Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en je opgegeven geboortedatum en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

wodan

Leden
 • Aantal items

  4526
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

wodan won de laatste dag op 5 september 2015

wodan had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3833 Uitstekend

Over wodan

 • Titel
  Mankinds only hope

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Het heeft met nut niets te maken, wel met de huidige markt voor zo een boek. Jan met de pet koopt dit niet he!
 2. Lucifers, meerdere zakmessen, tie-rips enz. En je (reserve) broek is jeans... zou ik nooit dragen in het bos. Wel grappig dat je je handen gebruikt om stokjes de grond in te duwen, terwijl je stevige schoenen draagt Maar echt heel tof gemaakt, mijn opmerkingen doen daar NIETS aan af!
 3. Leuk joh dat je daar de tijd voor neemt! (Man wat heb je allemaal mee!?)
 4. Inderdaad, ik bedoel voornamelijk de 'Turkse' Koerden waar Turkije het lastig mee heeft En de logica van de vijand van mijn vijand is misschien mijn vriend... voorlopig.
 5. Als je Turkse acties ziet, moet je het Koerden-verhaal altijd in het achterhoofd houden... Die belangen spelen ALTIJD mee in de acties van de Turken.
 6. Ik begrijp niet dat je eerst zulks moet meemaken voordat je beseft dat er veel zulke mensen zijn...? Dagdagelijks krijg je toch voorbeelden rondom je die aantonen hoe de meeste mensen denken? En jij twijfelt nog? Serieus?
 7. Iedereen met hersens en geld over, koopt... De hersens lukt me al aardig al zeg ik het zelf... Dat over hebben van geld... dat is wat anders.
 8. Hangt van het ontwerp af hoe veilig en verstandig het ontworpen is.
 9. wodan

  F150 wordt Zoé

  De 'speciale laadpaal' welke je nodig hebt, wat kost die en wat is er zo speciaal aan?
 10. Ik vermoed dat je dit NIET goed opgezocht hebt, er zijn voorbeelden genoeg te vinden in de VS waarin een agent in burger, een gewoon persoon met een CCW een overval, aanranding en zo stopt. Een mass schooting niet, omdat deze, tataaaa, altijd plaatsvinden in een gun free zone.
 11. Inderdaad, dat heet plannen om niet stomweg bij de eerste verkeerscontrole door de mand te vallen.
 12. Met alle respect, maar de werkelijkheid is dat de man er staat en dat de aanslagen er zijn geweest. Meerdere facetten zien van feiten, wil niet zeggen dat andere feiten niet gezien zijn of aanvaard.
 13. Amai, 2 pistolen en nog zo een duur Frans geweer... er hangt daar voor zeker 10.000€ gerief rond en aan de man. Wordt leuk als hij ineens naar het toilet moet
×
×
 • Nieuwe aanmaken...