Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

TyrionLannister

Lid
 • Aantal items

  1627
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

TyrionLannister won de laatste dag op 30 augustus 2014

TyrionLannister had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

815 Uitstekend

2 Volgers

Over TyrionLannister

 • Titel
  Prepper goeroe

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Nee dat is een ander die kennelijk dezelfde gebruikersnaam heeft. Heb je een link naar die video? Welkom trouwens! Deze video laat zien waarom er zo weinig berichten uit China zijn:
 2. Ik heb wel meer foto's gezien van Chinezen die zo'n waterkoelerfles op hun hoofd droegen. Dus of ze het nou zelf bedacht hebben of gezien hebben bij een ander. In elk geval is het wel een slimme lifehack.
 3. Italië verbiedt alle vluchten van en naar China. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1522259012/nu-ook-italie-getroffen-door-coronavirus
 4. Al 213 doden volgens CNN: https://edition.cnn.com/asia/live-news/coronavirus-outbreak-01-30-20-intl-hnk/h_21af35f7d6beab32437b17efd8d57371
 5. Of gewoon linken naar het draadje. Zodat mensen die hier het eerst kijken (zoals ik deed) die kunnen vinden.
 6. Ook leuk om jou terug te zien, met je baard die nu vast al twee meter lang is. Hier een zeer verhelderend filmpje over de Spaanse griep van 1918. Corona 2019-nCoV heeft de potentie om net zo desastreus te zijn als die pandemie. Natuurlijk is er nu veel meer kennis over hoe virussen in elkaar zitten maar de wereldbevolking is vier keer zo groot als toen en we kunnen binnen 24 uur met het vliegtuig op elke plek op aarde komen. Destijds duurde dat weken of zelfs maanden. Een van de wetenschappers in het filmpje zegt dat het geen kwestie is óf er een pandemie komt maar wannéér.
 7. Je moet er maar van afweten dat het forum weer geopend is. Als ik gisteren niet op prepshop.nl had gekeken voor maskers en daarna uit nieuwsgierigheid had gekeken op het forum (waar ik al jarenlang niet meer naar gekeken had) dan wist ik ook niet dat het forum heropend was. Jammer dat ze geen e-mailadressen meer hebben dan had het beheer een mailtje naar de oude leden kunnen sturen.
 8. Bitcoingeldautomaat. Zie: https://coinatmradar.com/
 9. Op onderstaande link kan je de voortgang van het Coronavirus (2019-nCoV) volgen: https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6
 10. High Probability That 50% Of The Population Will Not Make It Through The Collapse: James Rawles
 11. Dan gebruik je een dummy of modepop in plaats van je eigen lijf. Of is dat te simpel gedacht?
 12. Kun je instellen als cronjob die ergens in de nacht draait zodat forumgebruikers er geen last van hebben. De overgrote meerderheid zit toch in de Europese tijdzones, alleen voor de genen die in andere werelddelen woonachtig zijn en voor de nachtbrakers kan het wat vertraging opleveren. Als je host geen cronjobs aanbiedt kan je ze ook hier aanmaken: cron-job.org
 13. Je kan bij database dumps ervoor kiezen om niet alle tables te dumpen. Dus het zou wel moeten kunnen om alleen de content te backuppen en niet alle email adressen, ipnrs en PM berichtjes erbij. Maar je hebt wel en webserver nodig met de forum software erop. In principe kan dat een intranet server zijn maar het is wel een hoop gedoe om het forum te kunnen backuppen.
 14. Edward Griffin is ook te zien in deze ISIS video. Overigens komen er geen onthoofdingen en andere brutaliteiten in voor, wel oorlogsbeelden en ander wapengekletter.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...