Ga naar inhoud

Nonkel Jones

Lid niveau 2
 • Items

  2762
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  11

Nonkel Jones won de laatste dag op 26 januari 2022

Nonkel Jones had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  19 High Street, Walmington-on-Sea
 • Interesses
  Fuzzy-wuzzies
 • Beroep
  Lance-corporal b.d., slager
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Nonkel Jones's prestaties

Mankinds only hope

Mankinds only hope (10/11)

1.9k

Reputatie

 1. Sommige ongelukken lijken zo logisch dat ze haast niet te voorkomen zijn: http://www.dumpert.nl/mediabase/6621064/2e5ec4e1/schokkende_beelden_auto_ongeluk_belgie.html
 2. Nee zeker niet! Heeft iemand deze titels al aan dat Oostenrijkse preppertforum doorgemaild?
 3. Jij bent er echt voor gaan zitten. Ik lig dubbel van het lachen. Wat een humor!
 4. Oh ja joh? Volgens mij lul je gewoon een beetje main stream forum uit je nek. Welke boete, hoezo levenslang?
 5. Duitsland verloor hun laatste militaire interland omdat ze teveel kalibers en teveel van elkaar afwijkende wapenplatforms hadden.
 6. Je doet me denken aan de mensen die op het moment dat je kritiek op Nederland hebt, zeggen dat je dan maar moet vertrekken.
 7. Zo is dat. Tegen niemand vertellen dat je ‘140 vuurwapens en explosieven’ in je ‘nuclear-proof bunker’ hebt. En degene die uit zorg of angst de politie inlicht over de aanwezigheid van een dergelijke hoeveelheid wapens en explosieven is een NSB’er en een Stazi.
 8. Ik geloof daar hélemaal niets van! En rookworsten zijn door de manier waarop ze verpakt zijn geen ideaal item voor de voorraad van een preppert. Maar goed: ik zie dat je uit Gelderland komt, dus misschien heb je meer verstand van Gelderse rookworsten dan ik.
 9. Klopt. Maar @martin heeft, zoals je kunt lezen, geen moeite met de inhoud van het artikel, maar heeft, zoals je kunt lezen, moeite met de topictitel.
 10. Wen daar maar aan. Het is niet bepaald ongebruikelijk.
 11. Ons land gaat kapot aan regelgeving en heeft dringend behoefte aan prepperts zoals jij die hun huurhuizen met schoorsteenpijpen doorbóren en hun huurschuren uitgraven totdat ze gestut moeten worden. Geef mij maar echte mannen anonieme preppert die latrines in hun tuin bouwen en valluiken bij hun voordeur, in plaats van grijze vroegkalende boekhoudertjes die anderen vertellen hoe ze moeten leven. staatssecretaris Wiebes
 12. Wat heeft dat te maken met het bekend maken dat je preppert bent? Zet dan meteen een bord in je tuin, zodat iedereen weet waar de buurtwinkel zit als TSHTF. Maar goed, je niet ter zake doende vraag: hoe meer mensen prepperen, hoe kleiner theoretisch de kans op een plundering van mijn voorraad. Maar er is wel een omslagpunt voordat het substantieel merkbaar zal zijn, en dat kan behoorlijk hoog liggen.
 13. Ik snap dat in het openbaar kenbaar maken dat je een preppert bent nooit zo. Volgens mij is dat zelfs het laatste dat een echte preppert doet. Maar goed: ik ben ook van mening dat een preppert prepperen niet als hobby ziet maar als verzekering.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...