker in de wereld. Gelukkig worden mensen steeds kritischer op wat we voorgeschoteld krijgen. Jammer dat dat ook geldt voor de goede boodschappen [emoji6] Wel leuk inderdaad om de inhoud te vergelijken!
 12. Simurgh

  Kippen

  Ah wat balen zeg, maar lijkt op een marter ofzo die drinken het bloed alleen als ik het me goed herinner, die gaan niet met het vlees aan de haal. Soms wel de kop opgegeten. Het vervelende is dat die door hele kleine openingen kunnen
 13. Je houdt jezelf wel lekker bezig, ben benieuwd hoor en ja belachelijk zo'n baas [emoji85]
×
×
 • Nieuwe aanmaken...