Ga naar inhoud

wildemossel

Lid
 • Items

  76
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

wildemossel's prestaties

Adventurer

Adventurer (3/11)

37

Reputatie

 1. Héé wat je hier ook al, dat wist ik niet.

  Mhg,

  JJ&A

 2. Waanzinnig goed als het echt werkt, maar nu ben ik nieuwsgierig geworden. Hoe werkt het nu precies???
 3. Maar heeft iemand dat ingeblikte brood of kaas al eens geproefd? Het moet wel een beetje te doen zijn zeg maar.
 4. wildemossel

  Duiken

  Nemo 33 is natuurlijk prachtig, maar irl is het veel moeilijker. Ik zou je daarom willen aanraden les te nemen in natuurwater. Ik heb al diverse in zwembad en tropische wateren opgeleide "duikers" gered, omdat de werkelijke condities iets zwaarder zijn ( veel vaak zelfs). Ga naar een goede, erkende duikschool, en leer duiken in natuurwater, en als je wilt misschien daarna in zee, en neem de tijd. Kennis en vaardigheden kosten tijd. En daarna kan je kiezen tot welk nivo je wilt gaan. En oh ja, duiken is geen prestatiesport. Ik woon in Zeeland en elke zomer verdrinkt er hier gemiddeld 1 duiker per week. Het hoeft niet zo diep, bovendien zie je veel meer leven op 10 meter als op 40 meter......Succes!
 5. Ja nikkel zit van nature in voedingsmiddelen, en in sommige voedingsmiddelen behoorlijk veel ook! Misschien helpen deze links je een beetje op weg: http://www.huidziekten.nl/allergie/voeding/nikkelinvoeding.htm https://www.jeroenboschziekenhuis.nl/website/patientenfolders/DER/DER-706%20Nikkel%20in%20de%20voeding.pdf http://www.allergiedietisten.com/overige-dieten/allergie-voor-nikkel/ http://www.fonteine.com/nikkel_allergie.html http://www.gezondheidsnet.nl/allergie/allergie-voor-nikkel Het zit dus bv ook in euromunten e.d. Succes, ik hoop dat je klachten verminderen.
 6. in NL boodschappen te blijven doen indien nodig Mijn bescheiden advies: niet doen. Erg belangrijke redenen om makkelijk geaccepteerd te worden zijn naast de taal goed beheersen, ook bv je boodschappen bij de locale bakker of kruidenier te halen. Zo bouw je contacten op. Daarnaast is het in DL erg belangrijk om een actief lid te worden van de "nachbarschaft". Een soort van buurtcontact, maar dan anders. Ze organiseren bv gezamelijke BBQ's, beurtelings, om een goed sociaal netwerk op te bouwen. Mocht er dan iets voorvallen dan helpt men elkaar binnen zo'n groep dan ook. Dit heb je overal in DL. Oh ja, hou er rekening mee dat in veel gebieden op het Duitse platteland, de Zondagsrust bijzonder gerespecteerd word. Afhankelijk van waar je bent worden bv kettingzagen op Zondag niet zo gewaardeerd, en op sommige plaatsen zelfs buiten hangend wasgoed al niet. Spreek je de taal niet, en ga je in NL boodschappen doen, en ben je extreem op jezelf dan heb je best veel kans dat men je met de nek aankijkt.
 7. Amazon zegt over dit item: Product Dimensions: 15.4 x 15.1 x 14.8 inches ; 10 pounds Shipping Weight: 12.1 pounds (View shipping rates and policies) Dus hou rekening met 12,1 pounds in de berekening
 8. Deze is bijvoorbeeld een stuk goedkoper en free shipping http://www.amazon.com/Presto-01781-23-Quart-Pressure-Canner/dp/B0000BYCFU Nadeel: deze heeft een gasket en allamerican niet Maar voor zo'n groot prijsverschil......
 9. Paling kweken uit glasaal bestaat al lang hoor, voorbeeld: https://www.palingkopen.nl/over-ons.html Helaas gooien die Spanjolen ( en Fransen en Portugezen) bakken met glasaal zo de frietpan in, schijnt een delicatesse te zijn daar. http://meerspanje.nl/gastronomie/30766/baby-paling-een-noord-spaanse-delicatesse/ Als je bedenkt dat elk glasaaltje een volwassen paling zou kunnen worden, dan weet je nu waarom het palingbestand zo laag is.
 10. Hallo mede-preppers, Op Youtube vond ik het kanaal van Bexar preppers. Het zijn een heleboel filmpjes en ik vond het erg leerzaam. De meeste filmpjes gaan over eigen voedsel en watervoorziening, en manieren om te conserveren. Misschien hebben sommigen onder jullie er ook wat aan; https://www.youtube.com/user/BexarPrepper/videos
 11. Misschien heeft deze mobiele toko in Terneuzen het. Als je belt vast wel op bestelling. https://www.facebook.com/LekkerSurinaams/info?tab=overview Anders moet je noordelijker, naar Goes ofzo, daar kan je het (zeker op bestelling) gewoon kopen
 12. wildemossel

  Vissen

  @Tom Hoi Tom, als je wilt vissen moet je naast de papieren wel een soort "plan" hebben. Bv op wat voor soort water ga je vissen? Welke vis wil je vangen? Wat voor soort vistechniek gebruik je dan? (soort aas, diepte etc) Welke hengel is de juiste? Als je jezelf dat niet afvraagt is de kans op succes echt veel kleiner.. Het is een leerproces. Ik ben erg blij dat je hebt ontdekt hoe (ont)spannend vissen kan zijn.. Succes!
 13. Onze honden (grote herders) eten alleen maar BARF https://nl.wikipedia.org/wiki/BARF maar idd geen varkensbotten. Kippenpoten zijn hier geen enkel probleem, en gaan in zijn geheel naar binnen.
 14. Sinds mijn haaruitval een stadium heeft bereikt, dat ik, "coupe monnik" heb als ik het niet kort houd, scheer ik het met een tondeuse zonder kam. Lekker fris ook met het huidige weer. Ooit ben ik begonnen mijn baard electrisch te scheren. Omdat ik een "zware baard heb werkt dat niet, mijn huid is totaal rood voordat het enigszins glad is, en die machientjes gaan snel kapot. Daarom ben ik nat gaan scheren. Eerst met Gilette (sorry ik ben geen fan), en later met Wilkinson. Op het moment probeer ik te leren om met een open mes te scheren, dat vindt ik lastig maar er staan tutorials op internet. Ik heb een antiek mes gekocht ( uit 18-zoveel) bij barbershopclassics.nl, dat eigenaar Paul in een perfect werkende en scherpe staat gebracht heeft. Ik vind het moeilijk om te leren, met name rond de mond/neus. Aanzetten/polijsten doe ik met een slijpriem en de juiste pasta. Ow ja, ik heb allebei mijn oren (nog wel)
 15. Dat zogenaamde verse vlees uit de supermarkt? 2 jaar oud: Erg waardevol, dank je
×
×
 • Nieuwe aanmaken...