Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

eva1986

Lid
 • Aantal items

  497
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

eva1986 won de laatste dag op 21 april 2013

eva1986 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

489 Uitstekend

2 Volgers

Over eva1986

 • Titel
  Senior Prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Oke... Weetje ik vind het jammer, ook al schrijf ik hier al heel lang niet meer en ben ik een meelezer geworden. Maar ik vind ook, en dat bedoel ik alleszins niet vervelend, dat je als grondlegger van n forum als dit, verantwoordelijk bent voor je leden. Of nou ja, deels dan ;-) Ik bedoel, waarom geen vervanging zoeken? Een stop is rigoureus, voor jullie natuurlijk, maar zeker ook voor alle actieve leden én meelezers! Ik vind dus, persoonlijk, dat je naar vervanging moet zoeken vóór je stekkers gaat uit trekken. Maar goed... Wie ben ik? Begrijp me niet verkeerd, ook ik be
 2. Dragen van je kind moet vooral veilig zijn, van juist geweven stof (jacquard of kruiskeper), maar is de meest ideale manier van vervoeren als je t ons vraagt! En hier ook een rapley kindje hoor... Moeder natuur heeft t prima bedacht, bijvoeden wanneer een kind t kán! Dus mijn tip? Zoek op youtube naar goede filmpjes over draagdoeken knopen (fwcc, rucksack, double hammock, etc), verdiep je in borstvoeding (tot minimaal 2 jaar) borstvoeding.com is een hele nuttige bron, en rapley (baby led weaning) of koop het boek "eten voor de kleintjes" van Stefan kleintjes! Paar wasbare lu
 3. Hond slaapt bij mij/ons, levende kruik die ook nog eens beter hoort dan ik! ?
 4. Vit K zou in moedermelk zitten als moeder natuur het nodig had geacht... Ik denk niet dat nutricia t beter weet! Wist je dat de risico's op ernstige bijwerkingen van vit K vele malen groter zijn dan de kans dat n newborn een levensbedreigende bloeding krijgt @JJ&A ?? Ik geef al 15 mnd borstvoeding aan de oudste, er zijn zoveel fabels over... Helaas! Wat een baby nodig heeft, zit er in! (Zonder toegevoegde suikers! ? )
 5. eva1986

  m2 tuin

  Alleen krengen om schoon te maken hè! 2 min koken en dan even aanbakken vinden wij t lekkerst!
 6. Preppen is redelijk taboe hoor (helaas). En natuurlijk is t geheim wat we doen! De meeste van "ons" gaan ook ver om dat zo te houden... Heb je je verdiept in je onderwerp?? Zo te lezen niet... Jammer!
 7. Heb je wel eens geprobeerd met azijn schoon te maken? Dood alle bacteriën én is veilig voor consumptie!
 8. Wij hebben een warmtepomp én wtw systeem (warmte terug win), tevens super geïsoleerde woning... Ideaal zou je zeggen, zeker als ik het rendement in jou lijstje mag geloven, maar er zitten ook zeker nadelen aan! Moeilijk zelf voorzienend te worden, en super isolatie zorgt ook voor grote, blijvende (!) hitte binnen in de zomer... Verder wel ideaal hoor, en heel goedkoop!
 9. Half belgië heeft n mazouttank staan... En hier op de grens in t buitengebied ook veel nog. Volgens mijn moet je je wel houden aan bepaalde voorschriften, ook als particulier, die verschillen voor bovengrondse en ondergrondse tanks. Of er een vergunnen nodig is... Dat durf ik dan weer niet te zeggen, maar google weet t vast ook! ?
 10. Wij hebben een warmtepomp en wtw systeem. Volledig op vloerverwarming en super geïsoleerd. Aan en uit zetten is hier niet aan de orde, constant 20°C is vele male rendabeler dan af laten koelen en op laten warmen. Overigens staat ie alleen beneden (woonkamer met open keuken) en op de badkamer aan. Slaapkamers verwarmen wij nooit. Kouder dan 20° zou kunnen, maar er kruipt hier ook een meisje rond en straks met een newborn vind ik 20° ook wel een mooie temp zolang de stront nog niet in de rondte vliegt. Overigens verwarmen we het huis elektrisch, en koken ook elektrisch (gasaansl
 11. Dit draadje maar eens nieuw leven inblazen! Omdat ik thuis zit en weinig kan (bekkeninstabiliteit) en mijn man veel van huis is op t moment, schieten de boodschappen er wel eens bij in. Gelukkig maakt dat voor ons niks uit natuurlijk! Gisteren heb ik een (al zeg ik t zelf) heerlijke maaltijdsoep op tafel gezet voor mijzelf en dreumes dochter. Volledig uit lang houdbare voorraad gemaakt! Nodig: Gedroogde linzen Pasta (elke soort is prima) Blikje tomatenpuree of gewelde tomaten Gevriesdroogde wortel Gevriesdroogde knolselderij Gevriesdroogde ui Bouillonblokje of b
 12. Nederlands en engels zijn prima, duits en frans kan ik me redden. Verder de basis NGT, wat ook wel eens handig kan zijn om met elkaar te communiceren zonder woorden!
 13. Mijn man, met zeer slecht gebit, poets op advies van de tandarts met enkel water. Sindsdien (nu 6 jaar) heeft hij 75% minder tandbederf... De borstel is belangrijker dan wat er op zit! En flossen natuurlijk... ?
 14. http://www.mommypotamus.com/diy-warming-rub-for-sore-muscles/ Lijkt mij ook met enkel kokosolie te kunnen, en etherische olie is wel fijn natuurlijk, maar niet noodzakelijk! En zorgen dat je pure olie hebt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...