Ga naar inhoud

wildemossel

Lid
 • Aantal items

  76
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

wildemossel's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

37

Community reputatie

 1. Héé wat je hier ook al, dat wist ik niet.

  Mhg,

  JJ&A

 2. Hoewel dit een begrijpelijke beslissing is die met respect behandelt dient te worden, vind ik het toch erg jammer. Nog enige tijd zal ik denken "even op preppers.nl kijken" Dus respect, en vaarwel. (En voor de rest wat Lovetea zegt)
 3. Waanzinnig goed als het echt werkt, maar nu ben ik nieuwsgierig geworden. Hoe werkt het nu precies???
 4. Maar heeft iemand dat ingeblikte brood of kaas al eens geproefd? Het moet wel een beetje te doen zijn zeg maar.
 5. wildemossel

  Duiken

  Nemo 33 is natuurlijk prachtig, maar irl is het veel moeilijker. Ik zou je daarom willen aanraden les te nemen in natuurwater. Ik heb al diverse in zwembad en tropische wateren opgeleide "duikers" gered, omdat de werkelijke condities iets zwaarder zijn ( veel vaak zelfs). Ga naar een goede, erkende duikschool, en leer duiken in natuurwater, en als je wilt misschien daarna in zee, en neem de tijd. Kennis en vaardigheden kosten tijd. En daarna kan je kiezen tot welk nivo je wilt gaan. En oh ja, duiken is geen prestatiesport. Ik woon in Zeeland en elke zomer verdrinkt er hier gemiddeld 1 duiker per week. Het hoeft niet zo diep, bovendien zie je veel meer leven op 10 meter als op 40 meter......Succes!
 6. Ja nikkel zit van nature in voedingsmiddelen, en in sommige voedingsmiddelen behoorlijk veel ook! Misschien helpen deze links je een beetje op weg: http://www.huidziekten.nl/allergie/voeding/nikkelinvoeding.htm https://www.jeroenboschziekenhuis.nl/website/patientenfolders/DER/DER-706%20Nikkel%20in%20de%20voeding.pdf http://www.allergiedietisten.com/overige-dieten/allergie-voor-nikkel/ http://www.fonteine.com/nikkel_allergie.html http://www.gezondheidsnet.nl/allergie/allergie-voor-nikkel Het zit dus bv ook in euromunten e.d. Succes, ik hoop dat je klachten verminderen.
 7. Persoonlijk denk ik dat je er veel meer aan hebt als je ontlasting vergist. Evt samen met GFT afval etc. https://nl.wikipedia.org/wiki/Vergisting Je bent dan van die afvalstroom af en houdt methaan en compost over. Zoeken naar edele metalen lijkt me onrendabel ivm de lage concentratie. (vertel me hoe je goud uit zeewater kan winnen want het zit er in en niet zo een beetje)
 8. Lees hier eens onder "Er zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen" http://www.nu.nl/binnenland/4161332/grote-brand-in-loods-bij-chemelot-in-geleen.html Dan leggen ze uit hoe erg het is. "er zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen" is de standaardleugen om paniek te voorkomen.....
 9. Nou help me dan eens op dit pad naar verlichting aub. Je bent de enige die tot nu toe echt inhoudelijk reageert... Want als we die info hebben, hebben we de sleutel tot die toestroom wellicht in handen..
 10. Natuurlijk, dan zou ik ook gaan rennen, maar er komen ook bergen mensen uit landen waar dat niet gebeurt, of die zelfs veilig zijn....
 11. Ik vraag me wat af. Er gebeurt namelijk iets VOORDAT men een Mensenhandelaar inschakelt. Mensen moeten op het idee komen om naar Europa te gaan. Persoonlijk geloof ik er geen biet van dat dat spontaan gebeurd met zo verschrikkelijk veel mensen, uit zo verschrikkelijk veel landen. Het lijkt op een "complot" zoals je het kan noemen. Dit kan nooit spontaan gebeuren op deze schaal, dat is gewoon waanzinnig onwaarschijnlijk. Iemand enig idee?
 12. in NL boodschappen te blijven doen indien nodig Mijn bescheiden advies: niet doen. Erg belangrijke redenen om makkelijk geaccepteerd te worden zijn naast de taal goed beheersen, ook bv je boodschappen bij de locale bakker of kruidenier te halen. Zo bouw je contacten op. Daarnaast is het in DL erg belangrijk om een actief lid te worden van de "nachbarschaft". Een soort van buurtcontact, maar dan anders. Ze organiseren bv gezamelijke BBQ's, beurtelings, om een goed sociaal netwerk op te bouwen. Mocht er dan iets voorvallen dan helpt men elkaar binnen zo'n groep dan ook. Dit heb je overal in DL. Oh ja, hou er rekening mee dat in veel gebieden op het Duitse platteland, de Zondagsrust bijzonder gerespecteerd word. Afhankelijk van waar je bent worden bv kettingzagen op Zondag niet zo gewaardeerd, en op sommige plaatsen zelfs buiten hangend wasgoed al niet. Spreek je de taal niet, en ga je in NL boodschappen doen, en ben je extreem op jezelf dan heb je best veel kans dat men je met de nek aankijkt.
 13. Ben je hier écht door overvallen? https://rommelig.wordpress.com/ succes!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...