Ga naar inhoud

Multiprepper

Lid
 • Aantal items

  77
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Multiprepper

 1. Nog niet,maar gaat bij mij niet lang meer duren. Heb een beetje onderbuikgevoelens.
 2. Jaja het was idd best stil zonder onze Dick! Ben blij dat hij zijn expertise weer met ons wil delen. Dit heeft dan wel niks met dit onderwerp te maken maar ik wilde het toch even kwijt.
 3. Als idd het schuldenplafond niet verhoogd wordt zal amerika heel snel afgeleiden naar een failliet land. De beurzen zullen al het geloof verliezen en de rente op de schulden kunnen ze ook niet meer betalen. Kortom, ze trekken de rest van de gammele financiële wereld met zich me en dan is het gelazer in de glazen. Ik zeg: bereid je voor op de GROTE klap !
 4. En bedoelde viper natuurlijk,misschien maar eens de spellingcontrole uitzetten haha
 5. Idd kans,het grote geld trekt harder dan 10paarden. Maar er moet toch een eerlijk en corruptloos systeem te verzinnen zijn? Daarom dacht in aan de coöperatieve preppers bank oftewel de: CPB. Let's do it !!!!!!!!
 6. Klopt cyberbeer,en 60 miljoen euro ophalen. Maar dit geeft wel aan dat mensen er steeds meer van bewust worden dat we een eerlijke economie moeten gaan ontwikkelen.
 7. Zoals jullie de laatste dagen wel gelezen hebben zijn een grote groep Belgen een eigen eerlijke coöperatieve bank begonnen. Misschien is dit ook wel iets voor Nederland? Laten we eens brainstormen hierover!!!
 8. Echt een toppertje dit boek, heb hem twee weken geleden op vakantie in 1 keer uitgelezen. Heel veel dingen zijn omdat ik elektricien ben heel herkenbaar.
 9. @Cyberbeer. Ook ik loop met deze gedachte,sterker nog ik heb de route al uitgestippeld. Ben nu 44 jaar en wil met 60 jaar uitgewerkt zijn en een appartement ment in turkije kopen. Uiteraard moet ik wel 6 jaar geld overbruggen tot mijn pensioen,maar het leven is daar niet duur.
 10. Moeten we ons ernstig zorgen maken? Wie geeft het antwoord !
 11. Heb er ook al een paar jaar eentje,het nadeel is alleen dat je hem niet heel laag kan zetten op een pruttelstandje.
 12. Zelf ben ik elektricien,het is zeker waar dat er meer gerepareerd wordt. Maar de crisis heeft ook een andere zijde en dat is prijsdruk. Mensen onderhandelen steeds meer over de hoogte van je arbeidsloon en gaan de spullen bij de bouwmarkt halen. Dus ook de vakmannen gaan minder verdienen.
 13. Thanks netuyas, Dus typisch een geval van spekkie naar je bekkie zetten. Ze kunnen het dus zo maken zoals ze willen. Weer een gevalletje van toneelverenigingspolitiek! We zien wel wat het brengt!
 14. Lees nu dat ze de deadline niet hebben gehaald en de maatregelen nu van kracht zijn! Maar het kan nog veranderd worden,ikke niet begrijpen! Automatisch is toch automatisch? Wie legt mij nou eens uit hoe het zit.
 15. Zoals voorspeld hebben ze er een nep accoord uitgeknalt met twee maanden respijt. Typisch Amerikaans en nep uiteraard!
 16. Helemaal mee eens, Een goede voorbereiding slaagt alleen als je alle informatie hebt verzameld.
 17. Ze hebben maanden de tijd gehad voor een oplossing en nu moet ineens zijn vakantie afgebroken worden. Mij een raadsel.
 18. Bij ons in de maatstad lopen al zeer succesvol een aantal daktuin projecten,zelfs een stadstuin project met restaurant en winkel. Volgend jaar komen er in het centrum weer een aantal daken bij.
 19. Beste forumleden, Kijk ook eens op http://www.niburu.nl deze site behandeld veel onderwerpen zoals dit draadje. Gr.mp
 20. Inderdaad ries,mijn oma zorgde voor het huishouden en als mijn opa thuiskwam na een dag buffelen stond het eten stipt om zes uur op tafel. Gewoon lekker vlees,groenten en aardappels met jus en op je schoongeschraapte bord "echte" vanillevla. In de weekends gingen we naar de volkstuin ,off grid met een 12v accu verlichting en met mazzel ontvangst op de zwart/wit tv. Alles was puurden simpel,echte aardbeien,boontjes en sla dus geen bespoten rotzooi . Ook met verjaardagen zat de woonkamer stampvol familie en vrienden ,nu heeft niemand meer tijd voor elkaar en de controle elkaar is weg. Kortom: toen was geluk heel gewoon.
 21. Ik had het vandaag nog met een ouder iemand over vroeger. Zelf ben ik 43 en in mijn jeugd grotendeels opgevoed door mijn opa en oma want mijn ouders waren ondernemer. Mensen wat waren mijn opa en oma simpel en gelukkig .Volkstuintje voor de groente en aardappels van de boer,s'avonds een schaaltje pelpinda' s en een glas ranja en lekker naar Nederland 1 of 2 kijken. Suddervlees stond twee dagen te pruttelen en smaakte echt naar vlees en niet naar groeihormonen. In de winter lekker onder de gestikte dekens met een warme kruik en s'ochtends met knalrooie konen wakker worden van de kou. Mijn oma had een langzaamwasser en een wringer en dat ging prima,deze mensen waren gewoon gelukkig! Soms verlang ik hier echt naar terug,die ouderwetse simpele oprechte eerlijkheid en gezelligheid waarbij je die hedendaagse shit echt niet nodig had.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...