Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Charlie

Lid
 • Aantal items

  2736
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  26

Charlie won de laatste dag op 20 december 2019

Charlie had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

4953 Uitstekend

Over Charlie

 • Titel
  Mankinds only hope

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zeeland

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Charlie

  Klimaatrealisme

  En Ray, ik kan inderdaad niet hardmaken dat de VN naar de 500 miljoen wil.
 2. Voorlopig kan duurzame energie de fossiele energie niet vervangen. Het grote probleem met duurzame energie is dat het niet vraag gestuurd is. Daarnaast wordt vergeten wat het aan fossiele energie kost om windmolens te bouwen, want je kunt geen staal maken met elektriciteit. Het probleem nu, is dus dat we misschien te overhaast onze gas- en kolencentrales sluiten (want beter voor milieu cq klimaat) om er straks achter te komen dat we te weinig energie hebben. Dan zijn windmolens en zonnepanelen nog niet eens zo duurzaam als men beweert. Rotorbladen zijn niet recyclebaar, ze lekken vaak extreem zware broeikasgassen (smering lagers), ze hebben veel meer onderhoud nodig dan men toegeeft, ze kosten duizenden vogels en honderdduizenden insecten het leven. Enzovoort enzoverder.
 3. Natuurlijk is de mens niet in staat het klimaat naar hun hand te zetten. Als mens hebben we vele, plaatselijke ecologische rampen veroorzaakt, die we ook niet hebben kunnen oplossen. Denk bijv. aan de konijnenplaag in Australië, of de boktor in Nederland in de Gouden Eeuw, de Japanse oester, de duizendknoop etc, etc. Maar het klimaat gaan we wel even inregelen... Het is eigenlijk bizar en verdrietig dat hele volksstammen daarin meegaan. Ik ben, wat de alarmisten zeggen, een klimaatontkenner. Dat is onzin natuurlijk, ik ontken het klimaat niet, wel de menselijke invloed daarop. Ik ben geen tegenstander van verduurzaming, van afbouw gebruik fossiele brandstoffen en vooral meer aandacht voor het milieu. Maar wat er nu gaande is, is paniek creëren. Vele mensen en vooral kinderen zijn bang dat de wereld vergaat en dat is niet goed. Als ze doorzetten wat ze van plan zijn, fossielvrij in een generatie, nou maak dan je prepvoorraad maar op orde, want dan gaan we zware tijden tegemoet. Patrick Moore kan dat prima uitleggen. Wij hebben onze welvaart, onze eonomische voorspoed, onze technologische ontwikkeling vooral te danken aan goedkope fossiele energie. Als je een gemeenschap goedkope (of vrije) energie geeft, stijgt de welvaart navenant. Ik heb het al eens gezegd en ik herhaal het nogmaals: de manmade global warming is een hoax, het is het vehikel om Agenda30 of 21 door te voeren en die agenda behelst weer wereldcontrole. We worden in een extreem Marxistische wereldstaat gedreven. Het Marxistische geldt natuurlijk alleen voor ons, niet voor de elitaire bovenlaag die in alle luxe in enclaves blijft voortbestaan. Nu ik de docu van Ileana Johnston heb gezien, valt ook steeds meer op zijn plaats. Het hele Europese beleid vind je er in terug. Alles komt voort uit de Sustainable Development van Agenda 21. Onze welvaart moet afgebroken, onze culturele identiteit moet weggevaagd, onze intelligentie teruggebracht. Als we ons niet weren, als we ons laten wegcijferen, dan rest ons niets dan een bestaan in slavernij. In dit licht, als je het wil zien, krijgt preppen een heel ander persectief. Misschien is preppen op dit moment zelfs achterhaald en moeten we ons opmaken voor een strijd om leven en dood tegen de NWO. Of ga ik nu te ver naar jullie mening? 😏
 4. Charlie

  Klimaatrealisme

  He Ray, Ik heb geen bron van die bewering. Ik weet wel dat in die regionen binnen de VN (evenals bij het IMF en de Wereld Bank) veel mensen zitten die ook lid zijn van de Council of Foreign Affairs. En dat zijn zonder uitzondering aanhangers van de NWO. Het is een feit dat de elitaire globalisten voorstander zijn van kleinere wereldbevolking, dat Bill Gates met zijn 'vaccination crucade', ook doelt op 'birth control'. Wat de Sustainable Development in Agenda 21 en Agenda 30 betreft: vrijwel niets is duurzaam in de ogen van de plannenmakers. Bekijk voor de gein de volgende youtube filmpjes eens: Agenda 21 in 9 minuten. Of zoek eens op You Tube naar Rosa Koire en Ileana Johnson Paugh. De lezing van Ileana Johnson had ik zelf ook nog niet gezien. Nu wel. Zeer verhelderend en ontluisterend! Zij benoemt alle punten die ik maak, alleen zij kan het uitleggen, want zij heeft alles gelezen...
 5. Charlie

