Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en je opgegeven geboortedatum en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Charlie

Leden
 • Aantal items

  2713
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  25

Charlie won de laatste dag op 23 november 2015

Charlie had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

4898 Uitstekend

Over Charlie

 • Titel
  Mankinds only hope

Persoonlijke Informatie

 • Lokatie
  Zeeland
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Ik moet eerlijk zeggen dat het mij toch ook een beetje rauw op m'n dak valt, hoewel het al een tijdje in de lucht zat. Het raakt me toch meer dan ik wil toegeven. Het forum is ongemerkt een deel van m'n leven geworden, ondanks dat ik er af en toe wat afstand van probeerde te nemen, bleef ik toch terug komen. Nu valt het doek en dat zal wennen zijn. En nee, ik ga me niet inschrijven op een ander forum. Maar goed, het leven gaat door. Een ieder die hier al een tijdje meeleest, meedenkt en schrijft, weet inmiddels waar het preppen om draait. Het is vooral zonde voor de beginnende preppers, en voor hen die op het punt stonden het forum te ontdekken. Juist nu, nu de kaarten voor de finale gedeeld lijken te worden. Rest mij niets anders dan de oprichters van het forum (Dr Prepper, Mr Gold en Ecoprepper) te bedanken voor hun idee en inzet, hun kijk op het leven. Alle moderators bedankt voor de energie die ze gestoken hebben in het in-goede-banen-leiden. En een groot aantal forumleden met bijzondere bijdragen en het uitdiepen van onderwerpen, weer anderen voor hun enorme algemene kennis en tomeloze toewijding alles en iedereen van antwoord te voorzien. Beste medepreppers, ik wens jullie het allerbeste. Blijf alert, blijf de boodschap (waar mogelijk) uitdragen en houd je voorraad toiletpapier op orde. Groeten Charlie
 2. Lijkt mij allemaal geen probleem. Die nieuwe slang gaat tot 20 bar mee. De druk vanaf je reduceer ventiel is minder als 1 bar. En een beetje zeep kan geen kwaad. Je kan eventueel de uiteinden ook even in heet water houden, daar wordt de slang wat soepeler van.
 3. Ten eerste: dode wezens kun je niet vermoorden en evenmin kun je niet-levend wild nog doden. Als je wapens wilt hebben on te overleven na een SHTF, bespaar je de kosten, als je in Nederland woont. Weet je wel hoe dicht bevolkt Nederland is? En hoeveel mensen er hier en in de buurlanden al rondlopen met een wapenvergunning en hagelgeweer? Elke vierkante meter bos, heide en weiland is verdeeld en wordt regelmatig bezocht door mensen met vergunning. Als Nederland en België zonder vreten komen te zitten, duurt het twee weken tot een maand voor het land volledig kaal gestroopt is. Charlie
 4. Charlie

  Kippen

  Volgens @Geert moet je altijd een oneven aantal kippen houden. Heeft iets met onderlinge band te maken. Precies weet ik het niet. Ik neem aan dat dat vooral voor kleine aantallen geldt, hoewel ik niet kan zeggen waar een kip de tel kwijt raakt. Is dat bij 7, of 15 of 313?
 5. Prachtig @Mrsjones. Jullie hebben het verdiend. Ik hoop dat de kater (hangover) een beetje meevalt...
 6. En deze ga ik ook lezen. Maar nu even niet. Weer een lange dag achter de rug en nog zoveel te doen.
 7. Amai Keyser, je weet toch altijd een prettig zondagmiddag gevoel te verstoren. Ik ga het lezen.
 8. De Turken zijn zo hypocriet als de pest. De Turk zegt de Rus 10 maal gewaarschuwd te hebben. De Yank bevestigd dat de Rus zich in het Turks luchtruim begaf...voor de duur van 17 sec. De Turk heeft 2014 het Griekse luchtruim opzettelijk gezonden. Niet 1 keer, maar 2244 keer. Het is provocatie wat die Turken doen, maar wel behoorlijk gevaarlijke provocatie. Wat ze in ieder geval hebben bereikt, is dat enkele miljoenen Russen hun vakantie naar Turkije annuleren en dat Poetin extra maatregelen neemt een soortgelijk incident te voorkomen. Zie link. Aanvulling: Voor alle duidelijkheid, ik bedoel niet te generaliseren. Met de hypocriete Turk bedoel ik de staat Turkije. Zoals ik ook de pest heb aan Amerika, maar ik zeker weet op persoonlijk vlak met een Amerikaan overweg te kunnen. Nou ja, sommige dan toch...
 9. Het is pure provocatie van de Turken. Schandalig, knikker die gek van een Erdogan alstublieft uit de NAVO! Sterker nog: Hef de hele NAVO op.
 10. Klinkt niet verkeerd. Het betreft overstromingen van delen van Nederland en Vlaanderen, dus ook interessant voor onze Vlaamse vrienden.
 11. Charlie

  Wat als.....

  Inderdaad. En indien men toch methodes wil bespreken, doe dat dan via pm, @Twan. Vraag mensen te reageren via pm.
 12. Is zeker een aanrader. De film laat goed zien hoe moeilijk het is zonder iets op zak, aan eten te komen en snel situaties gevaarlijk worden.
 13. Dat is inderdaad mijn meest fotogenieke zijde. easy. Mooie foto's verder, @Flow. Ik zal ook eens kijken of ik er nog een paar heb, zonder jullie lelijke koppen erop.
 14. Neither airstrikes nor boots on the ground will do it. We must address the conditions that led to its rise, and that means ending the Syrian civil war and the regional Saudi-Iranian conflict. Zelfs in de MSM wordt nu toch wel toegegeven dat ISIS heeft kunnen ontstaan door de fouten die de Amerikanen in Irak hebben gemaakt. Dat kwam gisteravond al naar voren bij Pauw, waaronder o.a. Maarten van Rossum daar uitlatingen over deed. Zie The Nation Het is natuurlijk al eerder genoemd, ook hier op het forum. En het probleem zal niet aangepakt worden, alleen de symptonen worden bestreden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...