Ga naar inhoud

Luke

Admin
 • Aantal items

  108
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Luke won de laatste dag op 24 december 2019

Luke had de meest gelikete inhoud!

5 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Luke's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

117

Community reputatie

 1. Lees je mail eens!

 2. Plaats hier (alleen) alle meldingen en signaleringen Coronavirus.
 3. Ze beginnen te zwichten en producten worden verwijderd en op uitverkocht gezet, dit gaat de goede kant op.
 4. thx, hoe meer klachten ze ontvangen hoe sneller offline!
 5. We hebben contact gehad met het bedrijf wat vemeld staat op de contactpagina https://prepshopxl.com/contact/ en zij geven aan hier niks mee te maken te hebben. De kvk gegevens van dit bedrijf zijn misbruikt.
 6. onweerlegbaar bewijs is dat deze malafide webshop onze complete noodpakketten verkoopt en onze eigen foto's daarvan gebruikt.
 7. Wij krijgen net door dat er een kloon van prepshop.nl actief is. Bestel absoluut niks bij prepshopXL.com! Op de achtergrond zijn wij druk bezig met een poging tot het uitschakelen van deze site. Indien je wil helpen dien dan een klacht in over prepshopXL.com via https://support.namecheap.com/index.php?/Tickets/Submit en kies de onderste optie 'abuse Cases' Luke van prepshop.nl
 8. @Bunkerprepper Op zich een supergoed idee maar we gaan dit met de huidige gekte in de shop even niet voor elkaar krijgen tenzij we de pakketten van te voren maken. Het nadeel is dan weer dat de losse producten misschien wel verkocht hadden kunnen worden. We hebben wel alle producten die handig zijn op de themapagina 'Viruspreventie' gezet, zie https://www.prepshop.nl/themas/viruspreventie/ We hebben voor nu (bijna) alles nog op voorraad.
 9. Hey Bunkerprepper, ik ben ook bang dat dit niet het gewenste resultaat geeft. Veel bezoekers komen bijvoorbeeld via een Google zoekopdracht bij het forum uit en een deel daarvan zal (ooit) een account aanmaken en een positieve bijdrage aan het forum leveren. Als we delen gaan afschermen missen we deze nieuwe aanwas.
 10. Ik ga er de komende dagen eens even goed naar kijken en hou jullie op de hoogte ?
 11. Het forum draait ondertussen al weer 2 weken en ondanks het feit dat iedereen zich supernetjes gedraagt zijn er natuurlijk wel moderators nodig. Met trots kunnen we melden dat @Sterredag is toegevoegd aan het team van moderators ?
 12. Gaaf! Compleet autonoom zou ik ook wel willen zijn, maar met dat beetje zon hier in de winter en mijn belachelijke verbruik gaat het helaas niet lukken zonder het net. Post vooral wat foto's van je oude en nieuwe accubank. Benieuwd of je nieuwe toereikend is!
 13. @Mr. Gold & @Simurgh Bedankt voor jullie mooie berichten. We hebben grote plannen met de website, het forum en natuurlijk ook de prepshop en we hopen dat iedereen hier weer zijn oude plekje terugvind en dat we met zijn alles veel kennis kunnen delen. Ook kan ik al verklappen dat het organiseren dat een SC hoog op de agenda staat ? Veel plezier iedereen en alle feedback op zowel het forum als de prepshop is altijd welkom!
 14. Er zijn er vast veel onder ons die thuis zonnepanelen op hun dak hebben. Ik vraag mij af of jullie dan ook iets in huis hebben zodat je wat met de zonnepanelen kan doen tijdens een langdurige stroomstoring. Zelf heb ik accu, omvormer en een losse laadregelaar in huis die ik als het nodig is aan kan sluiten op de zonnepanelen. Wel belangrijk om dan eerst op het dak de serieschakeling anders in te delen omdat ik nu 300 volt binnenkrijg als de zon schijnt, en dat is teveel voor mijn maximaal 100 volt laadregelaar. Benieuwd of er nog meer zijn die hierover hebben nagedacht ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...