Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Bolo

Lid
 • Aantal items

  1705
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  14

Bolo won de laatste dag op 11 april 2015

Bolo had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2272 Uitstekend

Over Bolo

 • Titel
  Prepper goeroe

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Kan niet helemaal zeggen dat het me verrast heeft. Komt desalniettemen wel even binnen. Bedankt jongens. Degenen die mij willen contacten buiten het forum: pm, dan kan je de info krijgen.
 2. Asymmetrische oorlogsvoering volgens het boekje. Minimaal getrainde stromannen. Het gebruik van een AK type aanvalswapen is uitgelegd in een kwartier en een ontsteker bedienen vergt geen vaardigheid. De planning en coordinatie daarentegen oogt uiterst professioneel. Doet mij sterk vermoeden dat de planners en plegers niet een en hetzelfde zijn. Als ze met een cellenstructuur opereren gaan er zeer zeker meerdere aanvallen plaatsvinden. Mijn inschatting: Berlijn, London, Amsterdam (met name CS verdient de aandacht) Vermijd bevolkingscentra en evenementen.
 3. PTSS laat zich niet wegredeneren met goede bedoelingen. Genoeg NL veteranen die zich met Oud & Nieuw met gehoorbescherming op verschansen in de woning. Ondanks dat ze wel bewust zijn van het feit dat het "maar" vuurwerk is.
 4. Hoi Idefix, dat pakket was nog uit 2012, en aangezien de techniek niet stilstaat hebben er wat updates plaatsgevonden. De Celox is er uitgeroteerd. Zakje bevatte granules, groot nadeel hieraan is dat als het bijvoorbeeld hard waait (niet geheel vreemd in NL) het alle kanten op kan vliegen. De medische wetenschap reageerde hierop en heeft een gaas ontwikkeld die geimpregneerd is met het spul, je kan nu een wond volproppen met gaas en het hemostatische element (de bloedstelper) doet dan zijn werk. Op de markt gebracht als zijnde Quickclot Combat Gauze en Celox Hemostatic Gauze.
 5. Daar ik alleen nog in geval van "nood" hier inlog: http://www.breitbart.com/Breitbart-London/2014/08/06/Several-Britons-Quarantined-For-Ebola-Amidst-Claims-The-Virus-May-Be-Airborne Indien het virus daadwerkelijk aerogeen blijkt... Succes allen. Uit.
 6. [ATTACH]10924[/ATTACH] Allemaal Chinees voor mij in dit draadje.... Ruilmiddelen in de vorm van voedsel. Dat snap ik...
 7. @Enki Even uit interesse: Hoeveel blokhutten heb jij eigenlijk gebouwd? Niet om je af te katten, maar als @Tom iets wil ondernemen laat hem dan? Beter spijt te hebben van iets wat je ondernomen hebt dan je rest van je leven de vraag stellen: "wat als?" Richard Proenneke dacht bij zichzelf: "fuck it. Ik doe het". Mensen met die instelling waren de wetenschappers, de ontdekkingsreizigers, de pioniers in hun veld. Omdat ze het gewoonweg deden. Nu heeft @Tom nog de keuze om het te doen bij optimale omstandigheden. Straks niet meer. Nogmaals: niet om compleet
 8. Als Richard Proenneke het kon.. Alone in the Wilderness:
 9. http://www.smederijatelieralkmaar.nl/default.asp?pagepath=Messen%20en%20zwaarden/Workshops/(Damast-)%20bijl%20smeden/&webgroupfilter=- kan handig zijn, maar niet iets wat je "ff" doet.
 10. @homerun [ATTACH]10912[/ATTACH] Hier. Een plaatje voor je. Is van een spelletje. Hou je "verzet" daarbij... Je hebt werkelijk geen idee wat je aan het doen bent.
 11. Afhankelijk wat voor SHTF scenario zich voltrekt kan een smartphone handig blijken.
 12. @Zinzzy Had jij niet een broer die bij de brigade zit? Die zal toch ook zijn licht kunnen laten schijnen op al je vragen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...