Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Amazing Dree

Lid
 • Aantal items

  2347
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

Amazing Dree won de laatste dag op 12 mei 2015

Amazing Dree had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

4215 Uitstekend

Over Amazing Dree

 • Titel
  Last (wo)man standing

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Heb je helemaal gelijk in. Maar dat dit nog steeds een hot item is, is niet de schuld van ons volk, maar van onze regering. Onze regering vindt het prima om grote groepen immigranten hier mee te laten profiteren van onze "welvaart", zonder er daadwerkelijk iets voor terug te verlangen. Nederland kan dit niet dragen, het wordt teveel en is te zwaar. Ook de culturele verschillen zijn veel te groot, de normen en waarden van de meeste nieuwkomers, verschillen te veel met onze westerse cultuur, recept voor chaos, veroorzaakt door onze " lijders". Het volk zal de gevolgen moeten dragen, en daarom blijft het ook een hot item. Jammer, maar helaas. Ik begrijp het wel, dat velen zich hierover op winden, alleen het helpt niet. Deze zieke regering moet weg. M.i. Slechts 1 mening, de mijne. Zo hebben velen een mening hierover.
 2. Check: #WuhanOutbreak #WuhanPheumonia Komen hele andere berichten naar boven, waar je niet vrolijk van wordt, als het waar is. In Wuhan staat ook een bio hazard lab.....en daar in die plaats is t virus uitgebroken.
 3. 1 van de 2 patiënten is ook in Nederland geweest, het RIVM gaat het uitzoeken......bron nu.nl
 4. Amazing Dree

  Klimaatrealisme

  Ja hoor Ray, dat is het KNMI, geen universitaire studie, en dat is waar ik het over heb. Het KNMI geeft ook gekleurd nieuws m.i. Dat gemauw over hoe de MSM het klimaat ziet, behandeld, en beangstigend maakt voor velen, hebben we nu al gezien. Lees je eens in in de andere kant van dit verhaal.
 5. Amazing Dree

  Klimaatrealisme

  Half jaar geleden of zo eens gegoogled op het woord klimaat wetenschapper, en ook de universitaire studie daarvan........ Kwam voor 2018 niet eens voor......... En nu velen ineens ????? Die ook nog eens pretenderen, dat ze alles weten van het klimaat, en dat alleen zij gelijk hebben, en dat we biljoenen moeten gaan uitgeven, om zogenaamd het klimaat te redden 😂😂😂😂😂 Ze kunnen gvd niet eens het weer voorspellen voor de komende maand met zekerheid, dus wie in die onzin trapt.....
 6. Via twitter: raketaanval op Amerikaanse ambassade in Bagdad, nu gaande. Nog niet bevestigd......
 7. Nou, @Haskap Bedankt voor je reactie iig. Jouw mening over het klimaat respecteer ik, maar deel jouw meningen, conclusies niet. Dat het klimaat verandert, ja, daar lijkt het wel op. Maar de invloed van de mens is minimaal.
 8. @Haskap Ik wil je eens wat vragen. Jij opent 2 draadjes over klimaatgerelateerde zaken. Vervolgens krijg je reacties daarop, en reageer je nergens op. Waarom reageer je niet ? Het lijkt mij wanneer je een draadje opent, met een blijkbaar voor jou een enorm belangrijk onderwerp, gezien de vele informatie in het begin van het draadje, je het belangrijk vindt, om hierover te praten. Of wil je alleen reageren, wanneer mensen niet kritisch zijn, op wat jij post ? Je leest wel mee zie ik. Je kan wel liken, op een post van Martin, wanneer die kritisch is (op een post in: Iran, klaar voor oorlog, die ik plaatste, van de site Xander). Je mag van mij leuk vinden wat je wil, of niet leuk. En ook kritisch zijn, ben ik ook. Maar draadjes openen, zonder ook maar een reactie terug, omdat ze je niet welgevallig zijn, vind ik triest.
 9. Martin, wat jij hier zegt klopt, wat betreft nieuwsgaring van waar dan ook. Ik zeg slechts, interessant stukje om te lezen. Waarom je nu vaccinaties erbij haalt ? Ik post dit, over de onstabiele situatie in het M-O, omdat dit nu speelt. Wat je er ook van vindt, ik hoor graag het nieuws van alle kanten, en wordt niet graag eenzijdig geïnformeerd. Ik begrijp jouw aversie tegen deze site, omdat jij er geen goede ervaring mee hebt. Maar dat wil niet zeggen, dat wat ze hierover schrijven, dan per definitie allemaal onwaar is.
 10. Interessant stukje om te lezen ! https://www.xandernieuws.net/algemeen/nederlandse-analisten-in-2020-begint-de-systeemcrisis-en-derde-wereldoorlog/
 11. https://www.xandernieuws.net/algemeen/global-cooling-zet-door-sneeuw-in-thailand-extreem-koud-in-india-al-50-doden-door-griep-in-bangladesh/
 12. Misschien is het ook interessant voor je om eens iets te lezen van voormalig Greenpeace directeur Patrick Moore, die hele andere geluiden laat horen, dan die jij hier te berde brengt. Persoonlijk vind ik, dat je hier wel een heel erg eenzijdig geluid laat horen betreft de kwestie klimaatverandering. Dat het klimaat verandert, ja, dat is duidelijk. Maar dat verandert al 4 1/2 miljard jaar, daar doen we weinig aan. De maatregelen die nu genomen worden, daar zou je wel eens grote vraagtekens bij kunnen zetten. Iig gaan daar een paar hele grote jongens heel veel geld mee verdienen........ De mens zou beter anticiperen met het klimaat mee, ipv alleen te proberen het klimaat te veranderen, want dat gaat nooit lukken, heeft de mens gewoon weinig tot geen invloed op, is weggegooid geld. Ook lees ik in je verhaaltje niets over de verdwenen zonnevlekken, en dat daardoor er misschien wel eens een ijstijd (Maunders Minimum)zou kunnen komen (bron NASA), dus in plaats van opwarming een coolingdown. Een Russische professor Valentina Zharkova heeft hierover een interessante lezing gegeven. Het klimaat waarin we leven is belangrijk, maar we hebben het niet in de hand. Wat we wel in de hand hebben, is het anticiperen op de veranderingen en het milieu !
 13. En wat werkt er voornamelijk bij de overheden ? En dan heb ik het niet over de echte werkvloeren, maar het management en daarboven....... Ik ben bang dat er bij een echt event weinig verantwoordelijkheid komt bovendrijven, behalve dan op de werkvloeren...... De werkelijke uitvoerders van werk, degenen, die zorgen voor dat het werk gedaan wordt, zoals in de dienstverlening, zorg, en veiligheid, zullen dan samenwerken met het volk, alles daarboven zal hoogstwaarschijnlijk voor zichzelf kiezen, en het hazenpad nemen. Ook is het saamhorigheidsgevoel dusdanig naar beneden gedraaid, dat het zoiezo een zware dobber gaat worden, wanneer het echt misgaat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...