Ga naar inhoud

wodan

Lid
 • Aantal items

  4558
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

Alles dat geplaatst werd door wodan

 1. @kwaksterColloïdaal zilver werkt doordat de elektrische lading van het deeltje aangetrokken wordt door virusdeeltjes en deze dus ladinggewijs uit elkaar trekt. Dit werkt voor alle virri bij mijn weten. Haal dus je zilveren bestek maar weer boven... Maar laat zilver nu net niet te patenteren zijn zeker...
 2. wodan

  Trump afzetten?

  De twee machten, simpel gezegd deze van goed en kwaad, staan des te duidelijker tegenover elkaar in de VS. Trump wil ten allen tijde voorkomen dat het uitdraait op een burgeroorlog, want dan vallen er heel veel slachtoffers. Dus zal het heel creatief moeten worden aangepakt, ofwel toegeven... Ik hoop dat de legertop aan de juiste kant blijft staan. En wat wij zien en horen, is maar de speelvloer van het theater.. Wat er in de coulissen beslist wordt, is wat telt en wat het einde van het verhaal bepaalt... Trump heeft al meerdere keren aangetoond dat hij vele stappen verder denkt dan zijn tegenstrevers en het volksbelang op de eerste plaatst stelt in zijn beslissingen. 12K of 24K van je belastingen kunnen aftrekken, maakt een groot verschil, niet?
 3. wodan

  Trump afzetten?

  1: Wij weten te weinig van wat er in de VS speelt voor een juiste conclusie. 2: Hoe minder je weet, hoe sneller je (een verkeerde) mening klaar hebt. 3: De storm komt er... het moeras mag drooggelegd worden. 4: Het leger staat grotendeels aan de juiste kant van de politiek daar... gelukkig. 5: Om verraders te ontmaskeren, moet je hen de kans geven verraad te plegen, want dan ben je zeker... en is het ontegensprekelijk. 6: Check wikileaks. 17: MSM liegt bijna altijd.
 4. Bij wat er met Covid-19 zaken spelen, is dat we verschil causaliteit en correlatie moeten blijven zien... Voor klootzakken is een opportuniteit niet verbonden met ethiek, als er maar te verdienen valt. Dat wil niet zeggen dat de klootzak de veroorzaker is van de miserie die hij uitbuit. Dat het volk bewust belogen wordt, is als maar duidelijker aan het worden... of je moet ziende blind zijn (en zo zijn er spijtig genoeg nog velen).
 5. Je vooral niet bang laten maken, stress is ongezond en al zeker voor je afweersysteem. Lekker eten en thuis blijven, filmpje kijken enz. Alles komt goed, tijd vaar wat reflectie. Smakelijk.
 6. Is er nu niemand die een beetje de cijfers volgt? De kans dat je als jonge gezonde westerling aan Corona komt te overlijden is zeer klein... Je sterft eerder aan gewone griep dan aan Corona... Lopen jullie allemaal met maskertjes en handschoenen rond wanneer er een gewone griep epidemie is? Wel dan. Heb je echter grootouders in huis met zwakke gezondheid, dan zorg je inderdaad best dat je niet blootgesteld wordt, zodat je hen niet kan aansteken. Basis hygiëne, handen wassen, niet in ogen wrijven of neus peuteren enz, dat is veel belangrijker om te oefenen.
 7. Neen, dat je uberhaubt een gsm nr dient te hebben.
 8. Het beste wat je kan doen is investeren in de weerbaarheid van je zoontje en als hij een pester een blauw oog slaat, laat je merken dat soms geweld de enige juiste reactie is, als diplomatische woorden falen. Dus leer hem goed debatteren, argumenteren en laat hem een krijgskunst doen. Fysieke weerbaarheid gaat samen met mentale weerbaarheid.
 9. Over tien dagen weten we meer en of gans China besmet zal geraken...
 10. Heb hem gemaild en sms gestuurd.
 11. Mijn mening is dermate duidelijk en niet politiek correct, dat ik me op dit forum onthou van enige inhoudelijke commentaar, dat is voor iedereen wel zo fijn.
 12. Best direct al wat foto's en wat technische info geven, want nu lijkt het alsof je hier enkel wat komt spammen. WAT doe je met waterstof dan?
 13. Zwaar werk met snoer, al de rest op accu van Dewalt (meeste keuze modellen, beter prijzen enz dan Makita, Bosch, Milwauke en ander bekende namen ) Je koopt best een volledige combo in promo, dan zaken apart, dat laatste komt veel duurder uit. Tegenwoordig zijn de motoren zonder koolstofborstels de beste.
 14. Telkens waarbij er een probleem geponeerd wordt, waarbij de politieke oplossing extra belastingen innen is, weet je dat het probleem onbestaande is. Laat jezelf niet banger maken dan je al bent
 15. Snel winst maken, doe je voorlopig (nog) niet, omdat de stroom ondanks de prijsstijging, nog betaalbaar is. De dag dat zonnepanelen nog een derde kosten van wat ze nu doen en de accu's de helft, dan is het zelfs financieel interessant en die dag komt wel... en mogelijks sneller indien de gewone stroomkost nog stijgt.
 16. En nu de hoofdvraag, stel dat je vandaag de dag het opnieuw zou willen plaatsen, hoe zou je het aanpakken, wat zou je anders doen en waarom? Zou je voor meer capaciteit gaan qua accu, of juist eerder qua zonnepanelen? Zou je ook goedkoper uitkomen?
 17. Als jij mij een goed werkende off-grid installatie van enig zinvol vermogen kan maken voor dat geld, bestel ik er direct 10.
 18. Dat ziet er mooi uit, ik kijk uit naar het eindresultaat
 19. Vooral de zool is anders en inderdaad de haakjes (deze laatste wil je zeker niet als je parachute springt).
 20. Tof. Hopelijk is er uit het verleden geleerd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...