Ga naar inhoud

Nonkel Jones

Lid niveau 2
 • Items

  2762
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  11

Alles dat geplaatst werd door Nonkel Jones

 1. Sommige ongelukken lijken zo logisch dat ze haast niet te voorkomen zijn: http://www.dumpert.nl/mediabase/6621064/2e5ec4e1/schokkende_beelden_auto_ongeluk_belgie.html
 2. Nee zeker niet! Heeft iemand deze titels al aan dat Oostenrijkse preppertforum doorgemaild?
 3. Jij bent er echt voor gaan zitten. Ik lig dubbel van het lachen. Wat een humor!
 4. Oh ja joh? Volgens mij lul je gewoon een beetje main stream forum uit je nek. Welke boete, hoezo levenslang?
 5. Duitsland verloor hun laatste militaire interland omdat ze teveel kalibers en teveel van elkaar afwijkende wapenplatforms hadden.
 6. Je doet me denken aan de mensen die op het moment dat je kritiek op Nederland hebt, zeggen dat je dan maar moet vertrekken.
 7. Zo is dat. Tegen niemand vertellen dat je ‘140 vuurwapens en explosieven’ in je ‘nuclear-proof bunker’ hebt. En degene die uit zorg of angst de politie inlicht over de aanwezigheid van een dergelijke hoeveelheid wapens en explosieven is een NSB’er en een Stazi.
 8. Ik geloof daar hélemaal niets van! En rookworsten zijn door de manier waarop ze verpakt zijn geen ideaal item voor de voorraad van een preppert. Maar goed: ik zie dat je uit Gelderland komt, dus misschien heb je meer verstand van Gelderse rookworsten dan ik.
 9. Klopt. Maar @martin heeft, zoals je kunt lezen, geen moeite met de inhoud van het artikel, maar heeft, zoals je kunt lezen, moeite met de topictitel.
 10. Wen daar maar aan. Het is niet bepaald ongebruikelijk.
 11. Ons land gaat kapot aan regelgeving en heeft dringend behoefte aan prepperts zoals jij die hun huurhuizen met schoorsteenpijpen doorbóren en hun huurschuren uitgraven totdat ze gestut moeten worden. Geef mij maar echte mannen anonieme preppert die latrines in hun tuin bouwen en valluiken bij hun voordeur, in plaats van grijze vroegkalende boekhoudertjes die anderen vertellen hoe ze moeten leven. staatssecretaris Wiebes
 12. Wat heeft dat te maken met het bekend maken dat je preppert bent? Zet dan meteen een bord in je tuin, zodat iedereen weet waar de buurtwinkel zit als TSHTF. Maar goed, je niet ter zake doende vraag: hoe meer mensen prepperen, hoe kleiner theoretisch de kans op een plundering van mijn voorraad. Maar er is wel een omslagpunt voordat het substantieel merkbaar zal zijn, en dat kan behoorlijk hoog liggen.
 13. Ik snap dat in het openbaar kenbaar maken dat je een preppert bent nooit zo. Volgens mij is dat zelfs het laatste dat een echte preppert doet. Maar goed: ik ben ook van mening dat een preppert prepperen niet als hobby ziet maar als verzekering.
 14. Die man dacht ook groot. Zoals jij: het uitgraven van je huurschuur. Keep up the good work!
 15. Mij doe je vaag aan een andere superpreppert denken. Maar die zocht het meer in techniek zoals onderzeeërs en straaljagers.
 16. Wat is er precies bewezen tijdens de Bijlmerramp? Wat wil je precies zeggen of insinueren?
 17. Ik heb daar eigenlijk een beetje twijfel over. Het lijkt mij eerder een tasje dat een militaire look heeft. Heb je een foto van het etiket met de bijbehorende nummers? Ik herken het in ieder geval niet. Hetgeen natuurlijk niet alles zegt.
 18. Ik ben sowieso op mijn hoede als iemand een kwade dronk heeft, zeker als het een moslim is.
 19. Wat zijn het eigenlijk viriele krachtpatsers, die dronken IS-strijders. Ik zou aan een stuk of drie/vier leuk uitziende maagdmensen mijn handen al meer dan vol hebben.
 20. Topicstarter verwart Baden-Württemberg met de Bondsrepubliek Duitsland. Nou zal ik wel weer op iedere slak zout leggen, maar dit soort kleine details geven toch een heel ander beeld. Leuk detail uit het 'artikel' van Kopp; er vinden al aanvallen van IS-aanhangers op Christenen plaats. Zoals in Keulen. Gelukkig was de IS-strijder zo bezopen dat hij met zijn gebroken fles weinig schade aanrichtte... Voor de slimmeriken onder ons: wat klopt er niet aan dit bericht?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...