Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Survival Mode

Lid
 • Aantal items

  311
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

162 Uitstekend

Over Survival Mode

 • Titel
  Senior Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Leieland
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @Lawman niet enkel bij een "SHTF" scenario. Camo is te mijden in onze contreien.
 2. @Abel http://www.basicgear.nl/product_details.php?pid=1609 Zelf nog nooit gebruikt. Wel chemische handverwarmers en het zal bij die ene keer blijven.
 3. @Abel Stel ze zelf samen. Stukken goedkoper en je weet zeker dat je alles lust.
 4. @jobs Niet in Vlaanderen, maar, ze hebben het niet graag. In een gemeente, op de één of andere manier, verblijven volstaat.
 5. En natuurlijk een gemakkelijk doelwit voor alles en iedereen. Hoofdwonde? Effe een doekje en ze zijn weer weg. Savages Attack and Smash Bottle On Homeless Man's Head http://www.liveleak.com/view?i=e52_1419387452#EdF3f0PuyFOB7mV5.99 Not that useful, but I did write what I understood. 0:00 - [Thug]: let's go so, motherfucker 0:03 - [Homeless]: I didn't say it... I... am working 0:10 - [Woman]: stop this! I am calling the police 0:16 - [Thug]: motherfucker! (x2) 0:23 - [Thug]: run that they're calling da police 0:47 - [???] I am working here (???) Ok (???) give suppo
 6. De nieuwe collectie is er! De madammen schuiven aan! [video=youtube_share;fMOq3kP2e-o]http://youtu.be/fMOq3kP2e-o
 7. @tom666 De feiten zeggen het anders, maar vooruit. Als 12 jarige in het verzet en meegevochten tegen de Duitsers? Walter Mitty verhalen. Een vriend van mij z'n pa zat in het échte verzet. Een paar keer ging hij naar herdenkingen om dan vast te stellen dat de meeste verzetstrijders er waren van na de oorlog ( sommigen septemberweerstanders) en dan wou hij niet meer gaan.
 8. Paddestoelen ga ik niet plukken hoor. Ken er te weinig van, is specialistenwerk. Niet doen op basis van een boek of een website. http://plazilla.com/page/4295056446/wilde-paddenstoelen-een-dodelijke-delicatesse
 9. De realiteit is dat den ABL, zowel tijdens WOI als WOII het niet echt goed deed. Dat is ook niet echt verbazingwekkend want België is een land en geen natie en niemand geeft een fuck om het leger dat telkens een oorlog achterloopt. Dat er veel verzet was is ook al een mythe, dit in tegenstelling met bvb. Frankrijk. En de Achttiendaagse Veldtocht was niks anders dan een aftocht want velen gaven zich spontaan over zonder te vechten. De Vaderlandschen geschiedenis met de Koning aan het front is de fabeltjeskrant.
 10. Tabasco is al ruim twee jaar over tijd, enkel een lichte kleursverandering. Blijf ik gewoon verder gebruiken.
 11. @Fridtjof De BD Storm, in de veronderstelling dat het om deze gaat, is wel waterdicht. Protected against water immersion down to 1 m (3.3 ft) for 30 minutes (IPX 7) http://eu.blackdiamondequipment.com/en/climbing%2Fheadlamps/storm-headlamp-BD620611_cfg.html#q=headlamp&start=3 IPX7 ipv IPX4 voor de Petzl Tactikka+RGB. Voor de Petzl Tactikka+RGB gekozen vanwege de kleuren, kwestie van kaartlezen.
 12. De Petzl Tactikka+RGB is "weather resistent". Dat zou moeten volstaan voor 'survival' zoals ze zelf aangeven: http://www.petzl.com/en/Sport/Watertightness-and-weather-resistance?ProductName=TACTIKKA-PLUSRGB&Familly=SPECIALIZED-headlamps&l=INT Weather resistance Weather resistanceHeadlamps withstand the worst meteorological conditions (high humidity, snow, rain, brief immersion...) depending on their IPX rating: IPX4 or IPX6. They work even when water gets inside the lamp, thanks to stainless steel contacts and a waterproof coating that protects sensitive components. In th
 13. @RaptorNLD De gewone versie of extra-dikke. Met of zonder lakenzak/bivakzak? http://www.xmilitarystore.com/m90-slaapzak-luchtmobiel-kl-leger
 14. http://www.snugpak.com/outdoor/special-forces-complete-system
 15. @Jorisb Voor €8 bij Décathlon. http://www.decathlon.nl/vuursteen-quechua-id_8247922.html
×
×
 • Nieuwe aanmaken...