Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

TyrionLannister

Lid
 • Aantal items

  1647
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

TyrionLannister won de laatste dag op 30 augustus 2014

TyrionLannister had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

847 Uitstekend

2 Volgers

Over TyrionLannister

 • Titel
  Prepper goeroe

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dat is niet iets exclusief van Trump. Mensen laten wachten is een psychologisch trucje om weer te geven dat je belangrijk bent. Andere leiders doen dat ook. En als je ooit eens op een sollicitatiegesprek bent geweest dan heb je vast wel eens ervaren dat je 10-15 minuten moest wachten ook al verscheen je op tijd of ruimschoots voor de tijd.
 2. Dit soort reportages wil geen enkele prepper meer: https://www.dumpert.nl/item/6397962_c49cb276
 3. Het domste dat ik vandaag op internet las is: "quarantaine is iets van de middeleeuwen". Sommige Nederlanders geloven echt dat quarantaine een stap te ver gaat. God help us!
 4. Ik zie trouwens dat Dick Berts een Twitter heeft. Misschien kan een twitteraar onder ons hem uitnodigen. Hij is destijds hier weggegaan, maar wellicht is hij van mening veranderd. https://twitter.com/dick_berts
 5. Ik zat een paar oude draden door te lezen en kwam een post van Rodin tegen waarbij stond dat hij gebanned was. Ik dacht, zou het niet een goed idee zijn om alle oude bans op te heffen van vier jaar geleden en eerder, voordat het forum gesloten werd? Onder het motto: nieuwe ronde, nieuwe kansen. In vier jaar tijd is iemand doorgaans ouder en wijzer geworden. En als men weer over de schreef gaat dan kun je ze alsnog opnieuw bannen. Edit: Ik zag onder zijn posts dat hij met Partizan (ook een oude bekende, die helaas hier weg is gegaan) een nieuw forum was begonnen, maar het laatste bericht daarop is van november 2018.
 6. Hermanusb zei dat er op dit forum de meesten hier al wat ouder zijn. Daaruit kan je natuurlijk niet concluderen dat jongere mensen minder preppen. Dit forum bestaat sinds (dacht ik) 2012, is daarna jarenlang op slot geweest en een paar maanden geleden weer heropened. Vandaar dat er hier vooralsnog veel oudgedienden zijn, die in de begintijden van het forum wellicht nog in de doelgroep vielen maar nu niet meer. Over een paar maanden zal er vast veel meer nieuwe aanwas zijn, waaronder ook jongeren.
 7. Er zijn altijd dingen waar je niet aan gedacht hebt. En nu wel aan denkt.
 8. Ik zou dan maar toch wat extra voorraden inslaan. Dat ga ik doen als het hier in de buurt komt.
 9. "Het is gewoon net als de griep" hoorde je ook al in 1918 over de Spaanse Griep.
 10. Als je het eenmaal hebt gehad ben je er nog niet vanaf, want je kan geherinfecteerd worden, waarna je door de medicatie die wordt gebruikt een verhoogde kans op een hartaanval hebt. https://nypost.com/2020/02/19/whistleblower-doctors-say-coronavirus-reinfection-even-deadlier/
 11. Dat is waar, iemand die zich helemaal goed voorbereid heeft kan bezwijken aan de gevolgen van een ramp. In dit geval het virus oplopen en er door sterven. En iemand die nooit over preppen heeft nagedacht kan het toch overleven.
 12. Hier een archief: http://archive.ph/0Nxo3 Je kan een paywall omzeilen door naar archive.today te gaan en daar de URL te kopieren in het venster.
 13. Contagion blijft de beste (meest realistische) film over dit thema.
 14. Dit is gebeurt doorgaans als eerbetoon aan piloten die hun laatste vlucht maken. In Amerika doen ze het ook om belangrijke personen te begroeten, zie bijv. deze video waarbij het vliegtuig van Trump nat werd gespoten toen hij vertrok naar Washington DC vlak nadat hij was verkozen tot president.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...