Ga naar inhoud

Alice

Lid niveau 2
 • Items

  780
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Alice won de laatste dag op 2 december 2023

Alice had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Noord Holland
 • Nieuwsbrief
  Ja

Alice's prestaties

Specialist

Specialist (6/11)

423

Reputatie

 1. Ik hoop ook dat het een prachtige hond wordt. Gelukkig begrijpen we elkaar. Succes en sterkte met zijn darmpies!
 2. Er is een heel schokkend filmpje beschikbaar op internet. Over een Ierse setter met epilepsie. Dit kan natuurlijk ook bij andere rassen voorkomen en dit is wel een extreem geval. Maar ik wil je er toch even op wijzen. Tik het maar eens in op youtube. Dit is meteen het doom scenario wat ik in mijn hoofd heb en ik hoop gewoon heel erg dat jullie dit niet overkomt. Ik kan hier gewoonweg niet mijn mond over houden. Ik wens jullie natuurlijk het beste en je staat uiteraard helemaal vrij in je eigen keuze. Je kan natuurlijk denken dat het zielig is voor de pup en je wilt die pup het beste leven geven wat in jou mogelijkheden ligt, maar op die manier steun je dus de broodfokkers. Als niemand meer pups zou kopen van broodfokkers kunnen ze hun spullen inpakken en zullen ze vanzelf moeten stoppen met het fokken van honden in onhoudbare situaties. Of ze zullen er voor moeten zorgen dat de honden gefokt worden in betere omstandigheden. Ik wil je absoluut niet aanvallen, maar gewoon mijn mening geven. Maar volgens mij snap je dat wel. Groetjes!
 3. Broodfokker, oh oh oh. Ik zou als ik jou was goed nadenken wat te doen. Ernstige problemen met je hond kunnen nog jaren uitblijven. Het is ook nogal een gevoelig ras. Je bent natuurlijk al aan het beestje gehecht. Maar nu heb je nog de optie om de fokker aansprakelijk te stellen. Straks kan dat niet meer. Ik hoop dat zich geen verdere problemen voordoen.
 4. Goeie tip. In het begin van de pup zijn leven werk je vooral met beloningen, dus alles belonen wat hij goed doet. Hij moet immers nog leren wat gewenst gedrag is. En ongewenst gedrag afleiden. In dit geval inderdaad door je aanwezigheid te tonen, maar niet teveel want je wilt hem ook weer niet belonen voor het ongewenste piepen. Je pup mist zijn vertrouwde, warme nest en daarom piept hij.... Ik hoop dat je er wat aan hebt.
 5. Hahaha wat een slungelpoten! Grappig, geniet er maar van. Ze zijn binnen een mum van tijd groot.
 6. Hey Ray. Mooi experiment. Ik ben met hetzelfde bezig. Hoe wel ik eerlijk moet zeggen dat ik hem dit weekend wel aan heb gehad. Voor het weekend was het hier binnen 16.5 graden. Ik heb hem nu net weer omlaag gedraaid. De was droogt inderdaad niet meer binnen maar ik probeer het zoveel mogelijk buiten te hangen. Dat is dit weekend met al die regen natuurlijk niet gelukt. Dus bij mij heeft ook de droger dit weekend gedraaid. Extra dekens op bed en een extra trui aan in huis. Met een dekentje voor de tv. Zo is het best goed uit te houden. Voor mij is het geen experiment om geld te besparen maar puur om te kijken hoe lang ik dit volhoud. Ook met de vochtigheid idd. Succes! Mijn visite krijgt trouwens geen extras jammer joh
 7. Ja en de Noord Hollandse Blauwe is wel een dure kip. Ik kocht ze voor 45 euro voor drie dames. Maar zijn wel super goede en gezonde kippen. Ik heb alleen geen haan. Dus ik hoop dat er nog iemand bij de SC groep komt met een haan, hahaha
 8. En de Noord Hollandse Blauwe legt ook door in de winter. En het is een hele grote kip, dus lekker ook voor in de soep;)
 9. Noord Hollandse Blauwe Hoender
 10. Als je ervoor zorgt dat je minder zout voedsel in je voorraad hebt staan heb je ook minder water nodig. Nu heb ik nog de keus, en voor mij is dan de keus snel gemaakt. Minder zout, minder water.
 11. Hmmm, volgens mij is dat moeilijk. http://www.flandersfood.com/artikel/2010/11/04/versnelde-houdbaarheidstesten-voor-sensorische-shelf-life
 12. Houdbaarheid tja.... Gewoon kopen wegzetten en kijken hoe lang de eetbaarheidsdatum is ik ga ook maar eens testen hoe het smaakt. Dit soort maaltijden zijn vaak erg zout. En dat is niets in een SHTF situatie.
 13. Ik zie door de bomen het bos niet meer met die review frenzy
 14. Ja ik wil het nu ook graag weten @666Viper666
×
×
 • Nieuwe aanmaken...