Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

dR3

Lid
 • Aantal items

  3257
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

dR3 won de laatste dag op 23 oktober 2013

dR3 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

936 Uitstekend

3 Volgers

Over dR3

 • Titel
  Mankinds only hope

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. E-sigaret al geprobeerd? Na ruim 15 jaar stevig gerookt te hebben was ik overgestapt op een e-sigaret en binnen een maand ook daarmee gestopt, zo'n e-sig maakte voor mij die overgang een stuk gemakkelijker. Inmiddels ben ik bijna twee jaar gestopt.
 2. Ik zie dat er weinig reacties op je vragen zijn geplaatst, ik had je topic niet gezien en ben geen expert dus neem gerust mijn antwoorden met een korreltje zout. Ik heb geen idee waarom dit nuttig zou zijn, bij mijn kachel (die andere versie) heb ik nooit de kous gewassen. Ik zou de kous er in laten zitten. Ik zou de kachel bij het laatste gebruik leeg laten branden en leeg opslaan. Vol opslaan lijkt me niet verstandig in geval van brand. Wat ik ervan begreep word dat vlammen veroorzaakt door onvolledige verbranding, het lijkt mij dat dit niet h
 3. Kleine update: nav dit topic had ik deze petroleumkachel aangeschaft bij George Kniest. Regelmatig gebruikt afgelopen twee winters maar het mechanisme om de lont in hoogte te verstellen kreeg kuren en werkte uiteindelijk niet meer. Vorige week uiteindelijk aan toegekomen de kachel uit elkaar te halen waarop bleek dat ik het niet makkelijk zelf kon repareren. Ik had geen garantie meer (26 maanden na aankoop) maar heb toch de webshop gemaild met de vraag om hulp. Ik hoopte op een vervangend onderdeel evt uit een retour defecte kachel en had daar graag voor betaald maar hun aanbod was veel b
 4. Goede quote van Feynman in de afsluiter v/h filmpje: Helaas zijn mensen met die instelling nog steeds vrij zeldzaam.
 5. Diefstal: Het wederrechtelijk toeĆ«igenen van zaken die aan een ander toebehoren. Ik heb de oranje familie geen toestemming gegeven om via de overheid geld bij mij te laten incasseren, dus het is wel degelijk diefstal. Verder laat ik het hierbij, iemand die geĆÆndoctrineerd is laat zich niet overtuigen met redenen en bewijs. Hopelijk ga je (en gelijkgestemden) ooit onderzoeken wie je wijsgemaakt hebben wat je beweert, dan kom je erachter dat diegenen profiteren (financieel & macht) van je veronderstellingen.
 6. Jep, ik zat ook niet te denken aan drinkwater maken maar gewoon bleek bijvoorbeeld voor het toilet.
 7. Heeft iemand een idee of @vheeswijk hierover gepost had? Zelf bleek maken lijkt mij ook praktisch in het dagelijks leven (mits goedkoper)..
 8. Ik vermoed omdat er niets anders was? Ik heb er verschillende gehad maar was blij toen rugzakken met intern frame op de markt kwamen, het draagcomfort was (en is) vele malen beter.
 9. http://www.schradeknives.co/schrade_schf36.php Klinkt niet gek voor die prijs, waarom die powder coating eraf strippen?
 10. Het gaat niet om de hoogte van het bedrag maar om het feit dat deze familie het steelt. Daarnaast: als jij zonodig die poppenkast wil financieren lijkt mij dat prima, maar dwing niet anderen om jouw feestje te betalen.
 11. Niemand kan de toekomst voorspellen, we kunnen alleen naar het heden kijken. Als je accepteert dat alle mensen gelijkwaardig zijn dan besef je dat er geen ruimte is voor een middeleeuws concept als koning/koningin op kosten van de burgerij.
 12. Ik weet niet of iemand anders of @Krullenbol het al in dit topic geplaatst had maar just in case: foto's van je dierbaren en als je religieus bent een miniversie van je favoriete sprookjesboek. Persoonlijk hecht ik aan beide geen waarde, maar mensen die daar wel waarde aan hechten doen er goed aan om dit nu alvast te regelen. Een stapel fotoboeken of een statenvertaling van een paar kilo ga je niet meezeulen...
 13. Mooi werk (incl de messen), cool dat je gebruikt leer een nieuw leven geeft
 14. dR3

  Impact van TTIP

  Ik heb dan vast de nadelen gemist, in de links die in dit topic gepost zijn las/hoorde ik alleen ongefundeerde meningen. Kan je (of iemand anders) de nadelen opsommen? Btw je vraag is vast oprecht maar zo komt het niet over: "inhoudelijk" betekent dat je vind dat mijn vorige reacties dat niet waren, met "de nadelen" doe je voorkomen dat bepaalde gegeven meningen feiten zijn terwijl dat m.i. niet het geval is, "wil/kun je ze niet zien" is een steek onder de gordel. Het mag duidelijk zijn uit mijn overige posts (ook in andere topics) dat ik tegen overheden ben ongeacht het niveau (stad
×
×
 • Nieuwe aanmaken...