  Klimaatrealisme

  Er is wel degelijk sprake van een complot. Direct na de oprichting van het IPCC, is ook de werkgroep Agenda21 in het leven geroepen. Het IPCC zou de bewijzen moeten verzamelen dat CO2 de boosdoener is. Niet kijken óf het zo is, dat was al een uitgemaakte zaak. Het IPCC bleek door de jaren heen niet zo betrouwbaar en recht door zee als zij beweerden te zijn. Ze doen nogal eens aan cherry picking, dus die artikelen gebruiken die hun visie onderschrijven. Het IPCC schrijft dikke rapporten, welke worden samengevat tot wat handzamere rapporten voor beleidsmakers, maar pas nadat de samenvatting nog eens gerediceerd is dóór politici. Agenda21 draagt oplossingen voor een duurzame samenleving, sustainable development. Hun doelen klinken heel sociaal en wereldverbeterend: einde aan oorlogen, einde aan honger, einde aan armoe. Maar de oplossingen daartoe zijn bizar. Toch wordt Agenda21 stukje bij beetje uitgerold, worden onze vrijheden steeds verder ingeperkt, worden we gedwongen in stedelijke omgeving (smartcities) te gaan wonen en worden we dag en nacht gevolgd in ons doen en laten. Zowel het IPCC als Agenda21 komen voort uit de VN, dezelfde VN die ook pleit voor een wereldbevolking van 500 miljoen zielen. De klimaathysterie is het vehikel om de New World Order tot stand te brengen, en wij offeren onze welvaart op voor een niet bestaand probleem. Google eens Agenda21 for dummies en oordeel zelf.
 6. Nog even over Patrick Moore, medeoprichter van Greenpeace, waarvan wordt beweerd dat hij door de olieindustrie betaald wordt. Hier een prachtige voordracht van de man zelf. Hij komt mij zeer authentiek en nuchter over.
 7. Hoi Haskap, Ik ben ook bijzonder geïnteresseerd in het hele klimaat debacle. Ik heb jouw tekst gelezen en ik begrijp wat jou beweegt. Het is herkenbaar. Ik zie ook dat je veel waarde hecht aan uitspraken van het IPCC. Het IPCC is een VN organisatie, en dus dat wekt vertrouwen. Een canadees journaliste, Donna Laframboise, dacht daar net zo over, totdat ze zelf onderzoek ging doen. Hier een interview met haar. Niets is nog wat het lijkt, tegenwoordig. Groetjes Charlie Ik heb het interview zelf ook nog eens bekeken en het is werkelijk verbijsterend.
 8. Hier een mooi stukje van Climategate. https://www.climategate.nl/2020/01/wat-onze-overheid-liever-verzwijgt/ Voor twijfelaars, op Climategate vind je genezing voor alle klimaat onzekerheid. Clintel is ook een kritische site, ogezet door nederlandse wetenschappers en journalisten, waaronder Berkhout, de Lange en Crok.
 9. Charlie

  NEXIT

  Het is geen kwestie van kunnen, maar willen. Ze hebben tegenover het Verenigd Koninkrijk zou moeilijk gedaan de afgelopen jaren, omdat ze het VK wilden straffen. Het kon toch niet zo zijn dat het VK een voorbeeld zou worden voor andere Euro kritische lidstaten.
 10. Charlie

  NEXIT

  Als Nederland eruit stapt, ploft de EU al, denk ik. Zo'n grote netto betaler kunnen ze niet missen. En wat die 140 miljard betreft aan Z Europa, dat geld zien we toch niet terug. Maar met de Green Deal van Timmerfrans raken we een meervoud kwijt van dat bedrag. Stekker eruit, nu!
 11. Charlie

  NEXIT

  Voor hen die het interesseert, en dat zou iedereen moeten betreffen, Rutger vd Noort heeft een Nexit-denktank opgezet. Hij wil inventariseren wat de voor- en nadelen zijn van een Nexit. Hij wil Nexit bespreekbaar maken. Je kunt hem volgen op Twitter @nexitdenktank. In het aanhangsel het Visiedocument. Interessante kost.
 12. Iets kaler en weer een kies minder... Was jouw oude naam ook JJ&A?
 13. Dat is een leuk idee Finca. Lijkt me wel wat. En hoi Wodan. Het is toch net of we nooit zijn weggeweest!
 14. Heeeee Finca, hoe is het, ouwe spanjool. Laatste tijd weer vaak aan je gedacht, maar dat kan ook niet anders, want die blauwe Land Rover staat hier nog steeds. Gaat vooruit, stapje voor stapje. Hoop je weer eens te spreken.
 15. Goedenavond samen, Wat leuk dat dit forum nieuw leven is ingeblazen. Hallo alle oude bekenden. En hallo alle nieuwkomers. Ik ga het allemaal weer eens rustig aanzien.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...