Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Amazing Dree

Lid
 • Aantal items

  2377
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

Amazing Dree won de laatste dag op 12 mei 2015

Amazing Dree had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

4263 Uitstekend

Over Amazing Dree

 • Titel
  Last (wo)man standing

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Oud malaria middel uit 1934 schijnt ook ingezet te kunnen worden bij dit virus. Het heet geloof ik Chloroquine. Niet geheel onschadelijk middeltje. Ook info op de hoofddraad betreft corinavirus !
 2. Ik vlieg over 1 1/2 week ook, weliswaar in Europa, maar ben zeker van plan om een mondkapje te dragen, en plastic gloves. Moet met KLM, hoop maar, dat het een "schoon" vliegtuig is, en niet gebruikt voor terughalen van potentieel besmette mensen......
 3. Hierboven update over Sars-Cov2 virus wat de ziekte Covid 19 veroorzaakt. Boost je immuun systeem door voldoende slaap !!
 4. Goede reis @Bunkerprepper en hou je veilig 👍
 5. Jammer, had ik graag geweten. Dakin's solution recept staat al in mijn blauwe boekje
 6. Inderdaad zou ik zeker niet 24 uur p/dag de koorts onderdrukken, daar koorts het afweermiddel van je lichaam is ! Wat dan wel de juiste dosering is ? Misschien alleen voor s'nachts ? Goede slaap is heel goed voor je afweersysteem !
 7. Wat doet schoonmaakazijn met virussen ? Puur op een schoonmaakdoekje ? Voor bv deurknoppen enz ? Relatief goedkoop, makkelijk aan te komen, en makkelijk te hanteren. Ik gebruik het best veel, vandaar de vraag. Zijn zuren zoiezo de pest voor virussen, of juist niet ?
 8. @vheeswijk Wanneer u nog tips heeft, qua medicatie, bv zilverwater, zou u dat dan ook hier willen plaatsen ? Bij voorbaat grote dank. Denk dat we inmiddels ook moeten overgaan naar het idee, oke, besmet, en wat nu .....
 9. Ik lees ook veel goede berichten over het versterken van je immuunsysteem door gebruik van CBD olie en Wietolie. Zelf gebruik ik bij koortslip (virus) altijd 1 van deze oliën, en dan komt de koortslip niet eens door.
 10. Graag hier alles wat we weten, over medicatie, bij besmetting van #coronavirus. Omdat de kans steeds groter wordt op besmetting, door waarschijnlijk: 24 dagen incubatietijd Aerosol verspreiding Overleving van 9 dagen op vaste oppervlakten door virus Besmetting door lichaamsvocht enz Al genoemd is: grote inname vitamine C. Vast nog wel middelen, maar als je er ineens mee geconfronteerd wordt, is het handig, als je maar in 1 draadje moet zoeken, lijkt mij.
 11. Op twitter berichten over 36 mensen aan boord van het vliegtuig met 254 gerepatrieerden, die symptomen hebben van het corona virus .........
 12. Misschien ben ik wel overdreven in het nadenken over de genomen maatregelen, die genomen worden, voor de gerepatrieerden, betreft die twee weken quarantaine..... Maar waarom maar 2 weken ? Is het dan 100% zeker maar 2 weken besmettelijk ?? Waarom niet daar wat overheen gaan zitten, bv. 3 weken. Ik denk, better safe dan sorry. Oke, als je in quarantaine moet, is die week extra zeker niet leuk, maar het lijkt me leuker, dan wanneer je andere mensen ook ziek maakt ! Oke, ik ben geen viroloog, maar hoe zeker zijn ze van die twee weken ? Ze weten immers nog niet alles van dat virus.
 13. https://m.hln.be/nieuws/buitenland/live-eerste-dodelijk-slachtoffer-buiten-china-belgen-vertrokken-uit-wuhan~a6404e33/?utm_medium=twitter&utm_content=Nieuws&utm_source=dlvr.it&referer=https%3A%2F%2Ft.co%2Futk5PyBBCy%3Famp%3D1
 14. Zojuist twitteraccount van Zerohedge gebant op Twitter.......
×
×
 • Nieuwe aanmaken...