Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

offgrid

Lid
 • Aantal items

  936
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

140 Uitstekend

Over offgrid

 • Titel
  Specialist

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Amsterdam Holland
 • Interesses
  gitaar spelen. survival.reizen met de camper.boksen cq kickboksen,mma.
 • Beroep
  personal trainer/mma boks kickboksen
 • Homepage
  http://www.kickboxing.dogzone.nl/about.html
 1. bruuuuuuuuuuuuut!!!!!!!!!!!!
 2. zoekfunktie,,Pluk de stad,,
 3. Zeker bruut geweld allemaal...maar ik heb mn keus al gemaakt.Deze komt niet voor op t lijstje Ik heb m al eens gepost maar doe t gewoon nog een keer:D...Voor mij is er maar eentje...(Mits genoeg munten dan he) Zou deze graag op de Sheltercamping parkeren:cool:Dat wit moet wel ff desert camo worden http://www.earthroamer.com/wp-content/uploads/2011/03/XV-LT-and-XV-HD-with-Kelci-Master-big.jpg
 4. In elke BOB hier zit een DD Tarp(4x4).Waarom een Tarp?....licht van gewicht...kan ook dienst doen als een gewoon grondzeil..geen geklooi met stokken.
 5. Haha het was ff zoeken op de vroege ochtend(Nog een beetje gaar van gisteravond)Maar het is gelukt....Thanks mr Gold...
 6. Ohhja de gevulde paprikas die me meisie maakt
 7. Zelfverdediging.....In de vorm van.Thai boksen,MMA,Boksen. Ook voor kids...(Vanaf t moment dat ze weten wat links en rechts is)
 8. Ja op die dingen zoals een gasmasker zou ik zeker niet bezuinigen. Ook meteen de reden dat ik er nog geen heb..
 9. Ben benieuwd wat zoiets kosten gaat...Maar wel n top uitvinding
 10. Voor mensen die n reddings sloep zoeken. http://www.marktplaats.nl/z/watersport-en-boten/reddingssloep.html?query=reddingssloep&categoryId=976
 11. Nee dus ..op t moment heb ik niet eens een wagen:( De Camper komt in februari de stalling uit en dan hopen we niet meer in de sneeuw te rijden.
 12. Zo,n oefening hebben we hier al eens gehad;)
 13. Heb m vandeweek zitten kijken en ik kan mezelf meer vinden in de UK Preppers dan de Amerikaanse vrienden.En zeker die man die in Slowakije zat had t lekker voor elkaar.
 14. Kan iemand mij uitleggen wat het voor zin heeft om als eindgebruiker een shtf proof telefoon te hebben, als de providers, de elektriciteitsbedrijven enz. enz. enz. (bewust 3x enz. gebruikt) TOTAAL niet shtf proof zijn? @Dick Berts Helemaal juist dat als t net plat ligt tijdens n SHTF je dan weinig aan je Bom proof telefoon hebt..Maar ik kan je wel wat voorbeelden geven uit de dagelijkse praktijk...van vandaag de dag...Mischien ben ik wat onhandig maar ik heb m regelmatig laten vallen...s,nachts vergeten buiten de tent(nacht in de regen gelegen)Met t kanoen zit ie gewoon in me zak...zonder stre
×
×
 • Nieuwe aanmaken...