Ga naar inhoud

tijgertje19

Lid niveau 2
 • Items

  509
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

tijgertje19's prestaties

Specialist

Specialist (6/11)

438

Reputatie

 1. Dank voor de tip maar dat hadden we van de fokker al gehoord dat we ze eerst minimaal 1 dag in het nachthok te laten om te wennen en daarna pas de ren in dus dat gaan we ook zeker doen. Wij hebben gelukkig een heel stuk tuin wat we niet voor de moestuin kunnen gebruiken dus daar zullen ze zomer en winter kunnen lopen. Zodra de hersft begint mogen ze letterlijk de hele tuin mogen gebruiken. Dit ivm we een kweekkas hebben staan waar ze toch niet bij kunnen en daar dan nog wat planten in zullen staan. Ook hebben we een deel moestuin in de voortuin en daar zullen ze nooit komen hihi.
 2. Eerst over ander halve week de eerste 2 maar is hier heen halen en dan zien we wel weer verder hoe of wat haha.
 3. In de zomer zullen ze alleen op een afgeschermd stuk kunne. Lopen hoe groot geen flauw idee. En als het moestuin seizoen voorbij is mogen ze vrij rond lopen :-). Scheelt mij ook weer hoef ik doorgeschoten sla er niet zelf uit te halen whaha.
 4. Heb er nog nooit van gehoord haha. Maar dat kan helaas ook niet meer. Heb maar ruimte voor max 4 kippen en om bij die andere 2 er nu maar 1 bij te zetten die gaat het dan niet overleven ben ik bang.
 5. Wij hebben nu tijdelijk 2 barnevelders bij een andere prepper lopen. En er komen nog 2 barnevelders bij volgend jaar dus intotaal straks 4
 6. Ja die hebben we zeker al ontdekt haha. Ben nu net een spons neem alles in me op :-)
 7. tijgertje19

  Kippen

  Wij hebben na lang denken en rekenen en meten toch de knoop door gehakt, en nemen kippen. Dinsdag word het hok gebracht dan kunnen we hem lakken en de week erna kunnen we de kipjes ophalen. Nu heel veel lezen en leren over kipjes :-). Best leuk om te zien hoeveel je kunt doen met een kleine tuin :-)
 8. Ga is kijken bij scottevest veel zakken en ook aantal hele dikke jassen. Hier allebei 1 en echt ideaal
 9. Vandaag heb ik een blik soep die 1 jaar en 3 maanden over datum was gegeten en was gewoon nog goed. Raycokes heeft een blik soep gegeten vandaag die 1 jaar en 6 maanden over datum was en ook met die was niks mis. :-) We zijn dus tot de conclusie gekomen dat een datum niet echt veel zegt.
 10. Helaas werkt dat nog niet voor elke android telefoon. Waarschijnlijk heb jij een samsung. Ik heb een htc en daar bestaat die optie nog niet.
 11. Hier hetzelfde. Mijn vriend zegt altijd dat ik dubbel gehandicapt ben. (bedoeld hij natuirlijl als grapje) Helaas zit het in de familie.
 12. Ik heb -2 en min 2,75 met een cilimderafwijking van -1,75 en 2,25. Zoals somige zeggen beter iets dan niets maar voor mij is hij niet scherp te stellen el blijf ik zoeken met me ogen en volgens me vriend begin ik dan scheel te kijken dus voor mij is het echt geen oplossing.
 13. Geweldige actie weer @Mr. Gold Ik heb er al 1 en helaas is het met mijn cilinder afwijking niet te dragen voor mij. Mijn ogen blijven zoeken naar de juiste scherpte en heb na een kwartier al hoofdpijn :-(
 14. Je zou dit zo ruilen tegen een beetje pijn of niet geert. Hoe is het er nu mee?
 15. Ik gebruik de stortmodellen voor cake inwecken en dat is volgens mij de 3/4 liter
×
×
 • Nieuwe aanmaken...