Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Freddy

Lid
 • Aantal items

  357
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

74 Uitstekend

1 Volger

Over Freddy

 • Titel
  Senior Prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Kleine update: Zoals hier boven te lezen is geef ik 3 lifestraws weg naar aanleiding van dit topic. Iemand die dit niet zelf kan betalen of daar moeite mee zou hebben. Op dit moment is er 1 gegadigde. Er zijn er nog 2 weg te geven. Eerste 2 die PMen krijgen er een. Edit: Alle 3 zijn nu vergeven.
 2. De aankondiging van een bestand in de Gazastrook die door de Hamas-beweging voor 20.00 uur was aangekondigd, is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Israël en Egypte hadden eerder al ontkend dat er een akkoord was bereikt over een staakt-het-vuren. Het dodental als gevolg van het bloedige conflict is inmiddels opgelopen tot zeker 135, van wie 130 Palestijnen en 5 Israëli's.
 3. Israël en Hamas spreken elkaar tegen over wapenstilstand AMSTERDAM - Hamas beweert dat een akkoord over een wapenstilstand in de Gazastrook is bereikt. Israël spreekt de berichten echter tegen. Bron: http://www.nu.nl/buitenland/2963112/israel-en-hamas-spreken-elkaar-wapenstilstand.html
 4. Budget preppers, check even mijn post in dit draadje: http://preppers.nl/forum/threads/2360-Lifestraw-voor-10-euro!!?p=57081#post57081
 5. Doe mij maar 3 lifestraws en nog een extra 3 die ik weg ga geven aan mensen die het niet kunnen betalen. Dus bij deze, de eerste 3 budgetpreppers die mij PMen die het zelf niet kunnen betalen (ga ervan uit dat je eerlijk bent hier in) krijgen er ter zijner tijd een op gestuurd via mij of misschien @Mr. Gold als dat handiger is. Edit: Tot nu toe 1 weggegeven. 2 te gaan.
 6. Bedoel je van die ziplock zakjes? Gewoon bij de albert heijn. Blokker zal ze ook wel hebben. Die zakjes zijn best sterk en hebben we gebruikt voor voedselpakketjes per dag in de BOB.
 7. schoonmaak, winter, leren en operatie handschoenen. Sanitaire vuilniszakjes (met extra stevige bodem), Misschien met oud en nieuw wat buskruit in huis halen?
 8. Inderdaad Frank. Denk niet dat ik er goedkoper aan kan komen. Ik werk in een enorm bedrijf waar ze niet doen aan doorverkopen aan werknemers... Als ik het aardig vraag mag ik vast wel een rolletje hebben, maar stuk of 10 rollen kopen of krijgen gaat niet lukken...
 9. Hallo, Op het werk zijn we sinds kort rescue tape gaan gebruiken. Is een extreem goed soort tape die veel toepassingen heeft. Kan ze wel opnoemen, maar op de site van de fabrikant staat het mooi uitgelegd; http://www.rescuetape.nl Lijkt me echt ideaal spul om in je voorraad te hebben. Het is alleen wel vrij duur. Zag een site met 22 euro voor bijna 4 meter... Gr, Freddy
 10. Hallo, Niet 100% zeker of ik hem onder de jusite noemer heb geplaatst. Hij zou wellicht ook kunnen onder voertuigen. Enfin, hebben jullie er wel eens over gedacht om een reddingsvlot aan te schaffen? [ATTACH=CONFIG]1097[/ATTACH] Zat met de gedachte te spelen om zo iets op zolder te zetten en bij een overstroming (als het huis niet is weggevaagd natuurlijk) die dan in het water te gooien. Je hebt ze in verschillende maten en de keuze uit een vlot in zak of koffer. Die koffer kan je geloof ik zo het water in gooien, je trekt aan een koord en je hebt een vlot. Ook zijn ze t
 11. Ik zou dat toch niet 1 op 1 door trekken naar andere producten. Producten waar eieren, melk, vlees of iets van vetten in zitten kunnen snel een ranzige smaak geven. Volgens mij word je bij de juiste bewaring niet ziek van, maar smaakt het niet goed meer.
 12. Zwarte markt in beverwijk heeft zakken van 20-25 kilo. Albert heijn heeft op sommige locaties zakken met 4,5 kilo. Waarschijnlijk alleen op locaties waar rijst goed verkoopt.
 13. Kijk ook naar wat je precies wilt. Wil je in je huis blijven of naar famlilie 200 meter verder op? Dan voor bug in materiaal kiezen (Waterflessen/blikvoer/vriesdroog voer). Als je echter van plan bent om naar zweden te gaan of iets dergelijks (je moet wel een bug out locatie hebben, anders ben je gewoon een vluchteling), dan is een bug out bag met waterfilter en andere gear heel makkelijk. In de bug out bag dan ook voldoende eten om de reis te overbruggen. En ongeveer 1/2 liter water. Rest van het water kan je filteren.
 14. Behalve natuurlijk als je je ammokisten gebruikt waarvoor ze gebruikt horen te worden Maar dat zal niemand hebben gok ik.
 15. Ik kreeg nog een brief verzonden achter mijn pakketje aan met de paklijst. Wel relevant dus. Helaas wel met een "Church of jesus christ" logo op de voorkant... De oxygen absorber packets zijn geen mylar zakken, die kan je los kopen. (of als je bedoeld, worden ze verpakt in mylar zakken, dan is het antwoord ook nee. gewoon in doorzichtig plastic) Je krijgt inderdaad 100 voor 9 euro. Verpakken is op porties is meer een voorkeur, hoeft niet. Zelf doe ik gewoon die mylar bags vullen met een kilo of 2-3 rijst/pasta/suiker/zout en als je alle zakken hebt gevuld ze bijna dichtsealen. Klein gaa
×
×
 • Nieuwe aanmaken...