Ga naar inhoud

longsurviver

Lid niveau 2
 • Aantal items

  104
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Noord-Holland
 • Interesses
  survival, hiking, preppen, en gamen
 • Nieuwsbrief
  Nee

longsurviver's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

48

Community reputatie

 1. hey mensen, kan iemand mij een beetje een review geven over de sawyer mini? ik wil graag weten of hij een beetje sterk is en of iemand er ooit ziek van is geworden, want hij filter namelijk (sommige) virussen niet uit. ook wil ik graag weten of je 'm op gewone colaflessen en dat soort dingen kan bevestigen. dus als iemand mij er wat over kan vertellen,...graag!
 2. ik heb kraanwater een week nadat ik er uit gedronken had weer gedronken(volgens de waterbedrijven is het maar +/- 8 uur houdbaar) en er was niks aan de hand.
 3. ik heb er al meerdere slechte comments over gehoord en gelezen en ga hem daarom niet kopen maar ik ga wel verder op zoek naar het perfecte survival mes en tegen die tijd horen jullie het wel;)
 4. ik wil ze best reviewen, dan test ik ze tijdens m'n freerunning(grip), als ik ga boogschieten(flexibiliteit),in de winter(warmte) en bij het maken van een vuur (brandvastheid)
 5. misschien een rare vraag maar waarom heb je eigenlijk niet gewoon zo'n gasbrandertje gekocht voor 20 euro ofzo?
 6. ze heeft veel "secundaire" skills: inderdaad dingen zoals eten koken, wat EHBO, maken van kleding, etc. ,maar de meeste dingen zijn in eerste instantie niet nodig om te overleven, maar meer voor comfort en extra voorzieningen. denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van de smaak van eten, het maken van meer kleding, het verzorgen van jongeren als je bijvoorbeeld in een prepgroep komt, enz. en dit komt allemaal totaal niet door het feit dat ze invalide is, maar gewoon door het feit dat ze niets te maken wil hebben met preppen en survival.
 7. mijn moeder is invalide en mijn hele gezin heeft geen survival skills en wil niet preppen. dusssssss ja daarom is het strategisch gezien niet slim om ze mee te nemen, maar ik zal het sowieso toch wel doen.
 8. dat heb ik er inderdaad ook in zitten
 9. ja, inderdaad ik heb in mijn EHBO doos ook nog een paar extra dingen, een handige ruimte-bespaar-tip
 10. ja ik zou naar een sc in noord holland gaan, maar die is helaas afgelast, dus nu ga ik mijn tas gewoon bij mij thuis proberen(in de achtertuin ofzo zodat ik in geval van onderkoeling meteen hulp kan krijgen)
 11. nee natuurlijk niet, mijn plan is voor ong. 4 dagen eten(kcal) mee te nemen, een paar voedingssuplementen, mijn survivalhandboek met daarin eetbare dingen uit de natuur en mijn jachtmateriaal, maar daarover ga ik verder niet uitwijken. op deze manier kan ik op de dagen dat ik (net) niet genoeg eten kan vinden mijn voorraad gebruiken. en sorry als je een bericht van mij als kritiek opvatte, maar naar mijn idee is een BOB voor minstens een week.
 12. nee wel een uurtje of twee in gelegen voor de lol, maar nog niet om te slapen. ik denk dat ik hem een weekendje ga testen in de winter, om te zien of ik genoeg heb en of er dingen zijn die ik moet verbeteren. en wat het gewicht betreft: ik ga mee met een hike van in totaal +/- 3 uur lopen, dus dan heb ik dat ook weer getest.
 13. een BUG OUT bag is voor een BUG OUT situatie waarin je waarschijnlijk niet terugkeert naar je huis, dit houdt in dat je wel eens weken weg kan zijn. wat je waarschijnlijk bedoeld is een 72 hours bag. en mag ik vragen wat voor tent en matje je hebt want als het lichter is dan een 200g hangmat wil ik die ook wel hebben:D en wat betreft die flessen water, wat nou als er geen meer, rivier of waterput in de buurt is? dan kom je nog niet heel ver met je fles en je chloortabletten:p
 14. de sawyer mini lijkt me inderdaad wel een goede optie, maar hoeveel liter filtert ie @Raycoupe?
 15. ik WIL mijn gezien mee, maar strategisch gezien is het beter als ik in m'n eentje zou gaan.' maarja dat doe ik waarschijnlijk toch niet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...