Ga naar inhoud

TyrionLannister

Lid niveau 2
 • Aantal items

  1709
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

TyrionLannister won de laatste dag op 12 augustus 2020

TyrionLannister had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

TyrionLannister's Achievements

Prepper goeroe

Prepper goeroe (8/11)

913

Community reputatie

 1. Gebruiken jullie een wachtwoordmanager en zo ja welke? Er is veel aanbod, zowel open source als betaald. Bij die laatste vraag ik me af wat er gebeurt als je stopt met betalen, moet je dan overal opnieuw een wachtwoord instellen? En wat gebeurt er als je je masterwachtwoord verliest?
 2. Blauwe brieven en CJIB negeren. Doe dat nou niet gast. Die lui weten je altijd te vinden. Voor je 't weet heb je een ton schuld en gaan ze je gijzelen. Een vrij leven is alleen mogelijk als je niks bezit en dakloos bent of als je genoeg hebt om van te leven maar wel "Render to Caesar the things that are Caesar's" anders ben je gauw in de penarie.
 3. Toch wel grappig om een oude draad die je bijna 8 jaar geleden startte weer actief te zien worden. šŸ˜Š
 4. Portofoons zijn handig als je mensen in de buurt kent waarmee je kan communiceren. Nou zit iedereen die ik ken ver uit mijn buurt. Dus voor mij heeft het geen zin. Kan net zo goed rooksignalen maken.
 5. Ik kwam er recent achter dat prepper Survival Ser Joosten die vorige maand nog op PowNed werd geinterviewd een paar dagen geleden is overleden aan kanker. Dan bereid je je op alles voor en sloopt zo'n rotziekte je alsnog. RIP Survival Ser!
 6. In 1918 kreeg je ook conflicterende info. Experts die het susten en kwakzalvers die lapmiddelen aanprezen.
 7. Om maar een voorbeeld te nemen, aan wc papier is er geen gebrek. Je hebt wellicht dit filmpje langs zien komen. Er ligt nog genoeg daarvan in de magazijnen. En er zijn ook magazijnen vol met eten. Maar door dat gehamster zijn de schappen snel leeg en dan duurt het een tijdje voordat de trucks met nieuwe voorraad arriveren. Want de gemiddelde supermarkt heeft geen kelders vol met voorraad, die houden meestal rekening met een dag of 2 voorraad in een normale situatie en in tijden zoals nu raken ze sneller op. We zullen niet snel honger lijden. Hamsteren is niet nodig. En zelfs als we in de lockdown gaan laten ze heus niet mensen doodhongeren in hun huis. We zijn hier niet in China. Dus ja een beetje voorraad hebben om een noodsituatie te overbruggen is verstandig maar maak het niet te gek.
 8. Het werd me de afgelopen dagen te veel. Ik kon niet goed slapen en at slecht en had last van hartkloppingen. Want het verschijnt opeens op je stoep ipv in China of Italiƫ. Heel ver van je bed of toch net iets dichter bij je bed. En nu letterlijk in je bed. Ook al zie je iets aankomen dat betekent niet dat je er goed mee kan dealen. Ook al vanwege de stortvloed van informatie uit de media, sociale media maar ook dit forum. Daarom is dit artikel wellicht behulpzaam: https://www.theorganicprepper.com/mentally-resilient/
 9. Als je geen auto hebt dan wordt dat moeilijk. Ik heb geen auto.
 10. dat er nu echt een SHTF is en je toch twijfelt? https://www.theorganicprepper.com/shtf-doesnt-feel-real/
 11. Tenminste geen toegang tot de camera en microfoon. Deze machtigingen zijn wel nodig voor de app om te kunnen functioneren. Maar ik installeer hem niet. Ik hoor het wel vanuit mijn omgeving of er iets aan de hand is.
 12. Ik zit momenteel op laag budget. Geen cent te makken met dank aan de Belastingdienst. En dan krijgen we het Coronavirus op onze dak. Toch maar proberen wat extra pleepapier en blikken in te slaan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...