Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

wodan

Lid
 • Aantal items

  4544
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

wodan won de laatste dag op 5 september 2015

wodan had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3872 Uitstekend

Over wodan

 • Titel
  Rocksolid prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Over tien dagen weten we meer en of gans China besmet zal geraken...
 2. Heb hem gemaild en sms gestuurd.
 3. Mijn mening is dermate duidelijk en niet politiek correct, dat ik me op dit forum onthou van enige inhoudelijke commentaar, dat is voor iedereen wel zo fijn.
 4. Best direct al wat foto's en wat technische info geven, want nu lijkt het alsof je hier enkel wat komt spammen. WAT doe je met waterstof dan?
 5. Zwaar werk met snoer, al de rest op accu van Dewalt (meeste keuze modellen, beter prijzen enz dan Makita, Bosch, Milwauke en ander bekende namen ) Je koopt best een volledige combo in promo, dan zaken apart, dat laatste komt veel duurder uit. Tegenwoordig zijn de motoren zonder koolstofborstels de beste.
 6. Telkens waarbij er een probleem geponeerd wordt, waarbij de politieke oplossing extra belastingen innen is, weet je dat het probleem onbestaande is. Laat jezelf niet banger maken dan je al bent
 7. Snel winst maken, doe je voorlopig (nog) niet, omdat de stroom ondanks de prijsstijging, nog betaalbaar is. De dag dat zonnepanelen nog een derde kosten van wat ze nu doen en de accu's de helft, dan is het zelfs financieel interessant en die dag komt wel... en mogelijks sneller indien de gewone stroomkost nog stijgt.
 8. En nu de hoofdvraag, stel dat je vandaag de dag het opnieuw zou willen plaatsen, hoe zou je het aanpakken, wat zou je anders doen en waarom? Zou je voor meer capaciteit gaan qua accu, of juist eerder qua zonnepanelen? Zou je ook goedkoper uitkomen?
 9. Als jij mij een goed werkende off-grid installatie van enig zinvol vermogen kan maken voor dat geld, bestel ik er direct 10.
 10. Dat ziet er mooi uit, ik kijk uit naar het eindresultaat
 11. Vooral de zool is anders en inderdaad de haakjes (deze laatste wil je zeker niet als je parachute springt).
 12. Tof. Hopelijk is er uit het verleden geleerd.
 13. Het heeft met nut niets te maken, wel met de huidige markt voor zo een boek. Jan met de pet koopt dit niet he!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...