Ga naar inhoud

medan

Lid niveau 2
 • Items

  591
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Interesses
  preppen,communicatie,messen,survival,diy, en offgrid leven

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

medan's prestaties

Specialist

Specialist (6/11)

14

Reputatie

 1. tja voor mij zal het toch mijn muziek zijn.. ik heb door de jaren heen een vrij grote collectie opgebouwt.. van cd, dvd tot lp..
 2. die eerste tip met de onderkant van een mok werkt alleen met oude messen, dus niet met messen van de laatste 15/20 jaar, dit heeft met de kwaliteit van het staal te maken dat ze toen hadden. tenminste zo is het mij verteld, als ik er naast zit dan hoor ik het wel.
 3. laat zowiezo alles met de naam bear grylls liggen, dit is gewoon troep en hoort in een speelgoed winkel thuis, light my fire is toch mijn favoriet.
 4. dit vraag ik mij ook af.. of moet ik het vergelijken met wegen in belgie..
 5. medan

  Prep oefening

  ja kan er niet mee zitten.. als je 23 jaar oud bent, en er is je al meerdere keren gewaarschuwt dat zn zaag geen speegoed is, dan krijg je van mij ook geen medelijden..
 6. medan

  Prep oefening

  in het kort.. stage loper, motorzaag, diamandblad -3 vingers..
 7. medan

  Prep oefening

  gaat voor mij momenteel niet door... ongeluk raporten..
 8. nee er is opzich niks mis met nutnfancy maar op 1 of andere manier kan ik die man niet uitstaan.. en ben ik er ook direkt klaar mee als een ander aan zijn zogenaamde run&guns mee doet.. mischien komt het omdat nutn zich zelf ziet als een of andere wapen en gear god.. hij beweert dat wapen fabriekanten dingen aanpassen omdat HIJ heeft gezegt dat het zo beter kan blabla.. hij heeft het gewoon te hoog in zn bolletje, en sootch lijkt dit leuk te vinden en lijkt de zelfde kant op te gaan. dat is tenminste hoe ik het zie. en des on danks maakt die kerel waarschijnlijk de beste reviews die je kunt vinden.
 9. ben ik helemaal met je eens maar hier mag je dit speelgoed niet hebben tenzij je een vergunning hebt, dan nog mag je de helft niet hebben.. dus heeft het ook geen meer waarde voor mij ik persoonlijk zou het dan houden bij een 9mm glock/beretta, een ar type in 5.56 en een 870 maarja daar gaat t hier nie om
 10. even een vraagje tussen door.. om wat voor staal gaat het? is het massief? of is de binnenzijde hol? iemand met een motorzaag en een goed blad maakt gehakt van zn hekje.. als het hol is dan zou ik is kijken als je iets kan vinden wat er in past en waardoor het moeilijk word om door te zagen. en jouw meer tijd geeft om weg te komen.
 11. ja ik vind het gelul erover ook wel leuk maar het heeft voor mij geen meer waarde vooral niet als prepper zijnde, maaruh sndokan hoe kun jij in godsnaam zien dat wij die filmpjes nou wel of niet hebben bekeken?
 12. nou bijf een emp.. er zijn mensen die hier voor preppen ik zelf niet maar bij een emp zal er een lange tijd geen bijvoorading plaats vinden.. dan vind het wel pretig, dat ik genoeg voedsel heb om een jaar door te komen..
 13. ja tuurlijk is zelf voorzienend leven de beste optie, maar niet iedereen heeft het geld daarvoor.. een lange voorraad geeft je toch meer mogelijkheden dan een vooraad van 3/4 maanden en zolang je niets doet waardoor je opvalt dan kun je het nog redelijk uithouden.
 14. medan

  Prep oefening

  ja deze zijn geschikt voor de opslag van water, ze werden eerder gebruikt voor de voedsel industrie, en ze zijn bij de fabriek met een hoge druk stoom ding gereingt.
 15. medan

  Prep oefening

  ja ik doe ook mee, ben hier de outhouse aan het klaarmaken, zojuist ga zo nog even een gat van 2m diep spitten om hem aan t einde te legen, en even kijken hoe ik het met mijn werk ga doen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...