Ga naar inhoud

medan

Lid
 • Aantal items

  591
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Interesses
  preppen,communicatie,messen,survival,diy, en offgrid leven

medan's Achievements

Specialist

Specialist (6/11)

11

Community reputatie

 1. tja voor mij zal het toch mijn muziek zijn.. ik heb door de jaren heen een vrij grote collectie opgebouwt.. van cd, dvd tot lp..
 2. die eerste tip met de onderkant van een mok werkt alleen met oude messen, dus niet met messen van de laatste 15/20 jaar, dit heeft met de kwaliteit van het staal te maken dat ze toen hadden. tenminste zo is het mij verteld, als ik er naast zit dan hoor ik het wel.
 3. laat zowiezo alles met de naam bear grylls liggen, dit is gewoon troep en hoort in een speelgoed winkel thuis, light my fire is toch mijn favoriet.
 4. ik ben maar een simpele boerenlul aanvliegende schepen naar schiphol dit moet je me toch is uitleggen
 5. dit vraag ik mij ook af.. of moet ik het vergelijken met wegen in belgie..
 6. medan

  Prep oefening

  ja kan er niet mee zitten.. als je 23 jaar oud bent, en er is je al meerdere keren gewaarschuwt dat zn zaag geen speegoed is, dan krijg je van mij ook geen medelijden..
 7. medan

  Prep oefening

  in het kort.. stage loper, motorzaag, diamandblad -3 vingers..
 8. medan

  Prep oefening

  gaat voor mij momenteel niet door... ongeluk raporten..
 9. nee er is opzich niks mis met nutnfancy maar op 1 of andere manier kan ik die man niet uitstaan.. en ben ik er ook direkt klaar mee als een ander aan zijn zogenaamde run&guns mee doet.. mischien komt het omdat nutn zich zelf ziet als een of andere wapen en gear god.. hij beweert dat wapen fabriekanten dingen aanpassen omdat HIJ heeft gezegt dat het zo beter kan blabla.. hij heeft het gewoon te hoog in zn bolletje, en sootch lijkt dit leuk te vinden en lijkt de zelfde kant op te gaan. dat is tenminste hoe ik het zie. en des on danks maakt die kerel waarschijnlijk de beste reviews die je kunt vinden.
 10. ben ik helemaal met je eens maar hier mag je dit speelgoed niet hebben tenzij je een vergunning hebt, dan nog mag je de helft niet hebben.. dus heeft het ook geen meer waarde voor mij ik persoonlijk zou het dan houden bij een 9mm glock/beretta, een ar type in 5.56 en een 870 maarja daar gaat t hier nie om
 11. de elite strikes again.. ( mooie titel voor een star wars film) en tuurlijk is dit een vooropgezet plan.. dit is weer dat ene stapje dichterbij om van de europese unie 1 land te maken.
 12. even een vraagje tussen door.. om wat voor staal gaat het? is het massief? of is de binnenzijde hol? iemand met een motorzaag en een goed blad maakt gehakt van zn hekje.. als het hol is dan zou ik is kijken als je iets kan vinden wat er in past en waardoor het moeilijk word om door te zagen. en jouw meer tijd geeft om weg te komen.
 13. het is een vorm van johnny, maar top gear is wel leuk ja, ben voor paar jaar terug naar die speciaal in de rai geweest.
 14. ja ik vind het gelul erover ook wel leuk maar het heeft voor mij geen meer waarde vooral niet als prepper zijnde, maaruh sndokan hoe kun jij in godsnaam zien dat wij die filmpjes nou wel of niet hebben bekeken?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...