Ga naar inhoud

wodan

Lid niveau 2
 • Aantal items

  4568
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

wodan won de laatste dag op 30 maart

wodan had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

wodan's Achievements

Mankinds only hope

Mankinds only hope (10/11)

3.9k

Community reputatie

 1. Is de politiek correcte censuur niet meer aanwezig dan dat er over 'verdediging' kan gepraat worden? Mijn ervaring is dat zij die er naar vragen, toch reddeloos verloren zijn en deze die hun plan kunnen trekken, vooral er het zwijgen toe doen omdat dat nu eenmaal het verstandigste is... Wil je weten wat oorlog is, ga in het leger, daar leren ze dat hoe dat in zijn werk gaat...
 2. @kwaksterColloïdaal zilver werkt doordat de elektrische lading van het deeltje aangetrokken wordt door virusdeeltjes en deze dus ladinggewijs uit elkaar trekt. Dit werkt voor alle virri bij mijn weten. Haal dus je zilveren bestek maar weer boven... Maar laat zilver nu net niet te patenteren zijn zeker...
 3. Neen, dat je uberhaubt een gsm nr dient te hebben.
 4. Best direct al wat foto's en wat technische info geven, want nu lijkt het alsof je hier enkel wat komt spammen. WAT doe je met waterstof dan?
 5. Zwaar werk met snoer, al de rest op accu van Dewalt (meeste keuze modellen, beter prijzen enz dan Makita, Bosch, Milwauke en ander bekende namen ) Je koopt best een volledige combo in promo, dan zaken apart, dat laatste komt veel duurder uit. Tegenwoordig zijn de motoren zonder koolstofborstels de beste.
 6. Snel winst maken, doe je voorlopig (nog) niet, omdat de stroom ondanks de prijsstijging, nog betaalbaar is. De dag dat zonnepanelen nog een derde kosten van wat ze nu doen en de accu's de helft, dan is het zelfs financieel interessant en die dag komt wel... en mogelijks sneller indien de gewone stroomkost nog stijgt.
 7. En nu de hoofdvraag, stel dat je vandaag de dag het opnieuw zou willen plaatsen, hoe zou je het aanpakken, wat zou je anders doen en waarom? Zou je voor meer capaciteit gaan qua accu, of juist eerder qua zonnepanelen? Zou je ook goedkoper uitkomen?
 8. Als jij mij een goed werkende off-grid installatie van enig zinvol vermogen kan maken voor dat geld, bestel ik er direct 10.
 9. Vooral de zool is anders en inderdaad de haakjes (deze laatste wil je zeker niet als je parachute springt).
 10. Het heeft met nut niets te maken, wel met de huidige markt voor zo een boek. Jan met de pet koopt dit niet he!
 11. Lucifers, meerdere zakmessen, tie-rips enz. En je (reserve) broek is jeans... zou ik nooit dragen in het bos. Wel grappig dat je je handen gebruikt om stokjes de grond in te duwen, terwijl je stevige schoenen draagt Maar echt heel tof gemaakt, mijn opmerkingen doen daar NIETS aan af!
 12. Leuk joh dat je daar de tijd voor neemt! (Man wat heb je allemaal mee!?)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...