Ga naar inhoud

Bolo

Lid niveau 2
 • Items

  1705
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  14

Bolo won de laatste dag op 11 april 2015

Bolo had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bolo's prestaties

Prepper goeroe

Prepper goeroe (8/11)

2.3k

Reputatie

 1. Hoi Idefix, dat pakket was nog uit 2012, en aangezien de techniek niet stilstaat hebben er wat updates plaatsgevonden. De Celox is er uitgeroteerd. Zakje bevatte granules, groot nadeel hieraan is dat als het bijvoorbeeld hard waait (niet geheel vreemd in NL) het alle kanten op kan vliegen. De medische wetenschap reageerde hierop en heeft een gaas ontwikkeld die geimpregneerd is met het spul, je kan nu een wond volproppen met gaas en het hemostatische element (de bloedstelper) doet dan zijn werk. Op de markt gebracht als zijnde Quickclot Combat Gauze en Celox Hemostatic Gauze. Mijn traumaset ziet er nu zo uit: ] Daarnaast heeft mijn uitrusting een fikse afslank beurt gekregen. Ik prefereer mobiliteit en heb dus alles staan minimaliseren. Mijn standaard IFAK is nu ten groote van een creditkaart: Hoewel je zelf zaken kunt samenstellen heeft het hele "EDC" gebeuren een enorme vlucht genomen (met name in de States). Hierdoor zijn er veel kant en klare kitjes ontworpen die, hoewel ze erg klein zijn, wel heel effectief blijken. Bijgevoegde afbeelding is een voorbeeld van een minimalistische trauma uitrusting die compact, lichtgewicht en afdoende is vloor het gros van catastrofale bloedingen.
 2. @Enki Even uit interesse: Hoeveel blokhutten heb jij eigenlijk gebouwd? Niet om je af te katten, maar als @Tom iets wil ondernemen laat hem dan? Beter spijt te hebben van iets wat je ondernomen hebt dan je rest van je leven de vraag stellen: "wat als?" Richard Proenneke dacht bij zichzelf: "fuck it. Ik doe het". Mensen met die instelling waren de wetenschappers, de ontdekkingsreizigers, de pioniers in hun veld. Omdat ze het gewoonweg deden. Nu heeft @Tom nog de keuze om het te doen bij optimale omstandigheden. Straks niet meer. Nogmaals: niet om compleet tegen je in te gaan of om af te fikken. Is gewoon mijn zienswijze.
 3. Als Richard Proenneke het kon.. Alone in the Wilderness:
 4. http://www.smederijatelieralkmaar.nl/default.asp?pagepath=Messen%20en%20zwaarden/Workshops/(Damast-)%20bijl%20smeden/&webgroupfilter=- kan handig zijn, maar niet iets wat je "ff" doet.
 5. Afhankelijk wat voor SHTF scenario zich voltrekt kan een smartphone handig blijken.
 6. Hey UWV. Ik heb mijn drol doorgespoeld.... Sorry dat ik dat niet gemeld heb! Partijtje droeftoeters die UWV lui.
 7. Die noodles kun je zelfs ongekookt eten. Als een snack. Yumyum duck flavor Chips vervanger bij uitstek.
 8. Hangt van het "delict" af. Zonder sarcasme: welke vooroordelen? Ben niet thuis in de wereld van tv Forumtechnisch geef ik je gelijk. Als Kapitein Kroon schuldig was bevonden moet hij naar de letter van de wet gestraft worden. Stel je staat terecht voor autodiefstal. Jij krijgt 1 jaar cel. De vent achter je krijgt zes maanden voorwaardelijk. Want hij was commando en heeft peppie dingen gedaan... Het vergrijp moet objectief worden bekeken. Ongeacht achtergrond Ik snap niet hoe dit betrekking heeft op, wat plat gezegd "voortrekken" wordt genoemd? Sjah. Eens.
 9. Mag nooit en te nimmer een verzachtende omstandigheid zijn. "Ik mag met meer wegkomen want ik post veel meer dan jij"? Op enkelen na, zijn we allemaal hetzelfde hier. Die "prepper goeroe" status boven mijn naam is geestig, maar niet meer dan dat.....
 10. The Division Cinematic Trailer - E3 2014: The Division Gameplay 1080p HD (E3 2014):
 11. @Sam's EDC ietwat ironisch toch? Van uitgemaakt worden voor "troll" nu zelf "getroll'ed" worden door forumlieden. Je kan op het profiel van een lid klikken. Zie je links een aantal opties. Optie #3 aanklikken. "Voeg toe aan Negeer lijst" Scheelt hoopjes irritatie. Net zelf ook weer gedaan.
 12. EDC ook wel Every Day Carry. Hoeft geen reet met "preppen", "bushcraft" of "survival" te maken te hebben. Hij heeft elke dag oordopjes bij zich ofwel Every Day Carry. Je geintjes waren even geinig. Even.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...