Ga naar inhoud

lewieke

Lid
 • Aantal items

  5765
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  19

Alles dat geplaatst werd door lewieke

 1. Dan ontwapen je de burgers, de criminelen hebben pistes genoeg om er aan te komen. Net als in België dus.
 2. Als die trut in de winkel er wat van zegt kleef je haar vast. Als ze zich kan losmaken is het de goedkope versie. Bij Action is het ALTIJD de goedkope versie. Bekijk waar je't spul voor nodig hebt. De tape van Stanley vind ik ook best ok, al is dat niet de originele. Hij kost wel bijna evenveel! L.
 3. De vraag is eenvoudig te omschrijven, los van alle politieke of racistische motieven. Wie is bereid om een of meerdere kamers in zijn woning vrij te maken om migranten op te vangen? Daarnaast mag je ook even aangeven hoeveel van je uitkering, subsidie, pensioen, salaris, inkomen je bereid bent in te leveren om alle 'hulpbehoevenden' te helpen? Het is nu eenmaal een economische realiteit dat je elke euro maar 1x kan uitgeven. Wie van mening is dat alles goed is zoals het is en er geen maatregelen genomen moeten worden mag de bovenstaande vragen beantwoorden. Ik ben er van overtuigd dat we inderdaad moeten 'preppen'. Niet tegen migranten maar voor de economische (en minder veilige) tijden die het met zich meebrengt. De gevolgen van de inwijking laten zich nu ook al in de kleinere steden voelen. Met name voor vrouwen wordt de situatie problematisch. Concreet maak ik me zorgen voor mijn partner, kinderen en (toekomstige) kleinkinderen. En daar sta ik niet alleen in. We nemen (spijtig genoeg) alle maatregelen waarvan we denken dat ze nodig zijn. Ook al gaat het tegen mijn principes van verdraagzaamheid en menslievendheid in. En al denken sommigen dat ik schromelijk overdrijf. Ik hoop oprecht dat ik het bij het verkeerde eind heb en degenen die niet met mij akkoord gaan later gelijk mag geven. http://www.hln.be/hln/nl/922/Nieuws/article/detail/2539029/2015/11/27/E-mail-van-burgemeester-Arendonk-Asielzoekers-blijf-van-onze-vrouwen.dhtml
 4. Peace allemaal en fuck al de haters.

