Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

CampusTalk

Lid
 • Aantal items

  1
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over CampusTalk

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Een hele goede middag! Mijn naam is Eefje van Son en ik ben student journalistiek in Utrecht. Momenteel maken we met een redactie vol jonge honden een talkshow (CampusTalk) voor RTV Utrecht. Rond juni worden de door ons gefabriceerde talkshows uitgezonden op RTV Utrecht. Via een vriend hoorde ik dat de Ebola-pakken over de toonbank vliegen, wat mijn interesse trok. Zelf ben ik nog totaal niet bezig met de voorbereidingen op een doemscenario wat betreft Ebola. Sowieso niet met doemscenario's in het algemeen. Maar natuurlijk weet ik dat er mensen zijn die hier wél mee bezig zijn, vandaar de volgende oproep: Ik ga een video item maken over deze verkoper van Ebola pakken. Maar niet alleen over naderende doemscenario's over deze ziekte, maar over doemscenario's in het algemeen. Hoe bereid je hier op voor? Dat is mijn hoofdvraag. Daar wil ik heel graag meer over weten en leren. Ik word graag meegenomen in het leertraject en de belangrijke voorbereidingen die getroffen dienen te worden om te toekomst met opgeheven hoofd tegemoet te treden. Dus, wie wil mij alles leren over de voorbereidingen op de onheilspellende dingen die ons naderen? Het gaat hierbij om een video item. Maar, als je het lastig vindt om herkenbaar in beeld te komen, dan kunnen we natuurlijk altijd je stem vervormen of je onherkenbaar in beeld brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ik hoop van harte op jullie medewerkingen! Prettige dag! Groet, Eefje
×
×
 • Nieuwe aanmaken...