Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Mike

Lid
 • Aantal items

  92
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

223 Uitstekend

Over Mike

 • Titel
  Adventurer

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. De voorbereiding op een dergelijke uitbraak zou naar mijn mening een stuk professioneler mogen. http://www.hln.be/hln/nl/922/Nieuws/article/detail/2078723/2014/10/07/Wat-als-ebola-bij-ons-opduikt.dhtml Een extra opleiding specifiek over ebola, of meer algemeen tropische ziektes voor verzorgend en medisch personeel lijkt me zeker geen overbodige zaak. Een informerende brochure. Die mensen informatie geeft over gevaren, maatregelen die je kan treffen, maar ook geruststelling om paniek te vermijden. Misschien oogst je wel succes met de politiek te overtuigen om landelijke procedures op te
 2. Mike

  België

  Zalige eerste post man. Ik lag strike.
 3. Waarom heeft dit iets met niveau te maken? kanker is een woord als een ander. het wordt gebruikt om een groep ziektes te beschrijven. @Heksenboot bedoelt vast dat nazi's kanker zijn, een metafoor dus. Niets mis mee, de boodschap lijkt me duidelijk wat hij over nazi's denkt. Ik persoonlijk zag nazi's ook als een metafoor, om de gevaren aan te wijzen tot wat rechtse ideologie kan leiden. Ik vond het een krachtige boodschap. Jammer dat het niet overal de juiste belletjes doet rinkelen.
 4. @TREMOR moet je niet in de bitcointopic gaan zeiken? want hier kraam je wartaal uit. Of denk je nu echt dat burgers die liggen te bloeden op straat, in hun huizen, aan de winkel, op de markt, ... aluhoedjes materiaal is? je bent niet goed in je hoofd dan. En als jij je ergert aan vheeswijk, dan ben je hier niet op je plaats, vheeswijk heeft ons al een onschatbare hoeveelheid aan survivalinfo bezorgt, voor dat alleen al verdient hij al mijn respect, je zou er beter ook een beetje opbrengen voor hem. @vheeswijk en @Keyser Suze bedankt voor de informatieve reportages die je linkte, he
 5. In volgende reportage op Canvas>Terzake> De rijken hebben gewonnen -De reportage start op 28:17- is mooi samengevat hoe de rijken erin slagen de wereld te veroveren. Voor mij informeert ze ook duidelijk over de gevaren van het vrije kapitaal. De spreker is zelf een superrijke, hij spreekt heel nuchter over de kloof tussen arm en rijk die steeds groter wordt. Voor mij slaat hij de nagel op de kop bij vele van zijn argumenten. Voor deze reportage was ik iets minder hard tegenover die superrijken, uiteindelijk delen ze een deel weer uit waar je kunt van meeprofiteren als je werkt.
 6. Mike

  Gaat de dollar vallen?

  Belgie is al een tijdje massaal! Amerikaans staatspapier aan het binnenhalen, rechtevenredig met het tempo waarop oa de BRIClanden ze dumpen. The Belgian Bulge, het is best wel boeiend hoe Belgie ineens 200 milliard uit zijn hoed tovert om US treasury te kopen. De FED en de ECB hun trukendoos op zijn best. Met Belgie als bevallige assistente worden de dumpings van Amerikaans staatspapier weggegoocheld. [ATTACH=CONFIG]11438[/ATTACH] http://investmentresearchdynamics.com/belgium-adds-another-40-billion-of-treasuries-russia-is-the-seller/ http://www.marketoracle.co.uk/Article45825.ht
 7. Je zou zowaar goudkoorts krijgen van deze topactie 1420,50$
 8. Ik ben blij dat je zelf tot de juiste oplossing bent gekomen, het is de enige oplossing. Een nooduitgang moet altijd vrij zijn. Anders mag je hem niet als nooduitgang beschouwen. De goedbedoelde tips zijn totaal niet praktisch, je zal maar een platte batterij hebben, je koevoet misplaatst hebben of bij sterke rookontwikkeling (worstcase scenario) op je rolluik moeten rammen. Het spreekt voor zich dat dat niet goed afloopt. Besluit, wil je een veilige alternatieve nooduitgang via het raam, dan zijn luiken (manueel elektrisch wat dan ook) af te raden.
 9. De titel zegt natuurlijk veel, maar een beetje meer uitleg en eventueel een korte vertaalde samenvatting waren wel leuk geweest om je topic aan te dikken.
 10. Mike

  Brand

  Erg voor je en je buren dat jullie dit hebben moeten meemaken, veel steun en sterkte toegewenst. Goed van je dat je vrolijk verder kan gaan, en veel succes met het rondlopen met je papieren en het herstellen van de schade.
 11. Graag had ik jullie wat informatie meegegeven wat je kan doen bij brand. Het begrip vuur. Voor elke verbranding zijn 3 verbrandingsfactoren noodzakelijk. 1 brandbare stof 2 energiebron (temperatuur) 3 zuurstof (lucht) Deze kan je voorstellen in de vuurdriehoek. [ATTACH=CONFIG]6115[/ATTACH] Van zodra één of meerdere zijden worden weggenomen is de driehoek verbroken, vuur is niet meer mogelijk en de brand is dus geblust. De ontwikkeling van een brand: Een brand ontstaat meestal klein (sigaret, vonk, ...) De ontwikkeling is sterk afhankelijk van de brandbaarheid van
 12. Mike

  Aanslag in China

  Deze morgen hoorde ik op het nieuws dat een auto was ingereden in een menigte op het Tiananmen-plein, waarna de wagen ontplofte. Foto's en filmpjes over het incident waren al even snel weer verdwenen dan ze verschenen. Heel kort na het incident was het plein al weer schoongemaakt (een halfuur meldde het nieuwsbericht dat ik hoorde). De overheid sprak over een 'ongeluk'. Nu las ik net op HLN dat het wel degelijk om een aanslag gaat. De plaats van de aanslag is op zijn minst symbolisch te noemen, het Tianan-menplein was de locatie van het grootste protest tegen de communistische parti
 13. - A/Wisconsin/67/2005 (H3N2)-achtige stam (A/Wisconsin/67/2005 NYMC X-161 -B reass.) 15 microgram hemagglutinine - A/Solomon Islands/3/2006 (H1 N1)-achtige stam (A/Solomon Islands/3/2006 IVR-145 reass.) 15 microgram hemagglutinine - B/Malaysia/2506/2004-achtige stam (B/Malaysia/2506/2004) 15 microgram hemagglutinine per dosis van 0,5 ml De virussen zijn in kippeneieren gekweekt en daarom kan het vaccin sporen van kippeneieren en kippeneiwit bevatten. De andere bestanddelen zijn: kaliumchloride, kaliumdihydrogeenfosfaat, natriumwaterstoffosfaatdihydraat, natriumchloride, c
 14. @zippo en ik hebben het hierover gehad op de laatste SC, zijn tent stond aan een eik. Leuke praktijkervaring en dankjewel om het met ons te delen.
 15. Mooie actie! Graag wil ik ook een kans wagen. Ook een felicitatie aan de prepshop om jullie producten objectief te laten testen, voor mij de beste reclame die je kan maken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...