Ga naar inhoud

Gunnie

Lid
 • Aantal items

  187
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Vlakbij kruising A2 / A15 .. pm me indien je in de buurt zit.
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Gunnie's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

119

Community reputatie

 1. @Loreen, regels zijn toch een keuze, net als wat ik met mijn PM's doe .... is dat mijn keuze
 2. gaat hem ook niet worden denk ik, neigt teveel naar de holocaust ... mannen scheiden van vrouwen en kinderen ... christenen, joden, moslims apart .... denk dat daar niemand mee accoord gaat
 3. Helemaal mee eens !! Maar het zijn helaas niet alleen vrouwelijke vluchtelingen ... ik geloof dat het Zweden was ( corrigeer me indien land onjuist is ) daar is het verkrachtingspercentage ( Lokale zweedse vrouwen ) met 30 % gestegen sinds er vluchtelingen zijn.
 4. Ik denk het niet @Mr. Gold .... want als duinrell gevuld gaat worden met vluchtelingen, is er weinig ruimte meer over. Denk ook dat je niet vriendelijk aangekeken wordt door de wereldverbeteraars, want dan ben jij die rijke westerling die van zijn welverdiende vakantie geniet terwijl er 5 meter verderop arme vluchtelingen zitten die niks hebben !!
 5. Dat is zijn goed recht ... noemen ze vrijheid van meningsuiting .... sommige dingen van Geert ben ik het niet mee eens, maar het meeste zeker wel. De ene KIEST voor de partij PVV , de andere KIEST voor de partij Bomenknuffelaars ... dat is pas een keuze !!
 6. Met het juiste telefoonnummer krijg je alles, maar dan ook echt alles voor elkaar. Paspoortfraude vind op hele grote schaal plaats al sinds de 70er jaren. De dreiging is reƫel , maar besef dat echte "bad guys " zo een paspoort geeneens nodig hebben .... die komen ondergronds binnen. En kijk bv naar de klassiekers , roemenen of bulgaren staan bekend als hitman, ze komen dankzij de open grenzen overal in het Shengen gebied ... leggen er 1 om en zijn binnen een paar uur zonder problemen weer terug op eigen bodem.
 7. Gunnie

  Huisuitzetting

  Dan heb je het stukje niet goed gelezen Het gaat er niet om waar je op kan bezuinigen of minderen of dergelijke. Het ging gewoon over de vaste lasten en uitgaves van normale gezinnen !! dat je dan op een 1200 euro zit +- pak hem beet. Die mensen donderen ineens van alles naar niets .... en niet iedereen is zo vindingrijk als de mensen hier ... en ook niet iedereen gaat er zomaar mee accoord ! En mensen die van niets leven is natuurlijk ook weer een uiterste ... en klopt ook niet geheel, want ze geven aan dat ze mede overleven door ruilhandel ... maar als je niets hebt, kan je ook niet ruilen, want ruilgoederen zijn ook kapitaal
 8. Nee, dan heb ik het waarschijnlijk verkeerd verwoord !! Ik ben aan het kijken naar eventueel een koophuis met mijn wensen als BIL .... mocht dit op een of andere manier niet lukken, dan blijf ik zitten waar ik zit, maar dan wil ik wel kijken voor een BOL !! Dus het is niet en / en .... maar of /of
 9. Gunnie

  Huisuitzetting

  Met vaste lasten bedoel ik alles wat maandelijks terug keert !! ( huur/ hypotheek , auto , verzekeringen , abonnementen , sportclubs , rioolrechten, gas, electra, water , moet ik nog even doorgaan ? ) of verzekeringen en zo moeten bij jou in het potje "hobby" zitten ?
 10. mwah .... ken ik ook mee leven ... ziet er zeer goed uit
 11. hahahaha staat een groot geluidsscherm over de hele lengte ... en die markante buurman ??
×
×
 • Nieuwe aanmaken...