Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

wodan

Lid
 • Aantal items

  4553
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

wodan won de laatste dag op 26 mei

wodan had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3891 Uitstekend

Over wodan

 • Titel
  Rocksolid prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bij wat er met Covid-19 zaken spelen, is dat we verschil causaliteit en correlatie moeten blijven zien... Voor klootzakken is een opportuniteit niet verbonden met ethiek, als er maar te verdienen valt. Dat wil niet zeggen dat de klootzak de veroorzaker is van de miserie die hij uitbuit. Dat het volk bewust belogen wordt, is als maar duidelijker aan het worden... of je moet ziende blind zijn (en zo zijn er spijtig genoeg nog velen).
 2. Je vooral niet bang laten maken, stress is ongezond en al zeker voor je afweersysteem. Lekker eten en thuis blijven, filmpje kijken enz. Alles komt goed, tijd vaar wat reflectie. Smakelijk.
 3. Is er nu niemand die een beetje de cijfers volgt? De kans dat je als jonge gezonde westerling aan Corona komt te overlijden is zeer klein... Je sterft eerder aan gewone griep dan aan Corona... Lopen jullie allemaal met maskertjes en handschoenen rond wanneer er een gewone griep epidemie is? Wel dan. Heb je echter grootouders in huis met zwakke gezondheid, dan zorg je inderdaad best dat je niet blootgesteld wordt, zodat je hen niet kan aansteken. Basis hygiëne, handen wassen, niet in ogen wrijven of neus peuteren enz, dat is veel belangrijker om te oefenen.
 4. Neen, dat je uberhaubt een gsm nr dient te hebben.
 5. Het beste wat je kan doen is investeren in de weerbaarheid van je zoontje en als hij een pester een blauw oog slaat, laat je merken dat soms geweld de enige juiste reactie is, als diplomatische woorden falen. Dus leer hem goed debatteren, argumenteren en laat hem een krijgskunst doen. Fysieke weerbaarheid gaat samen met mentale weerbaarheid.
 6. Over tien dagen weten we meer en of gans China besmet zal geraken...
 7. Heb hem gemaild en sms gestuurd.
 8. Mijn mening is dermate duidelijk en niet politiek correct, dat ik me op dit forum onthou van enige inhoudelijke commentaar, dat is voor iedereen wel zo fijn.
 9. Best direct al wat foto's en wat technische info geven, want nu lijkt het alsof je hier enkel wat komt spammen. WAT doe je met waterstof dan?
 10. Zwaar werk met snoer, al de rest op accu van Dewalt (meeste keuze modellen, beter prijzen enz dan Makita, Bosch, Milwauke en ander bekende namen ) Je koopt best een volledige combo in promo, dan zaken apart, dat laatste komt veel duurder uit. Tegenwoordig zijn de motoren zonder koolstofborstels de beste.
 11. Telkens waarbij er een probleem geponeerd wordt, waarbij de politieke oplossing extra belastingen innen is, weet je dat het probleem onbestaande is. Laat jezelf niet banger maken dan je al bent
×
×
 • Nieuwe aanmaken...