Ga naar inhoud

verkenner

Lid
 • Aantal items

  433
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

verkenner won de laatste dag op 8 augustus 2014

verkenner had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

verkenner's Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

645

Community reputatie

 1. Even dit topic nieuw leven inblazen,ondertussen bol ik al veertien jaar met de def 90tig. Al 276ooo zalige kilometers gebold,mee op vakantie geweest,zware aanhangers mee getrokken voor mij de beste wagen die ik al gehad heb.De wagen is nu 22 jaar. grtn verkenner.
 2. Op scouts kamp was dat vroeger altijd vaste kost,de grote blikken van de colruyt. Na vijf dagen kwam die compotte je oren uit.En dan was het camp nog niet eens half. grtn verkenner.
 3. Om bvb bijen aan te trekken,en of nematoden uit te roeien. grtn verkenner.
 4. Net vanavond dacht ik een nieuw topik te starten ivm een avontuur dat ik volgende maand dag op dag in het buitenland wil gaan doen. Diegene die ik al ontmoet heb op sc, het gaat jullie goed en als jullie me nodig hebben ik sta altijd klaar. grtn verkenner.
 5. Geen probleem in de winter,doen wij bijna jaarlijks in Zwitserland. Alles in de rugzak voor vier dagen,1 tent per drie personen en iedereen sneeuwraketten natuurlijk.Vorig jaar dikke shit voor mij,matje ging snachts plat.Was ongeveer min 10. Volgende dag matje plakken,heeft 1 uur gehouden,terug plat weer niet kunnen slapen van de kou.Ieder heeft ook lawine biepers.
 6. Voor mijn volgend avontuur in het buitenland,vandaag mijn nieuwe stapbottinnen aangehad om in het bos hout te zagen.Gisteren met de oude stappers natte voeten.Oude zijn 28 jaar oud,nog gekocht in Zwitserland. Dus vandaag lekker warme voeten,nog zo enkele dagen en ze staan perfect naar mijn voeten. Het zijn Altberg bottinnen.Kosten 170pond. En ja ze moeten dienen voor een tocht met zware bepakking in de bergen.
 7. In Parijs bommengordel gevonden in vuilnisbak.Waarschijnlijk van den abdelislam.Alle of toch binnenkort.
 8. Ik sta seffens aan de inkom van een fuif,misschien iets voor de mods. Mag ik een vork bij mij dragen,de slechteriken hebben waarschijnlijk ook wel iets bij.???? Ik ben wel alleen,komen jullie helpen als is binnenvalt.???,
 9. Bwa in brussel alles dicht,alle winkels geen 1 activiteit alles afgelast.Zelfs geen voetbal,geen metro geen bussen. Hoeveel gekker wil je het nog hebben,MAAR grenzen wel wagenwijd open,knap toch.
 10. Momenteel nieuwe schoenen aan het inlopen voor mijn volgende project,het zijn altberg schoenen worden in de uk gemaakt. Nu heb ik een vrij brede voet vooraan,ik zou de schoenen een klein beetje willen oprekken????? Hoe begin ik daar best aan. Omdat ik niet echt sletig ben op schoenen,mijn eerste bergschoenen gekocht in Zwitserland draag ik nog steeds.In het jaar 1987.
 11. Spijtig dat het zover is voor mij,anders kwam ik een dagje helpen. Wat ik ook altijd doe,onder de stam een rol leggen die van een tak afkomt. Dan stuk zagen langs onder,dan pas bovenkant,en dan valt hij mooi van de grond af de hoogte van de rollen Ook meet ik met een meetstok altijd eerst op meter en dan zagen op meter,daarna op 33 cm.
 12. Weet jij hoe hier veilig aan te beginnen MyronPrps.Probeer eens hoe je begint om echt veilig te werken want ik veronderstel dat je alleen er aan begint.Er kan spanning optreden op de stam waar je het niet verwacht. Ik wil alleen maar goede raad geven.
 13. Officieel bevestigt abaaoud,de nep belg dood. [mod]voortaan svp ook een link naar een bron van dergelijke bevestigingen. Die heb ik nu toegevoegd. Tevens bericht verplaatst[mod] http://www.nu.nl/buitenland/4168193/franse-aanklager-bevestigt-dood-planner-aanslagen-parijs.html
 14. Maar het meest spijtige is dat DIESEL gedood is,RIPdiesel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...