Ga naar inhoud

Charlie

Lid
 • Aantal items

  2815
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  27

Charlie won de laatste dag op 16 augustus 2020

Charlie had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zeeland

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Charlie's Achievements

Mankinds only hope

Mankinds only hope (10/11)

5.1k

Community reputatie

 1. Heftig verhaal, @Rijstprepper Heel veel sterkte. Aan allen, misschien al bekend, maar toch: Onderteken de petitie om meer tests af te dwingen. Al is het alleen maar om ze te laten weten dat we het er niet mee eens zijn. https://www.testentestentesten.nl/
 2. Dat ben ik ook al teggen gekomen. Net als het berucht dat er twee succesvolle dubbele long transplantaties zijn verricht in China. Long transplantatie wordt big bussiness.
 3. Het is waarschijnlijk de ambtelijke, logge molen die nog wat na ijlt.
 4. Hé Bunker, Kun je wat meer over die vertrouwelijke onderdelen vertellen of komt dat nog?
 5. Ik begrijp het als het RIVM het virus gedoceerd wil binnen laten komen. Met het idee dat er toch niet onderuit te komen is. Maar hun handelswijze lijkt dat niet te bewerkstelligen. Integendeel.
 6. In China duurt het nu al 3 maanden en ik vraag me af of ze daar hun piek al bereikt hebben. Dus 4 weken lijkt mij wat kort, of ze moeten bedoelen dat over 4 weken heel Nederland besmet is. Dan hebben we wel een piek, ja.
 7. Dat is inderdaad verwonderlijk. Ebola verschilt echter op een paar punten. 1. Het is niet a-symptomatisch besmettelijk 2. Je wordt er zo ziek van dat je niet meer de straat op kan en dan ga je dood. Ebola is daardoor makkelijker in te dammen. Bij Covid19 heb je een incubatietijd van een dag of 14, waarin je steeds besmettelijker wordt. Als je milde klachten hebt, kun je door blijven lopen en de wereld aan besmettingen veroorzaken.
 8. En wat had Rutte ons te vertellen? Schudt geen handen meer en zieke Brabanders moeten thuisblijven. Dat had hij afgelopen vrijdag ook wel kunnen vertellen! Vervolgens schudt hij van Dissel de hand. Wat een afgang. Prutser.
 9. Goed punt Loreen, Zonder dat ik het artikel gelezen heb, snijdt die redenering wel hout. Aan de andere kant, er werken ongeveer een miljoen Chinezen in Afrika, waaronder een mijnbedrijf in Zambia met hoofdkantoor in Wuhan. Afrikanen mogen dan geen globetrotters zijn, hun continent wordt daarentegen wel heel veel bezocht. De grote steden in Afrika zijn echt ook gigadruk, dus corona kan daar niet uitblijven. Voor India geldt hetzelfde, nog weinig besmettingen, maar met de potentie van een mega uitbraak.
 10. Dat optimisme had ik al niet. Bij hogere temperaturen zal het virus mogelijk buiten het lichaam, op harde oppervlakten, minder lang overleven, maar de besmettelijkheid via druppeltjes in de lucht blijft gelijk natuurlijk. Wel bestaat de kans dat mensen er iets minder bevattelijk voor worden, aangezien je immuunsysteem beter functioneert als je op temperatuur bent, dan wanneer je iets kouder bent. Je wordt niet ziek van de tocht waarin je zit, maar je wordt ziek omdat tocht je lichaam afkoelt, waardoor je bevattelijker bent voor een virus. Zo is mij geleerd.
 11. Ik wacht op instructies van tinnegoed en zal zien waar ik me kan onzetten
 12. Ook Egypte stond lange tijd op 1 of 2. Maar het blijkt, zodra je gaat testen, komen de getallen bovendrijven, net als in Breda. Hier nog een link naar twitter waar ene Dr. Richard Hatchet aan het woord komt. Hij is al 20 jaar viroloog en hij heeft zich nog nooit zo'n zorgen gemaakt om een virus als nu over covid19.
 13. Afrika lijkt tot op heden redelijk ontzien te worden. Er zijn vermoedens dat het te maken heeft met het klimaat daar of zelfs met genetische oorzaken. Maar het kan ook zijn dat men daar zo achter loopt in de gezondheidszorg, dat het ongemerkt om zich heen slaat. Als je niet test, weet je ook niets. In ieder geval zijn er in Egypte nu 55 patiënten gemeld, dus ook daar is het hek van de dam.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...