Ga naar inhoud

lewieke

Lid niveau 2
 • Items

  5765
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  21

lewieke won de laatste dag op 11 juli 2023

lewieke had de meest gelikete inhoud!

6 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Kortrijk, België
 • Interesses
  Vastgoed, Finance, reizen, genieten, blij zijn met de eenvoudige dingen in het leven.
 • Beroep
  Enterpreneur, teacher
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

lewieke's prestaties

SHTF Expert

SHTF Expert (11/11)

4.9k

Reputatie

 1. Als die trut in de winkel er wat van zegt kleef je haar vast. Als ze zich kan losmaken is het de goedkope versie. Bij Action is het ALTIJD de goedkope versie. Bekijk waar je't spul voor nodig hebt. De tape van Stanley vind ik ook best ok, al is dat niet de originele. Hij kost wel bijna evenveel! L.
 2. Peace allemaal en fuck al de haters.

 3. Ikzelf ontdekt rare symptomen nadat ik regelmatig veel hete koffie dronk met kunstmatige zoetstof. Bleek dat de zoetstof aspartaam bevat. In combinatie met hitte zou er een chemisch proces ontstaan waardoor het aspartaam verandert in mierenzuur, een heel sterk gif met allerlei nare gevolgen. Bij mij werd de coordinatie aangetast, kreeg ik erge aanvallen die leken op trombose. Ik kon geen woorden meer vormen of duidelijk spreken, lag een tijdlang uitgeteld in de sofa, voelde me beklemd, kreeg spier- en rugpijn, leed aan geheugenverlies, ... . Nadat ik het onderstaande artikel las, besloot ik ten einde raad dit nog een keer te proberen, nadat ik al diverse voedingsproducten van mijn dieet schrapte om toch maar te achterhalen wat er fout ging. GA BIJ JEZELF NA OF JE VEEL LIGHT DRANKEN GEBRUIKT en lees het artikel. Ik weet hoe beangstigend het voelt als er geen diagnose gesteld kan worden en er duidelijk iets fout is. Ik heb ruim een jaar naar de oorzaak gezocht tot ik dit artikel las. http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P684
 4. Jammer van de taalfouten in de poll. Ik vinD dat ... . En dan maar foeteren dat de nieuwelingen geen moeite doen.
 5. Zorg vandaag voor een netwerk. Veel kans dat de mensen die je nu vertrouwt, later ook vertrouwt. Even over nadenken.
 6. Warm water en soda werkt prima. Staat hier standaard in de kast voor lastige klussen. Wil je je producten bacterievrij, dan kan je ze ontsmetten met kaliumbisulfiet. In 10l water los je 1g sulfiet op en je voegt er een zuur aan toe om de werking te versterken (citroenzuur is prima). De spullen die je door dat water haalt zijn kiemvrij. Als je over veilig water beschikt kan je nadien de spullen spoelen met zuiver water. Je laat het water van de spullen aflopen en spoelt bij voorkeur na. 1kg kost 8.5€. Dat is een gigantische hoeveelheid. LET OP HET GENOEMDE PRODUCT IS EEN ALLERGEEN EN STERK GIF. BEWAAR HET VEIIG.
 7. Je kan maar beter de fiscale gevolgen van je beslissing meenemen in je overweging. Persoonlijk vind ik dat ook schulden een plaats hebben in je vermogensbeheer. Omdat je 'leverage' krijgt als je met schulden een project realiseert, omdat geld nu bijzonder goedkoop is én omdat goederen bij inflatie fors duurder worden. Dus kan je door (een gezond percentage) schulden aan te houden, ook welvarender worden.
 8. lewieke

  Zaden infobank

  Vlaams Stuudje. Van het Frans 'une portion'.
 9. lewieke

  Zaden infobank

  PORTIE bedoelt ie. Dat is gewoon spreektaal uit het noorden. Is zoiets als zjusdorangj.
 10. Toen we een bijna terrorismedreigen hadden werden 300 agenten en speciale eenheden ingezet om de 'verzetshaard' van 3 Jihadi's te neutraliseren. De agenten op straat hadden plots allemaal een hoop belangrijk papierwerk op kantoor. Met de slag was er geen overheid meer op straat, lokale bureaus werden gesloten, de burger, die kon het alleen wel af in de ogen van de ordediensten. De agenten daarentegen mochten wel hun dienstwapen weer meenemen naar huis, waar dat voorheen verboden was omdat het een te grote bedreiging was voor henzelf. (Te veel agenten pleegden een wanhoopsdaad met hun dienstwapen.) Kort gesteld : op de overheid hoef je niet te rekenen. Sterker nog. De doelstelling is de orde te bewaren en dat is niet noodzakelijk hetzelfde als de veiligheid handhaven. Er zijn nu al zones in Belgie (vooral in regio Brussel) waar de politiediensten de uitdrukkelijke opdracht hebben om NIET te reageren op provocaties, vandalisme, ... . Dat zijn zones waar de drugshandel welig tiert en die volledig in handen zijn van bendes. Molenbeek en Anderlecht de gevaarlijkste zones. Daarnaast zijn er gevaarlijke gebieden in Luik en Charleroi. Vergis je van een paar straten en je komt in de knoei. Bevestigd door onverdachte bronnen ; ZDF Zwarte stadsbendes in Brussel. Maar anders zijn er weinig problemen in België hoor.
 11. Of anders zet je 'r die Landrover op. Dan waait ie niet weg.
 12. Op het vlak van dat soort gear moet ik ook passen. Een Landrover en een dergelijke broek heb ik niet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...