Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

TyrionLannister

Lid
 • Aantal items

  1637
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

TyrionLannister won de laatste dag op 30 augustus 2014

TyrionLannister had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

833 Uitstekend

2 Volgers

Over TyrionLannister

 • Titel
  Prepper goeroe

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Als je het eenmaal hebt gehad ben je er nog niet vanaf, want je kan geherinfecteerd worden, waarna je door de medicatie die wordt gebruikt een verhoogde kans op een hartaanval hebt. https://nypost.com/2020/02/19/whistleblower-doctors-say-coronavirus-reinfection-even-deadlier/
 2. Dat is waar, iemand die zich helemaal goed voorbereid heeft kan bezwijken aan de gevolgen van een ramp. In dit geval het virus oplopen en er door sterven. En iemand die nooit over preppen heeft nagedacht kan het toch overleven.
 3. Hier een archief: http://archive.ph/0Nxo3 Je kan een paywall omzeilen door naar archive.today te gaan en daar de URL te kopieren in het venster.
 4. Contagion blijft de beste (meest realistische) film over dit thema.
 5. Dit is gebeurt doorgaans als eerbetoon aan piloten die hun laatste vlucht maken. In Amerika doen ze het ook om belangrijke personen te begroeten, zie bijv. deze video waarbij het vliegtuig van Trump nat werd gespoten toen hij vertrok naar Washington DC vlak nadat hij was verkozen tot president.
 6. Dit is natuurlijk complete fictie, maar het is een televisiefilm uit de jaren 90 die ik onlangs heb gezien over een uitbraak van een dodelijk virus op een cruiseschip. Het kan wel laten zien wat het worst case scenario eventueel zou kunnen zijn. De film is in Engels maar de titels zijn in het Duits en er zitten op een paar punten hikken in het geluid. Voor de geïnteresseerden, geen must see.
 7. Notabene de Noord-Koreanse staatstelevisie geeft hun bevolking betere voorlichting over het coronavirus, dan de westerse media (die het soms afdoen als "net als de griep").
 8. Hier is een andere versie: Zijn hele account (met meer dan 65.000 subscribers!) is weg, wellicht verwijderd op last van de Japanse onderminister van gezondheidszaken, die op Twitter hevige kritiek op de video had.
 9. Nee dat is een ander die kennelijk dezelfde gebruikersnaam heeft. Heb je een link naar die video? Welkom trouwens! Deze video laat zien waarom er zo weinig berichten uit China zijn:
 10. Ik heb wel meer foto's gezien van Chinezen die zo'n waterkoelerfles op hun hoofd droegen. Dus of ze het nou zelf bedacht hebben of gezien hebben bij een ander. In elk geval is het wel een slimme lifehack.
 11. Itali├ź verbiedt alle vluchten van en naar China. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1522259012/nu-ook-italie-getroffen-door-coronavirus
 12. Al 213 doden volgens CNN: https://edition.cnn.com/asia/live-news/coronavirus-outbreak-01-30-20-intl-hnk/h_21af35f7d6beab32437b17efd8d57371
 13. Of gewoon linken naar het draadje. Zodat mensen die hier het eerst kijken (zoals ik deed) die kunnen vinden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...