Ga naar inhoud

noahvanleeuwen

Lid
 • Items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

noahvanleeuwen's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

 1. woon in Arizona, Amerika. daar heb je een bunkerfabrikant genaamd Atlas Shelters. bijna iedereen in de straat hier heeft er één. alles compleet. zelfs luchtfilter. alleen deelectriciteitsaccu/stroom vergeten ze.
 2. heb je een voorbeeld van een accu die helemaal leeg kan. je hebt soms vaan die accu's due maar voor voor driekwart leeg mogen/kunnen. bestaat er een soort van accu die helemaal leeg kan en die het liefst ook een stopcontact heeft.
 3. sorry, verkeerd geformuleerd. ik bedoel electriciteit.
 4. hallo, ikzelf heb een bunker. maar wat als de stroom uitvalt? dan kan ik niet meer koken want mijn bunker is niet aangesloten op het gas(als er gebombardeerd word is je bunker ook ontfloft) dan heb ik geen stroom. heeft iemand een idee hoe ik energie op kan slaan? ik heb namelijk 3 bunkers naast elkaar dus ruimte maakt niks uit.
 5. Hallo, ben op zoek NaAr een makro-achtige groothandel. Dank je wel
 6. nu weet ik nog steeds niet waar ik die filters kan kopen.
 7. oke, weet jij waar ik die luchtfiltersystemen kan kopen? ongeacht de prijs. maar wat als iemand erachter komt en die gooit een granaat in het luchtfiltersysteem en de luchtfilter is kapot?
 8. hallo, ik wil in mijn bunker 15 mensen kwijtkunnen. maar hoe zit dat met de luchtventilatie? kan dit ook gewoon met planten? zoja met welke planten? dank je wel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...