Ga naar inhoud

Neus

Lid
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Neus's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

  1. LOL ja, probeer maar vast eentje op de kop proberen te tikken ergens, je gaat hem nodig hebben :-) althans alleen als 2012 uitkomt. Wat ik persoonlijk niet denk overigens, althans niet op die manier (ik zet m'n geld in - ahum - op het vallen van de euro en dollar)
  2. Helemaal eens, zeker voor preppers is het belangrijk (en leuk!) om zoveel mogelijk goede informatie te delen. Als de een bijvoorbeeld al heeft uitgezocht wat een goed merk voor (ik noem maar wat) waterfilter is, en het liefst ook uitgelegd waarom, dan bespaart dan de tijd voor de andere preppers, zodat die weer andere nuttige tips kunnen geven. En aangezien ik in het dagelijks leven er helemaal niet mee te koop loop dat ik prepper ben, vind ik het super om hier "gelijkgestemden" te kunnen treffen, en juist wel openlijk erover te kunnen "praten" .
  3. Hallo allemaal, Vorige week zag ik de film Take Shelter, met een heel duidelijk prepper thema (de titel van de film zegt wat dat betreft genoeg ). Het leek me leuk om een lijst te maken van fims met/van/over preppers, ik doe vast een voorzetje: Financieel/economisch/politiek * Inside Job http://www.imdb.com/title/tt1645089/ * Margin Call http://www.imdb.com/title/tt1615147/ * An Inconvenient Truth http://www.imdb.com/title/tt0497116/ Doomsday * Take Shelter http://www.imdb.com/title/tt1675192/ * 2012 http://www.imdb.com/title/tt1190080/ * The day after tomorrow http://www.imdb.com/title/tt0319262/ * War of the worlds http://www.imdb.com/title/tt0407304/ * Independence Day http://www.imdb.com/title/tt0116629/ (Urban) survival * Panic Room http://www.imdb.com/title/tt0258000/ * Rambo - First blood (de Bear Grylls van de jaren 80 ) http://www.imdb.com/title/tt0083944/ Er schieten me vast nog meer te binnen, dan vul ik het nog aan. En jullie suggesties uiteraard ook van harte welkom, ik heb er vast ook nog een hoop niet gezien! Gr. nEUs
  4. Ik moet nog gauw op zoek naar een klein, zuinig auto'tje want anders wordt het niet te betalen. Op zich voel ik er wel wat voor om een paar jerrycans voor benzine te kopen, maar om die nou thuis op te slaan is ook niet zo veilig denk ik. Heb ook nog zitten denken aan een electrische auto, maar ja daar heb je helemaal geen ruk aan als de infrastructuur in elkaar klapt (wat natuurlijk gaat gebeuren als de SHTF) en daar zit je dan met je electromobiel ... Oftewel: waar blijven de auto's op zonneenergie?? Hij hoeft van mij heus niet hard te kunnen, als het maar beter is dan alles zelf sjouwen, wanneer ik naar een veiliger omgeving vlucht.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...