Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

TyrionLannister

Lid
 • Aantal items

  1703
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

TyrionLannister won de laatste dag op 12 augustus

TyrionLannister had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

900 Uitstekend

2 Volgers

Over TyrionLannister

 • Titel
  Prepper goeroe

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Portofoons zijn handig als je mensen in de buurt kent waarmee je kan communiceren. Nou zit iedereen die ik ken ver uit mijn buurt. Dus voor mij heeft het geen zin. Kan net zo goed rooksignalen maken.
 2. Ik heb gelezen dat voor geen enkel coronavirus een vaccin is gevonden, ook niet voor SARS (voorloper van het huidige virus) en MERS. Maar dat hoeft geen probleem te zijn want we krijgen op den duur vanzelf immuniteit. Dat moet wel anders was de mensheid al heel lang geleden uitgeroeid. Tijdense de Justiniaanse plaag en de Zwarte Dood bestonden er immers ook geen vaccins, die zijn pas vele eeuwen later uitgevonden. Er bestond helemaal geen medische wetenschap in die tijden. Het enige wat men wist dat hielp was zieke mensen afzonderen van gezonde mensen. Daar heeft het woord qu
 3. Ik had begrepen dat mensen in de zorg kapjes dragen om te voorkomen dat zij de patienten besmetten. Als je echt beschermd wil worden moet je een hazmat pak dragen met gelaatsmasker die een eigen zuurstofvoorziening heeft. Maar dat kost veel geld en het is moeilijk om daarin te werken. Je ziet dan ook dat betrekkelijk veel COVID-19 IC-medewerkers het virus oppikken waarvan een deel overlijdt. Het kan geruststellend werken om een mondkapje te dragen maar echte veiligheid biedt het niet. Dat je in Aziƫ zoveel mensen er mee rond ziet lopen heeft meer te maken met de slechte luchtkwaliteit in
 4. Het eerste. Ik denk niet dat ze nuttig zijn voor zorginstanties.
 5. Ik heb ze maar weggeflikkerd. Als je ermee rondloopt reageren mensen vijandig of ze lachen je je in je bek uit. Je kan beter niet te veel opvallen in de meute.
 6. Ik ben als kind gevaccineerd tegen polio, waterpokken (die heb ik nog eens gehad, kreeg je van die rode bultjes op je gezicht van) en de bof. Nooit ook maar enige last gehad daarvan. Latere generaties kregen die vaccins niet omdat die ziekten toen al waren uitgeroeid (hoewel?). Dus ja. Mits het goed getest is. Dat is ook de reden dat het nog een lange tijd duurt voordat er een vaccin komt. Wellicht is er tegen die tijd allang een asymptomatische mutatie geweest die iedereen weer beter maakt. Want ook voordat er vaccins bestonden waren er virusuitbraken. En die hebben niet de g
 7. Op Engelstalige sites zeggen ze dat je een N95 masker nodig hebt, want die bieden de beste bescherming. Maar die vind je niet op Nederlandse websites.
 8. Ik kwam deze tegen in mijn voorraadkast, heb ze jaren geleden aangeschaft voor een klus maar nooit gebruikt. Op de ene links staat niks, de andere rechts die in het zakje zit heeft op de kartonnen kaart waar het vast aan geniet zit staan dat het verspreiden van bacteriƫn voorkomt. Nou is dat natuurlijk niet hetzelfde als virussen (die zijn toch kleiner?) maar helpt wellicht.
 9. Tenzij ze de zorgmedewerkers vervangen door klonen van Inspector Gadget lijkt me dit nogal onmogelijk.
 10. Interessante discussie over de toekomstige nasleep van de coronacrisis:
 11. Dit is natuurlijk buiten de topic van deze draad. En de vorige twee posts ook.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...