Ga naar inhoud

wodan

Lid
 • Aantal items

  4564
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

wodan won de laatste dag op 24 november 2021

wodan had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

wodan's Achievements

Mankinds only hope

Mankinds only hope (10/11)

3.9k

Community reputatie

 1. Pas wanneer je stopt mee te gaan in het MSM riedeltje, kan je anders gaan denken. Ge moet niet 'geloven' je doet best wat onderzoek naar echte cijfers... Kijk naar de oude griepcijfers, dan weet je genoeg.
 2. Voor iedere melding van zulks in de MSM, is er een ziekenhuis directeur die het omgekeerde vertelt off the record...
 3. Laten we in de plaats van te spreken over prikjes en pilletjes, eens blijven stilstaan bij de bron van het probleem, namelijk een ziekte die minder problemen veroorzaakt dan de (twee)jaarlijkse griep golf... Een pLandemie die zoveel doden veroorzaakt dat iedereen zijn buren ziet sterven en waar je zo kotsmisselijk van bent, dat ge een test nodig hebt om te weten of ge het hebt... Een ziekte waarvoor de WHO alle relevante definities heeft verandert... want, tja, dat was nodig zeker? Een experimentele spuit waarvan de bijwerkingen via de geijkte weg, bijna onmogelijk te melden zijn... Een spuit die je niet MOET pakken, maar pak je ze niet, je een sociale paria wordt.
 4. Omdat velen niet snappen hoe zaken verlopen en snel denken, het is te ver gezocht, het doet afbreuk aan de ernst van wat de Joden overkomen is, dit is de krant van 80 jaar terug gecorrigeerd naar vandaag.
 5. Je behoort tot een speciaal soort beperkte geesten als je denkt dat je verspreiding van genetisch materiaal dat lucht gedragen is, kan tegenhouden met een 'iedereen binnen houden' aanpak. Tegenwoordig als iemand sterft, gaan ze testen op cojona... zelfs al reed er een trein over. Gestorven en nadien met een onbetruwbare test positief bevonden aan cojona, wil niet zeggen dat men daaraan overleden is... Als iets in de MSM verchijnt, is het verdraait naar het verkeerde narratief, maw, het is gelogen. Maar dat is de bedoeling, angst verkoopt, ook de spuitjes.... en men betaalt met de munt van de vrijheid. Erg dat zoveel domme mensen hierin meegaan. Maar dat de meeste mensen eigenlijk zo dom als lood zijn, weten we al langer, alleen valt het nu extra op en beseffen we hoe het in Duitsland in de jaren 30 zo ver kon komen. En deze die me kennen, weten hoe ik over de spuit denk, deze die het dus niet weten, hoeven het niet te weten.
 6. @kwaksterColloïdaal zilver werkt doordat de elektrische lading van het deeltje aangetrokken wordt door virusdeeltjes en deze dus ladinggewijs uit elkaar trekt. Dit werkt voor alle virri bij mijn weten. Haal dus je zilveren bestek maar weer boven... Maar laat zilver nu net niet te patenteren zijn zeker...
 7. wodan

  Trump afzetten?

  De twee machten, simpel gezegd deze van goed en kwaad, staan des te duidelijker tegenover elkaar in de VS. Trump wil ten allen tijde voorkomen dat het uitdraait op een burgeroorlog, want dan vallen er heel veel slachtoffers. Dus zal het heel creatief moeten worden aangepakt, ofwel toegeven... Ik hoop dat de legertop aan de juiste kant blijft staan. En wat wij zien en horen, is maar de speelvloer van het theater.. Wat er in de coulissen beslist wordt, is wat telt en wat het einde van het verhaal bepaalt... Trump heeft al meerdere keren aangetoond dat hij vele stappen verder denkt dan zijn tegenstrevers en het volksbelang op de eerste plaatst stelt in zijn beslissingen. 12K of 24K van je belastingen kunnen aftrekken, maakt een groot verschil, niet?
 8. wodan

  Trump afzetten?

  1: Wij weten te weinig van wat er in de VS speelt voor een juiste conclusie. 2: Hoe minder je weet, hoe sneller je (een verkeerde) mening klaar hebt. 3: De storm komt er... het moeras mag drooggelegd worden. 4: Het leger staat grotendeels aan de juiste kant van de politiek daar... gelukkig. 5: Om verraders te ontmaskeren, moet je hen de kans geven verraad te plegen, want dan ben je zeker... en is het ontegensprekelijk. 6: Check wikileaks. 17: MSM liegt bijna altijd.
 9. Bij wat er met Covid-19 zaken spelen, is dat we verschil causaliteit en correlatie moeten blijven zien... Voor klootzakken is een opportuniteit niet verbonden met ethiek, als er maar te verdienen valt. Dat wil niet zeggen dat de klootzak de veroorzaker is van de miserie die hij uitbuit. Dat het volk bewust belogen wordt, is als maar duidelijker aan het worden... of je moet ziende blind zijn (en zo zijn er spijtig genoeg nog velen).
 10. Je vooral niet bang laten maken, stress is ongezond en al zeker voor je afweersysteem. Lekker eten en thuis blijven, filmpje kijken enz. Alles komt goed, tijd vaar wat reflectie. Smakelijk.
 11. Is er nu niemand die een beetje de cijfers volgt? De kans dat je als jonge gezonde westerling aan Corona komt te overlijden is zeer klein... Je sterft eerder aan gewone griep dan aan Corona... Lopen jullie allemaal met maskertjes en handschoenen rond wanneer er een gewone griep epidemie is? Wel dan. Heb je echter grootouders in huis met zwakke gezondheid, dan zorg je inderdaad best dat je niet blootgesteld wordt, zodat je hen niet kan aansteken. Basis hygi├źne, handen wassen, niet in ogen wrijven of neus peuteren enz, dat is veel belangrijker om te oefenen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...