Ga naar inhoud

Multiprepper

Lid
 • Aantal items

  77
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  havenstad
 • Interesses
  Dit leven overleven
 • Beroep
  Elektricien

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Multiprepper's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

29

Community reputatie

 1. Nog niet,maar gaat bij mij niet lang meer duren. Heb een beetje onderbuikgevoelens.
 2. Jaja het was idd best stil zonder onze Dick! Ben blij dat hij zijn expertise weer met ons wil delen. Dit heeft dan wel niks met dit onderwerp te maken maar ik wilde het toch even kwijt.
 3. Als idd het schuldenplafond niet verhoogd wordt zal amerika heel snel afgeleiden naar een failliet land. De beurzen zullen al het geloof verliezen en de rente op de schulden kunnen ze ook niet meer betalen. Kortom, ze trekken de rest van de gammele financiële wereld met zich me en dan is het gelazer in de glazen. Ik zeg: bereid je voor op de GROTE klap !
 4. En bedoelde viper natuurlijk,misschien maar eens de spellingcontrole uitzetten haha
 5. Idd kans,het grote geld trekt harder dan 10paarden. Maar er moet toch een eerlijk en corruptloos systeem te verzinnen zijn? Daarom dacht in aan de coöperatieve preppers bank oftewel de: CPB. Let's do it !!!!!!!!
 6. Klopt cyberbeer,en 60 miljoen euro ophalen. Maar dit geeft wel aan dat mensen er steeds meer van bewust worden dat we een eerlijke economie moeten gaan ontwikkelen.
 7. Zoals jullie de laatste dagen wel gelezen hebben zijn een grote groep Belgen een eigen eerlijke coöperatieve bank begonnen. Misschien is dit ook wel iets voor Nederland? Laten we eens brainstormen hierover!!!
 8. Echt een toppertje dit boek, heb hem twee weken geleden op vakantie in 1 keer uitgelezen. Heel veel dingen zijn omdat ik elektricien ben heel herkenbaar.
 9. @Cyberbeer. Ook ik loop met deze gedachte,sterker nog ik heb de route al uitgestippeld. Ben nu 44 jaar en wil met 60 jaar uitgewerkt zijn en een appartement ment in turkije kopen. Uiteraard moet ik wel 6 jaar geld overbruggen tot mijn pensioen,maar het leven is daar niet duur.
 10. Moeten we ons ernstig zorgen maken? Wie geeft het antwoord !
 11. Heb er ook al een paar jaar eentje,het nadeel is alleen dat je hem niet heel laag kan zetten op een pruttelstandje.
 12. Zelf ben ik elektricien,het is zeker waar dat er meer gerepareerd wordt. Maar de crisis heeft ook een andere zijde en dat is prijsdruk. Mensen onderhandelen steeds meer over de hoogte van je arbeidsloon en gaan de spullen bij de bouwmarkt halen. Dus ook de vakmannen gaan minder verdienen.
 13. Thanks netuyas, Dus typisch een geval van spekkie naar je bekkie zetten. Ze kunnen het dus zo maken zoals ze willen. Weer een gevalletje van toneelverenigingspolitiek! We zien wel wat het brengt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...