Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

backschless

Lid
 • Aantal items

  1772
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

756 Uitstekend

Over backschless

 • Titel
  Prepper goeroe

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Brabant
 • Interesses
  Mijn gezin, preppen, boogschieten
 • Beroep
  Kok

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dit zijn rijstklanders, tip alles goed uitzuigen en wat open ligt weggooien ook pasta. Ze leggen eitjes in je producten en smeren het product dicht met een laagje dus ziet het niet. Google even rijstklanders en wat te doen Succes
 2. Ik denk wel dat het echt gaat klappen tegen de tijd dat het "verboden wordt" wat ik niet verwacht, ik zie het al voor me al die ongeveer 100000 den mensen als het er niet meer zijn die in 1 keer moeten stoppen. Over shtf gesproken, dan lopen er heeel veel met een kort lontje rond.
 3. Het viel wel mee in eindhoven zelf (niet dat het geen grote brand was), we mochten even niet naar buiten en ramen gesloten houden maar mochten wel roken buiten:confused:.
 4. Hoorde net van de vrouw dat het lab al weer is vrijgegeven en deze zit bij de spoed, dus zal allemaal wel met een sisser aflopen.
 5. De vrouw heeft dienst vandaag, zal straks wel horen hoe het zit.
 6. [ATTACH=CONFIG]18332[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18332[/ATTACH] Vanaf moerdijkbrug
 7. Kijk eens bij de boerenbond daar hangen ze ook, daarna bij de prepshop kopen.
 8. Krijgen we een beetje hetzelfde scenario als de film Tank girl.
 9. Op deze manier ben ik ook begonnen en zonder problemen en ervaring een mes van kunnen maken. Het is ook hoe je jezelf erin verdiept.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...