Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en je opgegeven geboortedatum en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Amazing Dree

Leden
 • Aantal items

  2310
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

Amazing Dree won de laatste dag op 12 mei 2015

Amazing Dree had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

4158 Uitstekend

Over Amazing Dree

 • Titel
  Last (wo)man standing

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hoi @Keyser Suze Zet Charlie en mij op de lijst, goed initiatief ! Emailadressen heb je als het goed is, of wil je ze nog een keer via pm ?
 2. Denk jij nou echt, dat dat het is ? Laat me niet lachen zeg, als wie dan ook email adressen wil hebben, dan zijn daar heel veel andere manieren voor, en dan zou dat zeker niet in the open gebeuren. Bah, wat een misplaatste achterdocht.
 3. Poeh..............ik ben nu echt ontdaan, heel erg ontdaan, gechoqueerd. Zoveel met elkaar meegemaakt, zoveel gedeeld, zoveel geleerd, zoveel vrienden gemaakt, of ik ze nu in real live gezien heb of niet. Waar kan ik dan deze contacten onderhouden ? De mensen, waar ik inmiddels heel veel om geef ! In mijn tekst hieronder staat Samenlever, niet voor niets. Samen kun je het redden, alleen is het veel en veel moeilijker. Ik ben graag samen, samen met mijn preppervrienden, die zoveel meer van mij begrijpen, dan de schaapjes. Op dit forum kwam ik thuis, mijn enigste forum, en nu moet ik gaan zoeken naar een ander ? Mijn virtuele thuis stopt.............. vind dit zo enorm verdrietig. Ik weet dat er dingen speelden die niet fijn waren, maar dat gebeurt in ieder thuis. Een thuis verliezen is gewoon te. Ik ben al bijna 4 jaar lid, altijd met veel plezier samen met Charlie. Ons leven is door dit forum verrijkt, dit nemen we mee voor de rest van ons leven, wat binnenkort ook gaat veranderen. Misschien past dit in deze tijd, misschien moet het wel zo gaan. Ook wij gaan door met ons verrijkte leven, met zoveel meer kennis, vrienden, en fijne ontmoetingen. Maar juist in deze vreselijk hectische tijd, met zoveel wat op ons af komt, stoppen met dit forum ? Tja, ik ben een vrouw, soms hard, soms super boterzacht, naïef vaak, en met emoties. Nu ben ik droevig, ben ik bang, dat ik veel fijne mensen ga missen, dat ik sommige leden, waar ik niet zoveel contact mee heb, maar wel graag hun posts lees, ook zo erg ga missen. Nu, ja, moet ik afscheid nemen, in deze hectische tijd, wat nu, als de SHTF losbreekt ? Ik ben geen watje, durf veel, best stoer, maar zonder jullie misschien wel wat minder.............. @Dr.Prepper @Mr. Gold dank jullie wel voor een mooie verrijking van mijn leven voor bijna de laatste 4 jaar. Lieve medepreppers, Wat ga ik jullie missen ! Ik ga nu maar op zoek naar een ander prepper forum, iemand nog tips ? Graag 1 waar de meeste van hier ook heen gaan. Vanuit mijn hart aan jullie allen : HOU JE VEILIG !
 4. Volgens onze @Geert moet je altijd een oneven aantal kippen hebben
 5. Ja, zoiets. Nu lees ik in de post hieronder, dat meer wielen, meer weerstand geven. Dat geloof ik graag, maar die karren lopen vaak zo soepel, dat die weerstand misschien te verwaarlozen is. Pas met baby, 2 zakken kattenvoer (15 kg) en nog meer boodschappen, met te platte bandjes toch nog soepel gelopen. Denk dat het een kilo of 25 was.
 6. Ik zou toch goed de kosten - baten in de gaten houden. waarom 1 wiel of 2 ? Loopt dat handiger ? Ik heb geen idee. Zelf loop ik met een 3 wielige kinderwagen gewoon door het natuurgebied, ook onverhard, loopt als een tierelier. Zou toch een verder googlen, misschien kom je nog goedkope kinderwagens tegen. Bij kringloopwinkels in kleinere plaatsen ?
 7. Opvallend: vanavond bij diverse programma's hebben ze het ineens niet meer over vluchtelingen maar migranten...............
 8. Mooi ding hoor. Als we er nog geen hadden, had ik er wel zo een gewild.
 9. Dank je Dreutel, door jou bump het stuk van Ludo gelezen, en zeker de moeite waard, goed stuk !!
 10. Gaan we een keertje kijken Geert, misschien kunnen we tips geven
 11. Lijkt me interessant hoe dat in beeld word gebracht.
 12. Gisteren een indringende film gezien bij NPO. Deze film heet Lore. Over Duitsland tijdens het beëindigen van de tweede WW. Duitse SS familie, die dan in een SHTF situatie komen. Prepwaardig, i.i.g. het beeld wat er gebeurt als je van huis en haard verdreven wordt. De voorstelling die leden van dat gezin hebben, van wat er allemaal niet klopt van hun denkbeelden, word mooi in beeld gebracht. Aanrader !!
 13. Zag net bij journaal, dat er inmiddels ook vluchtelingen uit Pakistan, Bangladesh, Nepal aan de grenzen staan. Momenteel worden deze nog niet doorgelaten bij de grens, dus ontstaat daar weer een probleem. Ik vind het echt zorgelijk worden, ze komen nu vanuit de hele wereld naar Europa. Het is hard om te zeggen, maar grenzen sluiten, lijkt nog de enigste optie, om dit tegen te gaan. Triest voor echte vluchtelingen, maar dit kan zo toch echt niet doorgaan, dat gaat fout op de een of andere manier.
 14. Het lijkt voeden van onrust, en creëren van nog meer angst. Kijk dat zo'n debiel zoiets roept, oke, maar dit word vanavond breed bekend gemaakt in de MSM. Dat is wat mij choqueert, dit "brol" nieuws brengen ze wel, terwijl zoveel zaken niet door de MSM gebracht worden, of verdraaid worden. nederland begint echt een raar land te worden. Gooi de grenzen maar open, iedereen mag binnen komen, als je er bent, kijken we wel of je mag blijven, geen plek, och, dan krijg je wat zakgeld, en zoek t uit.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...