 5. Ikzelf ontdekt rare symptomen nadat ik regelmatig veel hete koffie dronk met kunstmatige zoetstof. Bleek dat de zoetstof aspartaam bevat. In combinatie met hitte zou er een chemisch proces ontstaan waardoor het aspartaam verandert in mierenzuur, een heel sterk gif met allerlei nare gevolgen. Bij mij werd de coordinatie aangetast, kreeg ik erge aanvallen die leken op trombose. Ik kon geen woorden meer vormen of duidelijk spreken, lag een tijdlang uitgeteld in de sofa, voelde me beklemd, kreeg spier- en rugpijn, leed aan geheugenverlies, ... . Nadat ik het onderstaande artikel las, besloot ik ten einde raad dit nog een keer te proberen, nadat ik al diverse voedingsproducten van mijn dieet schrapte om toch maar te achterhalen wat er fout ging. GA BIJ JEZELF NA OF JE VEEL LIGHT DRANKEN GEBRUIKT en lees het artikel. Ik weet hoe beangstigend het voelt als er geen diagnose gesteld kan worden en er duidelijk iets fout is. Ik heb ruim een jaar naar de oorzaak gezocht tot ik dit artikel las. http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P684
 6. Jammer van de taalfouten in de poll. Ik vinD dat ... . En dan maar foeteren dat de nieuwelingen geen moeite doen.
 7. Die ene Belg is niet tevreden met één Euro. Hij krijgt een jaarlijkse dotatie die het bevattingsvermogen van veel Vlamingen te boven gaat. Hij spreekt Frans en draagt een kroon. De nieuwste Belgen zijn ook niet blij met één Euro. Ze plegen een regelrechte holdup op onze sociale zekerheid. De kans dat we daar iets van terecht zien is gezien het arbeidsethos van onze nieuwste medemensen bedroevend laag.
 8. Op die manier wordt in Vlaanderen wel vaker gesteld dat het gemiddeld IQ van de Benelux zou stijgen als de dijken in Nederland doorbreken. Maar nee hoor, dat wensen we niemand toe. Het is gewoon een volkswijsheid.
 9. Ik schreef geloof ik iets onbehoorlijks want ik kreeg weer een waarschuwing omdat ik een (onfatsoenlijke) manier vond om Is strijders bij ons in de straat te identificeren. Bij deze een correctie. Als we de straat in de gaten houden en willen nagaan en wie er thuishoort en wie niet, dan kijken we helemaal niet naar huidskleur, godsdienst, gesproken taal. Nee, we herkennen IS strijders aan hun kledij (mag dat?). Zitten ze dan ook nog n keer op n kameel dan mogen ze de straat niet binnen. (Niet dat we de kameel willen discrimineren hoor.) @Raycoupe
 10. Maakt geen ruk uit. Je sluit je straat, wijk af. Wie er niet thuishoort komt er niet in. De mensen van je eigen straat hoor je te kennen. In mijn straat kijken we in zo'n geval naar de huidskleur, dat is een vrij eenvoudige manier om IS strijders te identificeren.
 11. In geval van ernstige nood kan je een burgerwacht oprichten. Zoals in Duitsland.
 12. Het gaat maar om Brussel. Een weldenkend mens komt daar al jaren niet meer. Geen enkele Vlaming heeft last van gesloten winkels. Elders is gewoon alles te krijgen. In het slechtste geval rij je een km of tien verder.
 13. Eindelijk neemt het gezond verstand het over. Er zijn weer explosieven gevonden.http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20151121_01982595 Nog even doorbijten jongens. Nog een paar ton springstoffen opruimen, 10.000 illegale AK's inbeslag nemen en woning per woning doorzoeken. http://www.radio1.be/programmas/vandaag/kan-je-belgi%C3%AB-gemakkelijk-aan-een-wapen-geraken-0 http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20151120_01982248?_section=61937538&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_content=breakingnews&utm_campaign=regio-nb&M_BT=750999271768&adh_i=63d8ed33370ede747e738abb397f8370&imai=MASTER.guid
 14. Zorg vandaag voor een netwerk. Veel kans dat de mensen die je nu vertrouwt, later ook vertrouwt. Even over nadenken.
 15. Dat dorpje herken je vandaag niet meer. Die 0% heb je nergens meer. Maar geen probleem toch? Als je ze zo graag hebben wil, maak een kamer vrij, richt ze in, voorzie die kerels van voer en entertainment en wees een fatsoenlijke gastheer. Ik hoor links altijd praten over het goed ontvangen van 'vluchtelingen'*, wel ontvang ze dan toch gewoon. Waarom moet het op mijn kosten? * Vluchteling is het gangbare woord in de media, terwijl het heel vaak gewoon economische migranten zijn. Mensen die bedreigd worden moeten geholpen worden, daar aarzel ik zelfs niet over. Maar wie verklaart even waarom de christenen vermoord worden en de moslims zogenaamd de slachtoffers zijn? Wellicht ligt het aan mijn beperkt begripsvermogen.
 16. Ow maar als het door de stress is, dan is het goed he.
 17. Niet waarschijnlijk als je geen rekening houdt met de geboortecijfers van autochtonen en alochtonen en met de inwijking. Volgens de informatie die ik heb, toegepast op Vlaanderen, is binnen max 15j de meerderheid van de inwoners moslim. Als dan het democratische principe van 50%+ 1 wordt toegepast, dan zullen wij ons moeten aanpassen aan de wensen van de nieuwelingen, zonder dat we ooit de kans krijgen om onze eigenheid te bewaren omdat er gewoon in verhouding tot de bevolking niet genoeg gewicht meer is.
 18. Dat is fictie. Neem de auto en ga er eens langs. Overigens raad ik je niet aan om daar alleen rond te lopen.
 19. lewieke

  België

  Je mag er zeker van zijn dat het Légion in stelling wordt gebracht.
 20. Nog voor er resultaten waren vertelde ik aan mijn gezin dat er zo goed als zeker links zouden gevonden worden in Anderlecht, Molenbeek of Sint-Joost. De analyse is andermaal correct geweest. Van dispatching in Brussel weet ik dat er er zones zijn waar de politiediensten niet (durven) komen omdat ze aangevallen worden. Ik geef hierbij het recept voor de oplossing : wijk hermetisch afgrendelen, iedereen afvoeren naar het marktplein, alle identiteiten controleren en intussen alle woningen doorzoeken naar drugs, wapens, explosieven, gestolen goed. Voor iedereen die hier niet hoort (criminelen, misdadigers, illegalen, terroristen en radicalen) gepaste maatregelen nemen. Daarna de bevoling rustig naar huis laten terugkeren en de volgende probleemwijk aanpakken. Met een paar duizend militairen en enkele honderden agenten los je de problemen in twee weken op.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...