Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Carlton

Lid
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

16 Goed

Over Carlton

 • Titel
  Jr. prepper
 1. Carlton

  Nesara

  Dit is geen complot. Nesara is echt, en het zal echt gebeuren.
 2. Een heleboel goede tips, dank jullie wel! Heb nu wel een idee waar ik zo'n beetje moet beginnen. Sommige mensen op het forum hebben het alleen over eten en drinken, maar ik denk dat vaardigheden en kennis ook een belangrijk deel van het preppen is. Nog meer tips zijn uiteraard welkom!
 3. Ik ben net nieuw op het forum, maar zie nergens een soort van "basis-preppers handleiding". Nu is mijn vraag dus: waar moet ik beginnen? Wat moet ik weten, wat moet ik hebben, wat moet ik kunnen? Waar moet ik op letten? Ik weet het, ik moet niks. Dan alsnog haha. Eten, drinken, non food, wapens (survival tools). Alle tips zijn welkom!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...