Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Lieneke

Lid
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

19 Goed

Over Lieneke

 • Titel
  Jr. prepper
 1. Ik heb een Tervuerense herder en aangezien ik van plan ben om zonder veel buren of dichte bevolking te gaan wonen leek het mij toch wel handig om honden te hebben waarvan je zeker weet dat ze je zullen beschermen. Ik heb misschien niet de doomsday scenario in mijn hoofd, eerder dat wanneer je zelfvoorzienend en afgelegen woont je dus ook je eigen veiligheid moet regelen. Ik vind daarnaast honden trainen ook heel erg leuk. Ik ben nog niet bezig met daadwerkelijk het aanleren van pakwerk/bijten enzo. Eerder dat hij zich volledig op mij focust en ten alle tijden luistert. Dit gaat erg goed. Het zit volgens mij ook in het ras om eenkennig te zijn. Daar komt bij dat over het pakwerk er op internet zoveel verschillende meningen bestaan en filosofie├źn over wat de beste aanpak is, dat ik me daarin nog veel meer wil verdiepen dan zomaar ergens bij een club te gaan. Ik heb meerdere puppycursussen gedaan toen mijn hond jonger was en ik was zeker niet te spreken over de kwaliteit daarvan. Over pakwerk heb ik gelezen dat de een de hond wil aanleren dat het een spelletje is, terwijl de andere juist wil dat een hond dat niet zo ziet (http://www.selfhelpdogtraining.com/selfhelp/cms/foundationdogtraining.html). Ben benieuwd wat de lui die hier serieus mee bezig zijn over te melden hebben.
 2. ik ben nieuw hier en zag nog geen onderwerp over het gebruik van honden voor persoonlijke veiligheid. Ik ben zelf nu 2 jaar met mijn Belgische herder aan het trainen en vroeg me af of er meer mensen hun honden trainen.
 3. Bijen houden staat zeker op mijn verlanglijstje. Ik zou graag ervaringen van lui horen die een cursus ofzo gedaan hebben.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...