Ga naar inhoud

Gunnie

Lid
 • Aantal items

  187
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Gunnie

 1. Nee, dan heb ik het waarschijnlijk verkeerd verwoord !! Ik ben aan het kijken naar eventueel een koophuis met mijn wensen als BIL .... mocht dit op een of andere manier niet lukken, dan blijf ik zitten waar ik zit, maar dan wil ik wel kijken voor een BOL !! Dus het is niet en / en .... maar of /of
 2. mwah .... ken ik ook mee leven ... ziet er zeer goed uit
 3. hahahaha staat een groot geluidsscherm over de hele lengte ... en die markante buurman ??
 4. Ik geloof dat je in ieder geval 3 weken per jaar niet aanwezig mag zijn in je recreatie woning, en als jij bijvoorbeeld een postbus hebt, dan is het al goed
 5. Het betreft hier een BOL .... dus niet om permanent te verblijven , zou er dan zeker geregeld heen gaan, maar mijn vaste verblijfplaats is daar dus niet !! Wel handige tips trouwens, dank je
 6. Hey, dat je van het werk gehouden wordt is je eigen KEUZE !!! ... je hoeft niet mee te lezen of te reageren hahaha Ik raak in de war hier, ja ... die garage onder het huis klopt ... ik dacht dat je die romney loods bedoelde ... maar die is ruim 100m2
 7. NEEE, maakte als grapje dat ik een leuk "huisje" op het oog had, ik had alleen de koopprijs gezien , maar op een andere site stond schijnbaar ook een huurprijs vermeld
 8. Het betreft een bos, ik denk niet dat daar windmolens gebouwd mogen worden, en volgens mij heb je er ook niks aan in een dicht bos hahaha
 9. Lachen, had die huurprijs nog geen eens gezien En die garage is een romney loods
 10. wisselen ? ... nee hoor, 1 x een BIL en 1 x een BOL .... die andere 2 waren aandragingen voor mensen hier of het misschien iets voor hun was !
 11. 1200,00 per maand ? ... ik weet niet over welk huis jij het dan hebt ? @buurmeisje, eigen weg is volledig in het zicht .... de doorgaande weg een 100 meter verderop is te zien via een verhoging bij het huis
 12. Ik heb een mooi huisje op het oog .... een lap grond ... aan 1 kant grenzend aan water .... op het platteland en toch beschut ..... einigste huis in een doodlopende straat ... ideale BIL ?
 13. Ik help het je hopen ... ik heb het te vaak gehoord : mijn hond(en) doen zoiets niet, tot de volgende hun kind werd dood gebeten .... klinkt dat hard ? ja , klinkt hard .... is het de waarheid ?? , helaas vaak wel. Ieder heeft zijn eigen idee├źn en gedachten, die moeten we respecteren .... zoals jij het doet, zou ik van mijn leven niet doen, maar jij bent jij en ik ben ik Ik wens je in ieder geval succes !
 14. Vergeet niet dat honden, en zeker in een groepje die los lopen in een jungle zonder toezicht op een gegeven moment verwilderen !! Ook al denk je nu , dat ze naar je luisteren en dat ze een commando opvolgen. Als een paar honden zo leven als je nu aangeeft, dan ben ik bang voor die 2 kleintjes !!! ..... jij en andere mogen het niet met me eens zijn, maar ik vind dit erg onverantwoord !! .... nu ben jij de Alpha ... maar morgen neemt een hond die taak op zich en dan ben je niks meer !!!
 15. ok , maar dat is je eigen insteek , als mijn honden zonder commando iets of iemand grijpen , dan zijn ze de klos !! Als je honden alles toestaat , dan is het hek van de dam ... misschien dat het op je eiland normaal is, maar hier is het "not done " .... ik ben ook bang dat je honden op die manier niet te trainen zijn !!
 16. K9 agent ?? ... hondengeleider politie bedoel je ? Kippen gaan dood ?? .... heb je ze al vanaf pup of niet ? ... want elke hond getraind of niet, leer je vanaf begin om geen dieren te grijpen, dat is echt iets wat aan het het baasje ligt. ( of ze moeten voor de jacht gebruikt worden !! )
 17. Doe ik zeker niet @Enigma13 .... maar op dit vlak ( militair ) ben ik wel degelijk op de hoogte en weet ik waar ik het over heb. Dan zal ik ook meteen even een kleine uitleg geven Waarom geen hond bij een sniper team ? : Sniper teams werken normaliter in 2 mans verband .... de spotter en de schutter. Ze zijn getraind om tot wel 3 dagen op 1 plek haast bewegingsloos te liggen ( Een hond houdt dat gewoon fysiek niet vol ) Snipers werken op grote afstand, 800 meter ... 1500 meter .... en de beste 2000+ meter ...... op zulke afstanden heb je dus simpelweg niks aan een hond. Hond bij commandoteams : Deze worden zeker meegenomen ook bij black-op missies. Veelal voor het overmeesteren van gewapende doelwitten die levend gevangen moeten worden. Ook voor het opsporen van explosieven op de route en andere op die missie gebaseerde onderdelen. En echt ... geloof me !!
 18. @Enigma13 :http://news.discovery.com/history/a-us-navy-seals-secret-weapon-elite-dog-team-110503.htm
 19. Dat sniper teams geen hond bij zich hebben lijkt me logisch ... ben je bekend met wat sniper inhoud ?? Zo ja , dan zou je dit domme antwoord niet geven !! Commando teams daarentegen hebben geregeld een hond mee op een missie !!
 20. Mechelaars zijn fel, maar zenuwlijers en smalle honden Hollanders zijn feller, standvastiger ( rustiger ) en gespierder gebouwd .... zijn geweldige IPO / PH honden !!
 21. Is dit bos tevens je BOL @MyronPrps ?
 22. Ik heb in mijn werk altijd het meeste nut en plezier gehad van Hollandse Herders ( Uiteraard met PH 1 Lof ) Dit zijn perfecte honden voor bescherming voor jou en je gezin, of het in een SHTF ook werkt durf ik niet met 100% te zeggen. Toch zie ik meer voordelen dan nadelen , een hond hoort, ziet en ruikt veel meer dan een mens ( vroegtijdige alarmering ) .... je moet je hond alleen wel zo trainen dat die niet aanslaat of je positie verraad !! Daarnaast vind ik persoonlijk dat de Hollandse Herder de perfecte schutkleur heeft.
 23. Ik spreek goed Nederlands en Engels, Duits kan ik me ook verstaanbaar in maken ... Frans een heel klein beetje ( Jammer genoeg verdommen die Fransen het om Engels te praten ) en uiteraard met handen en voetenwerk kom ik een heel eind in andere landen .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...