Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

wrepper

Lid
 • Aantal items

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over wrepper

 • Titel
  Jr. prepper
 1. Hoi bedankt voor de tip. Mijn eerste plan was ook water. Dit is overigens buiten het budget gesteld. Ik ga ervan uit dat de THT op water vb op spa blauw flessen van 1,5 liter niet juist zijn of iig veeeeeel langer te bewaren zijn dan de tht datum. Klopt dit? zo ja hoe lang zou dit reƫel gezien houdbaar zijn? Ik woon in een flat dus een voorziening wordt een probleem. Ik zou 1/3 van mijn opslag ruimte willen gebruiken voor de opslag van water. Welke in de handel te vinden vormen van water zijn de beste oplossing?
 2. Hoi, Ik geloof al lange tijd dat er iets staat te gebeuren waardoor het goed mogelijk is dat de dollar en de euro vallen. Daarom ben ik jaren geleden begonnen met het sparen van Zilver en Goud. Nu ik daar naar mijn mening genoeg van heb gespaard. Ben ik is verder gaan kijken dan mijn zilveren neus lang is. Toen ik dit forum tegen kwam was ik eerst sceptisch maar later begon ik toch de meerwaarde van andere spulletjes zoals houdbaar eten, waterfilter etc in te zien. Ik heb mijzelf een budget gegund van E2000,- Waar zouden jullie dit als eerste aan uit geven? Waar kan
×
×
 • Nieuwe aanmaken...