Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Schermnaam

Lid
 • Aantal items

  22
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Schermnaam won de laatste dag op 28 september 2020

Schermnaam had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

22 Uitstekend

1 Volger

Over Schermnaam

 • Titel
  Jr. prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Zorg dat je waterstofperoxide in huis hebt, de zuurstof hierin zorgt dat de tetanus bacterie niet kan overleven. Zo'n flesje van 3% koop je bij drogisterijen.
 2. Misschien via een dierenarts? Aangezien het ook aan dieren wordt gegeven
 3. @OBL-Rien ik zie zelf ook zeker geen reden om te panikeren naar aanleiding van de cijfers. Zeker niet aangezien het beleid nu gebaseerd wordt op 'besmettingen' (waar je zou moeten spreken van mensen met een positieve test, die niet zoveel zegt over ziekte verschijnselen of besmettelijkheid) Helaas lijken de daadwerkelijke gevaren niet leidend te zijn voor het beleid. Ik bereid mij iig voor.
 4. Het lijkt onlogisch om wéér het hele land op 'slot' te dfoen, maar er komen waarschijnlijk steeds meer 'risico' regio's bij. Dus zal het dan toch op een (bijna) nationale lockdown uitdraaien. En de kosten lijken er niet toe te doen.. zoveel m mensen werkloos geworden, failliet gegaan, bedrijven moeten sluiten. En de overheid leent wat miljardjes bij
 5. Het lijkt r sterk op dat er idd weer een lockdown komt. Steeds meer vrijheden inperken..
 6. Ze branden idd heel snel op. Is bijna de moeite van het werk en de tijd niet waard
 7. @jens, de link staat bovenaan de post. Je kunt m alleen vandaag niet bekijken omdat het zondag is.
 8. Soep update: prima bevallen! Weet nu dus uit eigen ervaring dat je jaren na dato nog kunt eten uit blik
 9. Ik denk (en hoop) dat veel mensen ook de Mexicaanse griep en bijbehorend doorgedrukt vaccin en bijbehorende bijwerkingen niet zijn vergeten.
 10. Met appelschillen en klokhuizen kun je op deze manier ook prima appelazijn maken, moet het wel wat langer staan (een week of 3)
 11. Momenteel de soep (houdbaarheidsdatum april 2016) aan het eten. Smaak en geur zijn prima, structuur wat lobbig. Maar dat komt denk ik door het doorkoken, wat niet de bedoeling is. Zal me binnenkort weer melden ?
 12. Ik kwam van de week wat blikken soep met datum 2016 tegen. Denk dat ik er komende week eens mee ga lunchen, als ik durf ?
 13. “Het coronavirus wordt niet doorgegeven via klinken, gsm’s, afstandsbedieningen, katten of in kapsalons of winkels. Het gevaar op besmetting bestaat vooral als mensen urenlang samenzijn in een enge ruimte.” Dat stelt de Duitse viroloog Hendrik Streeck na onderzoek in de regio Heinsberg nabij Sittard." https://m.hbvl.be/cnt/dmf20200401_04910262/virus-niet-overdraagbaar-via-voorwerpen
 14. Dit artikel vond ik zojuist. Het is nogal een lap en ook nog Engels. Maar er staan nogal wat nuttige voedingsstoffen in vermeld (grotendeels al genoemd in deze en andere topics) Ook een uitgebreid deel over mogelijke medicatie. En een verklaring over waarom mannen vaker en zwaarder getroffen worden. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jmv.25707
 15. En hier de effecten van Natrium bicarbonaat, uit iemands eigen ervaring. Zeer goedkoop en veelzijdig middel. "Zie! ❤ Zo, ik had het goed te pakken! In járen niet zo'n last gehad. In eerste instantie leek het met een sisser voorbij te zijn gegaan. Een klein beetje minder gevoeld en wat moe en kortademig maar mijn vrouw kreeg koorts en best heftig, met hoofdpijn, hoesten en snotteren. Ik gleed er als het ware langs. Maar toen kreeg ik het na een bezoek van mijn zeer snotterende zoon een zes dagen later toch echt te pakken. Mijn gesteldheid: ik ben 66 jaar, fit, leef gezond en 1,83 lang en w
×
×
 • Nieuwe aanmaken...