Ga naar inhoud

Nonkel Jones

Lid
 • Aantal items

  2762
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  11

Nonkel Jones won de laatste dag op 26 januari

Nonkel Jones had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  19 High Street, Walmington-on-Sea
 • Interesses
  Fuzzy-wuzzies
 • Beroep
  Lance-corporal b.d., slager
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Nonkel Jones's Achievements

Mankinds only hope

Mankinds only hope (10/11)

1.9k

Community reputatie

 1. Is er al een snippertje van de raket gevonden? Was ook niet zo'n klein ding, lijkt me, en is zeker niet verdampt.
 2. Sommige ongelukken lijken zo logisch dat ze haast niet te voorkomen zijn: http://www.dumpert.nl/mediabase/6621064/2e5ec4e1/schokkende_beelden_auto_ongeluk_belgie.html
 3. Nee zeker niet! Heeft iemand deze titels al aan dat Oostenrijkse preppertforum doorgemaild?
 4. Vertel eens Whiper, het lijkt net alsof je meer weet.
 5. Heel fijn dat er geen kleren bij die 'copter' zitten. Dat scheelt verzendkosten als ik hem win en hem iemand anders in de strot douw. Ik moet hem in ieder geval niet. Is het trouwens een loterij ofzo? Begintopics lees ik nooit. Ik krijg 814 door via Yomanda en een zegsman van Mars. Met een mogelijke afwijking van 10%. Dus iets tussen de 895 en de 733, maar dan zonder zakjapanner en uit het hoofd.
 6. Jij bent er echt voor gaan zitten. Ik lig dubbel van het lachen. Wat een humor!
 7. Nee hoor. Integendeel. Maar kun jij me uitleggen wat een preppert met zo'n vliegend klereding aan zou moeten? Volgens mij niets, helemaal niets. Maar als jij een toepassing weet, hoor ik het graag.
 8. Misschien flauw van me, maar ik kan niets bedenken dat enige link tussen prepperen en de prijs legt. Mag ik daarom bij voorbaat dank zeggen tegen dergelijke zooi en eventueel via karma iemand blij maken.
 9. Ik pin je er niet op vast, maar ik kijk erg uit naar je berichtgeving en heb me voorgenomen naar aanleiding van jouw mening al mijn geld en goederen te gaan inzetten en investeren. Mijn hele lot leg ik in jouw deskundige handen.
 10. Oh ja joh? Volgens mij lul je gewoon een beetje main stream forum uit je nek. Welke boete, hoezo levenslang?
 11. Duitsland verloor hun laatste militaire interland omdat ze teveel kalibers en teveel van elkaar afwijkende wapenplatforms hadden.
 12. Je doet me denken aan de mensen die op het moment dat je kritiek op Nederland hebt, zeggen dat je dan maar moet vertrekken.
 13. Zo is dat. Tegen niemand vertellen dat je ‘140 vuurwapens en explosieven’ in je ‘nuclear-proof bunker’ hebt. En degene die uit zorg of angst de politie inlicht over de aanwezigheid van een dergelijke hoeveelheid wapens en explosieven is een NSB’er en een Stazi.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...